https://ekstratrener.pl/2020/07/16/podcast-jak-uczyc-futbolu-092-zarzadzanie-mlodym-zespolem-na-poziomie-iii-ligi-rozmowa-z-dawidem-kroczkiem/
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
- Edytowany
Brawo qrwa, przecież chłop nie ma nawet papierów! Jprl.. jest w klubie Ankowski to jeb trenera co jest na etacie bez zawodników i bez drużyny hehehe
No to huj lecimy
No to gramy w 1 lidze 😏 jakiś dramat!!! Złotówa żydzi bardziej od Janusza Okupanta 😁😁😁😁 Jesteśmy w dupie !!!!
ziew...
No właśnie..dlaczego Ankowskiemu nie dano szansy..?
- Edytowany
wygląda że Prezes złotówa od dawna uświadamiany że zwolnienie JZ jest potrzebą chwili nie ogarnął tematu....
pozostaje wiara że a nóż...
Lecimy w pizdu w takim razie. A jeśli lecimy to prezes też. Był czas na zmianę trenera już wcześniej, był czas żeby jakoś zaplanować. Powierzenie prowadzenia drużyny osobie kompletnie niedoświadczonej w takim momencie sezonu to jest kuriozum i jakaś abstrakcja.
A czy Ankowski też nie ma właśnie tej samej licencji UEFA A?
[quote]#post1611905
No to huj lecimy [/quote]
Ufff..... dzięki Ci Santo. Naprawdę obawiałem się że jest ryzyko spadku, ale po tym co napisałeś ogarnął mnie spokój. Wszyscy przecież pamiętamy jak to GTS miał w zeszłym roku awansować, Chelsea zjadać kolejnych przeciwników no i na świeżo jak to piast miał zjeść GTS.
[quote]#post1611921 [quote]#post1611905
No to huj lecimy [/quote]
Ufff..... dzięki Ci Santo. Naprawdę obawiałem się że jest ryzyko spadku, ale po tym co napisałeś ogarnął mnie spokój. Wszyscy przecież pamiętamy jak to GTS miał w zeszłym roku awansować, Chelsea zjadać kolejnych przeciwników no i na świeżo jak to piast miał zjeść GTS.
[/quote]
To się nazywa "Wróżenie z Santa" :-)
Faktycznie Ankowski też nie ma pro.. ale przynajmniej to nasz człowiek i sprawdzony w poważnym boju o utrzymanie. Szkoda że nie jest z Łodzi.. jego strata.
Czy ktoś się orientuje co na codzien robi trener Kroczek? Nie zaglądam mu do kieszeni, jak ma gościa to niech goli. Ale skoro jest/był trenerem rezerw to jak to działało jak tam nie ma zawodników? Czy ich kompletował? Jak dalej wygląda proces tworzenia tej drużyny skoro jej trener idzie do jedynki? Co z metodologią dla juniorów? Czy da radę to połączyć? Miało nie być łączenia ale trener seniorów będzie metodologiem juniorów (chociaż miał być holender chyba?).i trenerem rezerw których nie ma. Dyrektor analiz nie ma pracowników więc będzie asystentem trenera rezerw, który obecnie będzie trenerem jedynki. A najlepszy w tym wszystkim jest oczywiście były dyrektor sportowy, obecnie dyrektor techniczny, który zbiera po meczu brudne koszulki i idzie je zanieść do pralni bo jest kierownikiem drużyny.
Ja mam tego dość a Wy nie?
Mam wylew... Kurwa to jakieś żarty
Nie wiem jaki system preferuje trenet Kroczek ale ja na Jadżkę zagrałbym 4 obrońcami:
od lewej Jaroszyński, Githa, Bitri, Rapa (czy kto tam jest do gry na prawej obronie, zaznaczam, że jako bocznych pomocników widziałbym Olafsona z lewej i Kakabadze z prawej. W środku Atanasow, Sokołowski i Maigaard/Knap. z przodu Benek.
I modlić się o jeden punkt.
[quote]#post1611943 Nie wiem jaki system preferuje trenet Kroczek ale ja na Jadżkę zagrałbym 4 obrońcami:
od lewej Jaroszyński, Githa, Bitri, Rapa (czy kto tam jest do gry na prawej obronie, zaznaczam, że jako bocznych pomocników widziałbym Olafsona z lewej i Kakabadze z prawej. W środku Atanasow, Sokołowski i Maigaard/Knap. z przodu Benek.
I modlić się o jeden punkt.[/quote]
Z natury się nie modlę, ale wydaje mi się, że jak wrócimy stamtąd ze zdobyczą punktową to będzie to można określać mianem cudu
Oby to był Kroczek w dobrym kierunku.
Jak zwykle na tym forum od razu krytyka, jeszcze chłop nie zagrał meczu, dajcie mu chociaż chwilę, po drugie jest to tylko trener tymczasowy do końca sezonu, bo mniemam od nowego jest już dogadywany "lepszy" (mam taką nadzieję) wiadomo że DK za wiele nie zmieni, ale może coś zaskoczy i uda się, bo że będzie ciężko to wszyscy wiemy
Trener tylko do końca sezonu.
Tylko że to jest bardzo ważny czas.
Ta decyzja kojarzy mi się z wywieszeniem białej flagi.
Tonący brzydkiej sie chwyta.
Dla mnie jest to krok dziwny, decyzja ryzykowna, ale nie uważam by trener Kroczek był skazany na porażkę. Nie wiem jak ustawia relacje w szatni. Fakt, że jest niemal rówieśnikiem części drużyny może działać zarówno na jego korzyść jak i przeciw niemu. Młody trener ze świeżymi pomysłami może się okazać dobrym rozwiązaniem. Jak się okazało, mocno doświadczony i wypalony trener się nie sprawdził.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)