[quote]#post1623117 @NePo#42241
Ale pierwszy mój post dotyczył trenera, a nie Ciebie...
[/quote]
W takim razie nie wyłapałam kontekstu 😅
P.S. Sezon ogórkowy w pełni - wracam na forum po 2 tygodniach i ani 1dnego newsa nie mówiąc już nawet o jakiś chociażby przeciekach o pierwszym transferze 😂
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
Odkąd kuzyn Frodo nie telefonuje z lotniska to juz nie to samo forum co kiedyś 😭
[quote]#post1625189 [quote]#post1623117 @NePo#42241
[/quote]
P.S. Sezon ogórkowy w pełni - wracam na forum po 2 tygodniach i ani 1dnego newsa nie mówiąc już nawet o jakiś chociażby przeciekach o pierwszym transferze 😂 [/quote]
No co Ty? Przecież przez ostatnie dwa tygodnie w temacie Cracovii tyle się wydarzyło że nie do wiary! Niemal codziennie dobry news! ☺
[quote]#post1625212 [quote]#post1625189 [quote]#post1623117 @NePo#42241
[/quote]
P.S. Sezon ogórkowy w pełni - wracam na forum po 2 tygodniach i ani 1dnego newsa nie mówiąc już nawet o jakiś chociażby przeciekach o pierwszym transferze 😂 [/quote]
No co Ty? Przecież przez ostatnie dwa tygodnie w temacie Cracovii tyle się wydarzyło że nie do wiary! Niemal codziennie dobry news! ☺ [/quote]
Nowych sponsorów bardzo doceniam, ale to było już wiadomo od jakiegoś czasu dlatego to zaliczam to "dobrych wiadomości" ale nie "newsów" (chociaż pewnie dla wielu osób to będzie to samo).
Będą i NEWSY 😁
35 dni później
Jestem ciekaw jak trener zadebiutuje z nową kadrą czy bojaźliwie czy spróbuję zdominować Piasta
Marzę aby każda drużyna która przyjeżdża na Kałuży była "pos..na" od pierwszego kopnięcia piłki w meczu.
To że Jagiellonii się udało to nie znaczy że u nas się też kurczak coś takiego osiągnie.
WF-ista kolejny. Zaraz go będziemy zmieniać
Tak się kończy myślenie życzeniowe, że kolejny sezon będziemy grali o nic, w najlepszym razie
Dostał dużo czasu żeby coś zmienić w taktyce drużyny pod danego przeciwnika, ale już po pierwszej połowie widać , że nic nie zmienił. Gramy ciągle to samo co za Zielińskiego , przechwyt i laga do przodu napastnika. Atak pozycyjny jak nie istniał tak nie istnieje.Wczesniej usprawiedliwiałem go, że drużyna za długo grała jednym systemem i nie czas na eksperymenty , ale teraz Widać jak na dłoni, że chłop nie pojęcia jak się zabrać za zmiany.
Taaa może i pięknie potrafi opowiadać o futbolu ale kompletnie nic nie zmienił. Pełna kontynuacja tego co nie funkcjonowało u Zielińskiego. Co trochę dziwi bo młody trener powinien mieć choć odrobinę odwagi - a tu i taktyka ta sama, i wybory personalne te same, i bezpłciowość. Rozczarowanie. Oby Dróżdż nie zamierzał iść w zaparte tylko dlatego, że to jego wybór
Po tym co gramy nie dziwię się, że ostatni sparring był tajny jak enigma .
[quote]#post1631023 Jestem ciekaw jak trener zadebiutuje z nową kadrą czy bojaźliwie czy spróbuję zdominować Piasta
Marzę aby każda drużyna która przyjeżdża na Kałuży była "pos..na" od pierwszego kopnięcia piłki w meczu.[/quote]
Dzisiaj chyba jest, ze śmiechu
Panie masz Pan swoją taktykę czy improwizacja?
Leci z nami pilot...?
Co wyscie kurwa robili na obozie? W siatkonoge kolanami graliscie,ze kurwa zaden nie potrafi pilki przyjac? To ma byc ten wysoki pressing, ktory ponoc cwiczyliscie?
Jeszcze „nadzieja” w tytule. Już były „fortece”, „diamenty”. Za takie gówno dziecinne powinien być ban.
Miała być też ofensywna gra a mamy ?
Nie ma gry ofensywnej zero strzałów z dystansu zero zagrożenia pod bramką kurczaków kopacze wyglądają jakby pierwszy raz kopali piłkę.Panie trenerze to nie jest 2 liga to nie jest czas na eksperymenty ten czas się już skończył.
Nie ma co się zbytnio napinać... to dopiero 1 kolejka. Wisła Płock kilka sezonów temu miała lidera po około 8 kolejkach, a na końcu i tak spadli z ligi. Po 10 kolejce będzie można wysunąć obiektywne wnioski czy idziemy w dobrym kierunku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)