[quote]#post1706170 A propos frekwencji, to jakby ktoś potrzebował bilet na TBT to naprawdę proszę zagęszczać ruchy - zostało raptem ciut ponad 1000. Sektory E, F i G są wyprzedane do cna - 0 miejsc wolnych, słownie ZERO MIEJSC. Sektory D i H prawie całe wyprzedane (12 i 8 miejsc wolnych). Nawet A już się zaczyna sprzedawać! Od wczorajszego poranka, czyli w 1 dzień wyszło prawie 200 biletów, z czego 140 wczorajszego popołudnia i wieczora.[/quote]
Liczyłem zaledwie pół godziny temu i zostało jeszcze około 960 miejsc.
-
-
Nowa rzeczywistość hokejowa w Cracovii
- Edytowany
wywiad z Panią Prezes
https://gazetakrakowska.pl/agata-michalska-prezes-cracovia-hokej-lodowisko-przejmujemy-z-koncem-stycznia/ar/c2p2-28623417?fbclid=IwY2xjawPW6ohleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBrNzNWOVJKeWxXSGtnS2pLc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHpFZpbtnQQKRqM7sFElk5cSILz2CC_F37tmN85fTJ3MlxX2hL5HGus69BZAX_aem_tBJwIVSBy0dgxm3oVxezyw
Cracovia Hokej wynajmuje lodowisko od KS Cracovia
Bardzo interesujący wywiad, sporo konkretów. Wygląda, że oddzielenie hokeja od piłki może w tym układzie wyjść nam na dobre - pełne zaangażowanie małej ekipy na pewno jest lepsze od molocha z prezesem, który robi łaskę.
Z mojego punktu widzenia - fragment o macie rolkowej na lato... taka była moja sugestia, krytykowana tutaj. Nie twierdzę, że pani prezes mnie posłuchała, ale jestem zadowolony, że to się dzieje.
I druga sprawa - fragment o budowie drugiego lodowiska. Enigmatyczny, parę słów. Ktoś coś wie?
Świetny wywiad, brak lania wody, sporo konkretów, a najważniejsze - wizja, która jest realizowana. Też zwróciłem uwagę na wypowiedź o budowie drugiej tafli / hali, co pomoże przenieść szkolenie i Akademię na wyższy poziom. A pomysły związane z maksymalnym wykorzystaniem potencjału lodowiska, wraz z udostępnianiem na letnie obozy i turnieje - prima sort!
To już nie pierwszy raz Pani Prezes wspomina, że zabiega o drugą taflę. Czy się uda?! Zobaczymy, ale trzeba trzymać kciuki.
- Edytowany
Po piątkowym TBT obiecałem Wam "materiał bonusowy" - oto i on. Nie daję w wątku meczowym, tylko tu, bo... to raczej taki uniwersalny materiał jest, a nie "klasyczna pomeczówka". Nagranie myślę, że dość unikatowe, bo zbyt wielu podobnych, z Takimi Ludźmi i w jakimś stopniu częściowo sięgających "do tamtych czasów" to my raczej nie mamy.
Jedną rzecz chciałbym zaznaczyć - mając "świadomość miasta, w którym żyję" z zasady wyłączam zawsze komentarze na jutubie. Ot po to, żeby nie mieć tam sprzątania komentarzy konkurencyjnych klubów niehokejowych. Dziś po raz pierwszy zrobię wyjątek - włączam komentarze i można dać komentarz na jutubie pod filmem (i mam nadzieję tej decyzji nie żałować i nie musieć ich blokować). Otóż - Pan Bohater nagrania wydaje mi się, że tu (tzn. na Forum) nie zajrzy, natomiast na jutuba mam wrażenie, że chyba tak i chciałbym dać każdemu z Was możliwość interakcji z Nim. Moim zdaniem sporo dał Nam z siebie w tym nagraniu i jakby ktoś chciał mu coś skrobnąć od siebie, za te wszystkie lata oraz za tą extra godzinkę, którą w piątek po meczu Nam poświecił - czujcie się swobodnie i napiszcie Mu to w komentarzu na jutubie. Jakby ktoś nie wiedział - na jutubie można się zalogować "zwykłym kontem google", nie trzeba koniecznie mieć "jakiegoś specjalnego jutubowego do publikowania filmów".
