Wojtek, od dwóch dni nic nie piszesz. Smutno tu bez Ciebie. Czy jednak roboty jest na tyle na lodowisku że nie ma czasu w ciągu dnia? Odezwij się bo wpadniemy w zbyt duży optymizm !
-
-
Nowa rzeczywistość hokejowa w Cracovii
- Edytowany
Są i gadżety:
https://www.facebook.com/share/p/1Hz1dik2dr/?mibextid=wwXIfr
chyba sie komus nielimitowany internet skonczyl bo sie dawno nie pojawia na forum i nie napierdala 😉 😉
Czy to prawda, że zaciąg nowotarski z kolegami z Finlandii wyprowadzili z klubu już kasę comarchową na ten sezon i proszą o przyspieszenie przelewu przyszłorocznych obiecanych pieniędzy z comarchu tak, by je wydoic jeszcze w tym roku? Ile zarabia Dziubiński i mentor z Finlandii? Jak to prawda, to nie będzie co zbierać po tym sezonie
A czy prawdą jest, że po latach hokejowa sekcja przestała być dojną krową i mamy teraz nerwy i płacz??
Obawiam sie, że jest nią dalej...
Ja akurat Blizzy jestem z tych, którzy nie za wiele, ale dokładali. A pytanie jest proste. Czy Michalska i spola wydala cala kase z Comarchu na ten sezon i prosi o wyplate z przyszlorocznych? i w ten sposob sekcja w przyszlym roku padnie a pieniazki trafią pod hale?
... i wyjdzie, że Marchewa miał rację 😋
Agata to świetny krwiopijca ...jako prezeska wycyca każdego sponsora czy darczyńcę do cna a pozniej wypluje....jak juz nie bedzie z kogo spijać to wycycka środki młodzieży...jest konsekwentna ..bardzo konsekwentna ..mnie ciekawi inny aspekt a propo pani prezes..ciekawe czy ktos z was posiada wiedzę ilu członków rodziny prezeski posiada jakas funkcję w Cracovii.?i na jakich stanowiskach sa zatrudnieni? I nie mówimy tu o Kubie który gra.😁
[quote]#post1702031 Czy to prawda, że zaciąg nowotarski z kolegami z Finlandii wyprowadzili z klubu już kasę comarchową na ten sezon i proszą o przyspieszenie przelewu przyszłorocznych obiecanych pieniędzy z comarchu tak, by je wydoic jeszcze w tym roku? Ile zarabia Dziubiński i mentor z Finlandii? Jak to prawda, to nie będzie co zbierać po tym sezonie[/quote]
To chyba straszna głupota ... 😂🤣😂🤣😂😂🤣
Skąd czerpiesz wiedzę geniuszu ?????
jakbym miał wiedzę, tobym nie pytał logiku. Chodzą słuchy więc się pytam, wystarczy zaprzeczyć.
- Edytowany
Ok. To ja słyszałem, że z finanse są w pełni zbilansowane. Pewnie czas pokaże , czy też coś ich nie
zaskoczy...
[b]Edycja z 29.11.2025 o godz. 18:00 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1702056 Agata to świetny krwiopijca ...jako prezeska wycyca każdego sponsora czy darczyńcę do cna a pozniej wypluje....jak juz nie bedzie z kogo spijać to wycycka środki młodzieży...jest konsekwentna ..bardzo konsekwentna ..mnie ciekawi inny aspekt a propo pani prezes..ciekawe czy ktos z was posiada wiedzę ilu członków rodziny prezeski posiada jakas funkcję w Cracovii.?i na jakich stanowiskach sa zatrudnieni? I nie mówimy tu o Kubie który gra.😁[/quote]
Czyli pytanie nie brzmi czy ktokolwiek z rodziny jest
zatrudniony w sekcji, tylko ile osób z jej rodziny tam
pracuje ?
- Edytowany
No sorry, ale jeżeli ktoś jest w posiadaniu jakichś konkretnych informacji to proszę o podanie co/kogo ma na myśli i skąd czerpie te „słuchy”…
W przeciwnym przypadku mam do czynienia z insynuacjami.
Jak do tej pory widać w klubie parę osób związanych z klubem w jakiś sposób od lat + Prezeskę + sztab pierwszej drużyny + ludzi związanych z akademią i lodowiskiem (również od lat).
Wykorzystanie środków z przyszłego roku byłoby nie byłoby najmądrzejsze biorąc pod uwagę gdzie jesteśmy w lidze i że jest to sezon przejściowy. Ciężko byłoby uwierzyć w taki ruch…
Ja jebie, ale bagno. Ludzie, kim Wy kurwa jesteście ?
Polaczki....
Polak-Katolik=Polaczki
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
Jeżeli to nawet plotki to budzą zawsze niepokój. Ale zawsze te z czegoś się biorą. Albo coś jest faktycznie nie tak, albo to kolejna akcja transparentowo-marchewkowych oponentów.
O żesz w mordę...
To ewidentnie celowe działanie tych odsuniętych od szabrowania patokibicodzialaczy. Na zdrowy rozum, goście z tego BAC to jacyś w miarę ogarnięci finansowo
przedsiębiorcy. Budżetu by nie zauważyli , że się nie skleja w 4 miesiacu , nie widzą kto tam pracuje ???
Jakby pieniędzy zakładanych na wydanie brakowało , to musieliby dorzucić ...
Pewnie hokeja to się uczą , ale biznesu to raczej nie trzeba ich uczyć .
Plotki zawsze wzbudzają sensację, podgrzewają atmosferę i niestety karmią Trole. Trzeba do tego wszystkiego podejść zdroworozsądkowo. Nie ulegać niezdrowym emocjom i póki nie poznamy stuprocentowych faktów. Tak jak sugerowali przedmówcy nie chce mi się wierzyć żeby biznesmeni z BAC byli tak naiwni i dali się zmanipulować i wyrzucić swoje pieniądze w błoto. Ja osobiście nie lubię ,,czarnowidztwa" wolę optymistycznie patrzeć na przyszłość hokejowej Cracovii i nie robić niepotrzebnego fermentu.
- Edytowany
Jak ktoś wnikliwe czyta to wie, że akurat dość istotne krytykowałem napierdalankę marchewy na zarząd. Ale takie pogloski to dość poważna sprawa, jeśli do mnie dotarły to dotarły do wielu. Trzeba od razu prostować publicznie, bo to nie problem braku kateringu, czy tak sklepiku, czy filmiku z neta, tylko koło ratunkowe sekcji za rok i dwa. Strasi pamiętają, że Cracovia miała działkę na własność na Szenwalda?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)