Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Nowa rzeczywistość hokejowa w Cracovii

• Hokej
    • Rozpoczęto 25.03.2024 o 09:14
      Ostatnia aktywność ponad 2 tygodnie temu o 22:46
      69773 wyświetleń
    • vamos

203
      305
    • ponad 2 tygodnie temu o 16:48
      Post #1706240 15.01.2026 16:48
    [quote]#post1706170 A propos frekwencji, to jakby ktoś potrzebował bilet na TBT to naprawdę proszę zagęszczać ruchy - zostało raptem ciut ponad 1000. Sektory E, F i G są wyprzedane do cna - 0 miejsc wolnych, słownie ZERO MIEJSC. Sektory D i H prawie całe wyprzedane (12 i 8 miejsc wolnych). Nawet A już się zaczyna sprzedawać! Od wczorajszego poranka, czyli w 1 dzień wyszło prawie 200 biletów, z czego 140 wczorajszego popołudnia i wieczora.[/quote] Liczyłem zaledwie pół godziny temu i zostało jeszcze około 960 miejsc.
    • żółta kaczka lubi to.
    • garbus

1.5K
      1.1K
    • ponad 2 tygodnie temu o 10:59
      Post #1706311 16.01.2026 10:59
    • Edytowany
    wywiad z Panią Prezes https://gazetakrakowska.pl/agata-michalska-prezes-cracovia-hokej-lodowisko-przejmujemy-z-koncem-stycznia/ar/c2p2-28623417?fbclid=IwY2xjawPW6ohleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBrNzNWOVJKeWxXSGtnS2pLc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHpFZpbtnQQKRqM7sFElk5cSILz2CC_F37tmN85fTJ3MlxX2hL5HGus69BZAX_aem_tBJwIVSBy0dgxm3oVxezyw Cracovia Hokej wynajmuje lodowisko od KS Cracovia
    • żółta kaczka, hank oraz Jake Blues lubią to.
    • niegramotnyj

3.6K
      4K
    • ponad 2 tygodnie temu o 11:13
      Post #1706315 16.01.2026 11:13
    Bardzo interesujący wywiad, sporo konkretów. Wygląda, że oddzielenie hokeja od piłki może w tym układzie wyjść nam na dobre - pełne zaangażowanie małej ekipy na pewno jest lepsze od molocha z prezesem, który robi łaskę. Z mojego punktu widzenia - fragment o macie rolkowej na lato... taka była moja sugestia, krytykowana tutaj. Nie twierdzę, że pani prezes mnie posłuchała, ale jestem zadowolony, że to się dzieje. I druga sprawa - fragment o budowie drugiego lodowiska. Enigmatyczny, parę słów. Ktoś coś wie?
    • kaleb, hank, Jake Blues oraz 2 innych osób lubią to.
    • kaleb

8.8K
      6.7K
    • ponad 2 tygodnie temu o 11:57
      Post #1706323 16.01.2026 11:57
    Świetny wywiad, brak lania wody, sporo konkretów, a najważniejsze - wizja, która jest realizowana. Też zwróciłem uwagę na wypowiedź o budowie drugiej tafli / hali, co pomoże przenieść szkolenie i Akademię na wyższy poziom. A pomysły związane z maksymalnym wykorzystaniem potencjału lodowiska, wraz z udostępnianiem na letnie obozy i turnieje - prima sort!
    • żółta kaczka, Jake Blues oraz vamos lubią to.
    • CHT

3.5K
      2.3K
    • ponad 2 tygodnie temu o 15:06
      Post #1706355 16.01.2026 15:06
    To już nie pierwszy raz Pani Prezes wspomina, że zabiega o drugą taflę. Czy się uda?! Zobaczymy, ale trzeba trzymać kciuki.
    • żółta kaczka, kaleb, Jake Blues oraz 4 innych osób lubią to.
    • żółta kaczka

6K
      682
    • ponad 2 tygodnie temu o 20:36
      Post #1706808 19.01.2026 20:36
    • Edytowany
    Po piątkowym TBT obiecałem Wam "materiał bonusowy" - oto i on. Nie daję w wątku meczowym, tylko tu, bo... to raczej taki uniwersalny materiał jest, a nie "klasyczna pomeczówka". Nagranie myślę, że dość unikatowe, bo zbyt wielu podobnych, z Takimi Ludźmi i w jakimś stopniu częściowo sięgających "do tamtych czasów" to my raczej nie mamy. Jedną rzecz chciałbym zaznaczyć - mając "świadomość miasta, w którym żyję" z zasady wyłączam zawsze komentarze na jutubie. Ot po to, żeby nie mieć tam sprzątania komentarzy konkurencyjnych klubów niehokejowych. Dziś po raz pierwszy zrobię wyjątek - włączam komentarze i można dać komentarz na jutubie pod filmem (i mam nadzieję tej decyzji nie żałować i nie musieć ich blokować). Otóż - Pan Bohater nagrania wydaje mi się, że tu (tzn. na Forum) nie zajrzy, natomiast na jutuba mam wrażenie, że chyba tak i chciałbym dać każdemu z Was możliwość interakcji z Nim. Moim zdaniem sporo dał Nam z siebie w tym nagraniu i jakby ktoś chciał mu coś skrobnąć od siebie, za te wszystkie lata oraz za tą extra godzinkę, którą w piątek po meczu Nam poświecił - czujcie się swobodnie i napiszcie Mu to w komentarzu na jutubie. Jakby ktoś nie wiedział - na jutubie można się zalogować "zwykłym kontem google", nie trzeba koniecznie mieć "jakiegoś specjalnego jutubowego do publikowania filmów". Zapraszam: https://youtu.be/qTDKuUejuCU?si=KX4v2ytNxGAeFVur
    • Jake Blues, MSC, garbus oraz 10 innych osób lubią to.
    • vamos

