[quote]#post1662241 [quote]#post1662187 [quote]#post1662185 Miną 3-4 kolejki i będzie tutaj , że Widzew to fajna drużyna i ten punkt był cenny.
Jak z Piastem po pierwszych kolejkach sezonu , że idzie na mistrza😂😂😂😂[/quote]
Moze Ty tak bedziesz mowil, ale nie ktos kto ma odrobine oleju w glowie, to jest sklad paralitykow, z hanołskiem i innymi tuzami na czele.[/quote]
Trzeba nie mieć oleju by znając możliwości finansowe klubu i jakość zawodników którzy w tym klubie grają po trzech remisach na wiosnę robić z tej drużyny , trenera i całej reszty pracowników nieudaczników . I najczęściej czynią to osoby przegrywające swoje życie przed ekranem telefonu . Kumasz?[/quote]
Chyba pomieszales watki, kompletnie nie rozumiem o czym Ty wlasciwie piszesz.
-
-
Dawid Kroczek, trenerze dziękujemy
[quote]#post1662244 [quote]#post1662241 [quote]#post1662187 [quote]#post1662185 Miną 3-4 kolejki i będzie tutaj , że Widzew to fajna drużyna i ten punkt był cenny.
Jak z Piastem po pierwszych kolejkach sezonu , że idzie na mistrza😂😂😂😂[/quote]
Moze Ty tak bedziesz mowil, ale nie ktos kto ma odrobine oleju w glowie, to jest sklad paralitykow, z hanołskiem i innymi tuzami na czele.[/quote]
Trzeba nie mieć oleju by znając możliwości finansowe klubu i jakość zawodników którzy w tym klubie grają po trzech remisach na wiosnę robić z tej drużyny , trenera i całej reszty pracowników nieudaczników . I najczęściej czynią to osoby przegrywające swoje życie przed ekranem telefonu . Kumasz?[/quote]
Chyba pomieszales watki, kompletnie nie rozumiem o czym Ty wlasciwie piszesz.[/quote]
Wydaje mi się, że myślał, że piszesz o naszej drużynie a nie o Widzewie.
jeśli chodzi o stałe fragmenty gry to wg mnie krótki rożny i tak zwane przesunięcie rzutu wolnego ma swój zabieg. a nim jest zmylenie przeciwnika i wywołanie jakiegokolwiek ruchu.
My gramy rzuty rożne w określony sposób
A przeciwnik je sobie analizuje
Wtedy wie gdzie się ustawić, gdzie dać Trojaka
Wtedy możemy sobie grać co chcemy i 9/10 Trojak wybije bo jest lepiej ustawiony a łatwiej się broni niż atakuje.
Jak zagramy krótko/przesuniemy rzut wolny podaniem to rywal musi na to zareagować, zrobić ruch, skrócić, wyjść, zapomni wyjść, złamie linię spalonego. Wtedy przy wrzutce teoretycznie są większe szanse powodzenia i zaskoczenia rywala.
Tyle mówi teoria. Są ekipy co grają rożne bezpośrednio i słyną z tego, że zdobywają z nich bramki. Z drugiej strony to my jesteśmy chyba liderem w lidze w bramkach z SFG? Więc może trzeba zaufać sztabowi w tej kwestii i schować swoje upodobania do kieszeni?
Dużo w tym racji ale ... koniecznie trzeba wymyślić coś nowego, innego, coś, czym się zaskoczy rywala . Bo kto stoi w miejscu ten sie cofa .
- Edytowany
To nie są żadne upodobania Santo, tylko reakcja na rzeczywistość, goście grają ten krótki róg czasami i idzie się załamać - najbardziej zaskakują chyba siebie, tak to wygląda patrząc na ich nieporadność przy tej opcji - to ja już wolę ostrego rogala w pole karne, a nuż magiczny trojak się zesra.
Nowy forumowy symbol sie rodzi - Trojak stalych fragmentow
[quote]#post1662289 To nie są żadne upodobania Santo, tylko reakcja na rzeczywistość, goście grają ten krótki róg czasami i idzie się załamać - najbardziej zaskakują chyba siebie, tak to wygląda patrząc na ich nieporadność przy tej opcji - to ja już wolę ostrego rogala w pole karne, a nuż magiczny trojak się zesra.[/quote]
że czasem nasi zrobią z tego konterkę dla przeciwnika to osobny temat :)
4 dni później
Taka z niego nadzieja jak z Rakoczego talent
Hehehe
To musiał być ciężko obóz 😂
Grajmy już tak jak w 2 połowie. Hasić i Maigard w środku. Sokołowski, Amari to są parodie piłkarzy... Tracić i tak będziemy tracić, więc lećmy pełnym piecem do przodu.
- Edytowany
Hasić to jest obecnie znacznie bardziej parodia piłkarza niż Sokołowski i Al Amari.
A może spróbujmy zagrać systemem 4-3-3 / jak dziś pod koniec meczu/ z dwójką defensywnych i Bzdylem na pozycji numer 10 ? Chociaż 45 minut .
Po pierwszej połowie miałem już Dejwida skreślać. Druga pokazała, że może nie zepsuł ich do końca w tej Turcji, ale wybiera nie tych co trzeba do składu.
Z Koroną było podobnie , trzy zmiany w przerwie .
- Edytowany
Mlodsza,grubsza wersja cygana z Bytomia. Fart i entuzjazm sie skonczyl to jest jak jest. Gra na poziomie 3 ligi z lat 90-ych gdzie pilka latala na wysokosci trzeciego pietra blokow z wielkiej plyty. Nic z tego nie bedzie,w perspektywie roku wroci to do normy filipiakowego trwania w lidze. Z wiekszosci grajkow chcacych grac w pilke zrobi przestraszonych wlasnego cienia,oduczonych grania w pilke, kopaczy. Nawet jesli pojawi sie jakis zryw i passa wygranych spotkan to na dluzsza mete nic z tego nie bedzie.
Z tego co słyszałem ma był automatycznie przedłużona umowa jak będzie minimum 8 miejsce.
Wg mnie poległ , nie mamy żadnego pomysłu ma grę. Żadnego.
Dać mu pracować do końca sezonu a w Międzyczasie rozglądać się za fachowcem
@rozrabiaka#646
Bez jaj.
Uuu...łódzki poniedziałek wszedł mocno jak widać...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)