Zapraszam:
https://youtu.be/qTDKuUejuCU?si=KX4v2ytNxGAeFVur
Bardzo ciekawy wywiad. 👍 No i Witos to naprawdę Świetny Gość.👏 👏 👏
- Edytowany
https://www.facebook.com/photo/?fbid=919923710545642&set=a.210366328168054
Świetna robota, świetny wywiad.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/bac-jpg-08022424.jpg[/img]
[quote]#post1706855 Świetna robota, świetny wywiad.[/quote]
Całą robotę to tam Witos zrobił, sam przecież widzisz 😀 Mojego wkładu to tam jest tylko (a może aż?) tyle, że znalazłem się w dobrym miejscu, we właściwym czasie i po prostu włączyłem nagrywanie. Taka prawda. Ale dziękuję bardzo 😀
Tak pozwolę sobie dodać jeszcze - patrzcie jak u nas w Cracovii jest fajnie! Jakbyś był kibicem dowolnego innego klubu, to byś takich materiałów nie miał. U nas - masz Pana Legendę, gość wychodzi i zaczyna opowiadać i... taka petarda. To że Witos to jest zwierzę medialne to jedna rzecz. Ale druga - on ma o czym opowiadać. To nie jest "bajera", on ma po prostu fantastyczną treść do przekazania, a to że daje nam ją w tak sympatycznej i ciekawej formie to drugie. Bazą jest jednak to, że on to wszystko przeżył, on nie strzela sloganami, plotkami, on mówi każdemu z Was to co wie, to co przeżył, to co ma w sobie i ad hoc - BUM! Petarda taka, że hej! Takie cudeńka tylko w Cracovii!
Anegdotka o Witosie :)
Keidyś siedzę w szatni z Pawłem Czarneckim i tak sobie rozmawiamy. Niektórzy może pamietają że Paweł lat temu już ze 20 tworzył z Witosem duet stanowiący o sile naszego drugiego ataku, świetnie się rozumieli na lodzie. No i pytam Pawła jak to jest że on zawsze znajdował Witosa podaniami (rozmawialiśmy już po tym jak Czarny skończył karierę i trenował dziewczyny) - a Paweł mówi - wiesz on się cały czas śmieje, a że ma bardzo białe zęby to światło się w nich odbija i łatwo go zauważyć :)
[quote]#post1706808 Po piątkowym TBT obiecałem Wam "materiał bonusowy" - oto i on. Nie daję w wątku meczowym, tylko tu, bo... to raczej taki uniwersalny materiał jest, a nie "klasyczna pomeczówka". Nagranie myślę, że dość unikatowe, bo zbyt wielu podobnych, z Takimi Ludźmi i w jakimś stopniu częściowo sięgających "do tamtych czasów" to my raczej nie mamy.
Jedną rzecz chciałbym zaznaczyć - mając "świadomość miasta, w którym żyję" z zasady wyłączam zawsze komentarze na jutubie. Ot po to, żeby nie mieć tam sprzątania komentarzy konkurencyjnych klubów niehokejowych. Dziś po raz pierwszy zrobię wyjątek - włączam komentarze i można dać komentarz na jutubie pod filmem (i mam nadzieję tej decyzji nie żałować i nie musieć ich blokować). Otóż - Pan Bohater nagrania wydaje mi się, że tu (tzn. na Forum) nie zajrzy, natomiast na jutuba mam wrażenie, że chyba tak i chciałbym dać każdemu z Was możliwość interakcji z Nim. Moim zdaniem sporo dał Nam z siebie w tym nagraniu i jakby ktoś chciał mu coś skrobnąć od siebie, za te wszystkie lata oraz za tą extra godzinkę, którą w piątek po meczu Nam poświecił - czujcie się swobodnie i napiszcie Mu to w komentarzu na jutubie. Jakby ktoś nie wiedział - na jutubie można się zalogować "zwykłym kontem google", nie trzeba koniecznie mieć "jakiegoś specjalnego jutubowego do publikowania filmów".
Zapraszam:
https://youtu.be/qTDKuUejuCU?si=KX4v2ytNxGAeFVur[/quote]
Genialne :)
Mega wywiad i wielki szacunek dla Witosa i @żółta kaczka#4267
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)