203
      305
    • ponad 2 tygodnie temu o 21:47
      Post #1706817 19.01.2026 21:47
    Bardzo ciekawy wywiad. 👍 No i Witos to naprawdę Świetny Gość.👏 👏 👏
    • Jake Blues oraz żółta kaczka lubią to.
    • żółta kaczka

6K
      682
    • ponad 2 tygodnie temu o 07:48
      Post #1706853 20.01.2026 07:48
    • Edytowany
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=919923710545642&set=a.210366328168054
    • vamos oraz gwidoniusz lubią to.
    • gwidoniusz

156
      256
    • ponad 2 tygodnie temu o 07:55
      Post #1706855 20.01.2026 07:55
    Świetna robota, świetny wywiad.
    • żółta kaczka lubi to.
    • vamos

203
      305
    • ponad 2 tygodnie temu o 07:56
      Post #1706856 20.01.2026 07:56
    [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/bac-jpg-08022424.jpg[/img]
    • żółta kaczka, gwidoniusz, kaleb oraz hank lubią to.
    • żółta kaczka

6K
      682
    • ponad 2 tygodnie temu o 08:17
      Post #1706857 20.01.2026 08:17
    [quote]#post1706855 Świetna robota, świetny wywiad.[/quote] Całą robotę to tam Witos zrobił, sam przecież widzisz 😀 Mojego wkładu to tam jest tylko (a może aż?) tyle, że znalazłem się w dobrym miejscu, we właściwym czasie i po prostu włączyłem nagrywanie. Taka prawda. Ale dziękuję bardzo 😀 Tak pozwolę sobie dodać jeszcze - patrzcie jak u nas w Cracovii jest fajnie! Jakbyś był kibicem dowolnego innego klubu, to byś takich materiałów nie miał. U nas - masz Pana Legendę, gość wychodzi i zaczyna opowiadać i... taka petarda. To że Witos to jest zwierzę medialne to jedna rzecz. Ale druga - on ma o czym opowiadać. To nie jest "bajera", on ma po prostu fantastyczną treść do przekazania, a to że daje nam ją w tak sympatycznej i ciekawej formie to drugie. Bazą jest jednak to, że on to wszystko przeżył, on nie strzela sloganami, plotkami, on mówi każdemu z Was to co wie, to co przeżył, to co ma w sobie i ad hoc - BUM! Petarda taka, że hej! Takie cudeńka tylko w Cracovii!
    • Islander, vamos, garbus oraz 2 innych osób lubią to.
    • Karvin

10.5K
      9.3K
    • ponad 2 tygodnie temu o 12:17
      Post #1706879 20.01.2026 12:17
    Anegdotka o Witosie :) Keidyś siedzę w szatni z Pawłem Czarneckim i tak sobie rozmawiamy. Niektórzy może pamietają że Paweł lat temu już ze 20 tworzył z Witosem duet stanowiący o sile naszego drugiego ataku, świetnie się rozumieli na lodzie. No i pytam Pawła jak to jest że on zawsze znajdował Witosa podaniami (rozmawialiśmy już po tym jak Czarny skończył karierę i trenował dziewczyny) - a Paweł mówi - wiesz on się cały czas śmieje, a że ma bardzo białe zęby to światło się w nich odbija i łatwo go zauważyć :)
    • żółta kaczka, gwidoniusz, marcin_ksc oraz 5 innych osób lubią to.
    • marcin_ksc

9.1K
      612
    • ponad 2 tygodnie temu o 14:03
      Post #1706895 20.01.2026 14:03
    [quote]#post1706808 Po piątkowym TBT obiecałem Wam "materiał bonusowy" - oto i on. Nie daję w wątku meczowym, tylko tu, bo... to raczej taki uniwersalny materiał jest, a nie "klasyczna pomeczówka". Nagranie myślę, że dość unikatowe, bo zbyt wielu podobnych, z Takimi Ludźmi i w jakimś stopniu częściowo sięgających "do tamtych czasów" to my raczej nie mamy. Jedną rzecz chciałbym zaznaczyć - mając "świadomość miasta, w którym żyję" z zasady wyłączam zawsze komentarze na jutubie. Ot po to, żeby nie mieć tam sprzątania komentarzy konkurencyjnych klubów niehokejowych. Dziś po raz pierwszy zrobię wyjątek - włączam komentarze i można dać komentarz na jutubie pod filmem (i mam nadzieję tej decyzji nie żałować i nie musieć ich blokować). Otóż - Pan Bohater nagrania wydaje mi się, że tu (tzn. na Forum) nie zajrzy, natomiast na jutuba mam wrażenie, że chyba tak i chciałbym dać każdemu z Was możliwość interakcji z Nim. Moim zdaniem sporo dał Nam z siebie w tym nagraniu i jakby ktoś chciał mu coś skrobnąć od siebie, za te wszystkie lata oraz za tą extra godzinkę, którą w piątek po meczu Nam poświecił - czujcie się swobodnie i napiszcie Mu to w komentarzu na jutubie. Jakby ktoś nie wiedział - na jutubie można się zalogować "zwykłym kontem google", nie trzeba koniecznie mieć "jakiegoś specjalnego jutubowego do publikowania filmów". Zapraszam: https://youtu.be/qTDKuUejuCU?si=KX4v2ytNxGAeFVur[/quote] Genialne :)
    • żółta kaczka, MSC, Stary Kibic oraz 2 innych osób lubią to.
    • Excal

265
      555
    • ponad 2 tygodnie temu o 22:46
      Post #1706952 20.01.2026 22:46
    Mega wywiad i wielki szacunek dla Witosa i @żółta kaczka#4267
    • żółta kaczka lubi to.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie