Śląsk na wiosnę ugrał 10 punktów. My 11.
-
-
Walka o utrzymanie arytmetyka, analiza takie tam...
Korona - 30 pkt :
Puszcza (w)
Piast (d)
Jagiellonia (w)
Ruch (d)
Lech (w)
Puszcza 32 pkt :
Korona (d)
Pogoń (w)
Warta (d)
Górnik (w)
Piast (d)
Warta 34 pkt:
Piast (w)
Widzew (d)
Puszcza (w)
Legia (d)
Jagiellonia (w)
Na obecną chwilę tylko te drużyny pozostają w walce o utrzymanie. Chyba, ze ta kolejka wywróci do góry nogami założenia. Nie ma co się obrażać na Puszczę, że trafili na nasze panienki.....nie ich wina. Musimy kibicować Puszczy w meczach z Koroną i Wartą.
Prawda jest taka że jakby sie dogali to nas mogą spuścić jako spółdzielnia i nic nie zrobimy. Tak sobie Zieliński punktów nazbierał tym zachowawczym pykaniem na własnym stadionie.
Ja bym dorzucił Zagłębie Lubin (35 pkt). Na wiosnę grają bardzo słabo, tylko 10 pkt zdobyli od lutego.
- Edytowany
[quote]#post1615601 Prawda jest taka że jakby sie dogali to nas mogą spuścić jako spółdzielnia i nic nie zrobimy. Tak sobie Zieliński punktów nazbierał tym zachowawczym pykaniem na własnym stadionie. [/quote]
Niekoniecznie tych reszta gra dużo meczów między sobą więc bedą punktować( co najmniej część z nich)ale będą też tracić punkty my z nimi nie gramy meczów poza ruchem ( który już praktycznie spadł),wszystko jest w naszych nogach i jeśli bedą kalkulować to któraś z tych drużyn może za to zapłacić
[b]Edycja z 23.04.2024 o godz. 10:14 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1615602 Ja bym dorzucił Zagłębie Lubin (35 pkt). Na wiosnę grają bardzo słabo, tylko 10 pkt zdobyli od lutego. [/quote]
A ja bym dorzucił Radomiak(35) jedna z niewielu drużyn z dołu z którą mamy korzystny bilans spotkań,więc nam wystarczy się z nim zrównać
- Edytowany
[quote]#post1615603 ... poza ruchem ( który już praktycznie spadł),...[/quote]
ktos pisal ze 11 tys ludzi u nas na stadionie ich sparalizowalo... to az strach pomyslec jak przyjdzie 30tys na Slaski stadion pozegnac ruch z ekstralkasa to sie nasi juz w szatni przed rozgrzewka posraja...
[quote]#post1615414 Jebniemy Gornik i Rakow i po klopocie[/quote]
Górnik nam zrobi "jesień średniowiecza"...
"MY" zdobędziemy maks trzy punkty! Taka prawda! Warta jak będziemy mieć farta wtopi już wszystko! I modlić się żeby Puszcza jebła ich i Koronę
Na spokojnie przeanalizowałem. 5 meczów do końca. W dwóch gramy z drużynami podobnie jak my puntującymi na wiosnę (Śląsk i Raków) i z jednym znacznie gorzej punktującym (Ruch). Zatem ten terminarz nie jest taki znowu tragiczny. Wszystko w maszych rękach, czy tam nogach.
[quote]#post1615412 Spadek w naszej sytuacji byłby totalnym krachem, zdajecie sobie sprawę że nikt z tych kopaczy nie zostanie w pierwszej lidze !! Oni mają o sobie takie mniemanie i nadete ego że po Chorzowie spierdolą gdzie pieprz rośnie. Czy Kallman, Atanasov, Hoskonen ,Rakoczy, Kakabadze beda grac w l lidze zastanowcie się.Są totalnie bez formy. Kurwwwa czy oni coś trenują??? Pytam się czy Widzew ,Mielec,Górnik mają lepszy skład? Ktoś ich kontroluje wydolnościowe itp. Udało mi się. [/quote]
Spadek to zawsze jest totalny krach, jak ktos mowi ze jest inaczej to pierdoli bzdury
[quote]#post1615624 Na spokojnie przeanalizowałem. 5 meczów do końca. W dwóch gramy z drużynami podobnie jak my puntującymi na wiosnę (Śląsk i Raków) i z jednym znacznie gorzej punktującym (Ruch). Zatem ten terminarz nie jest taki znowu tragiczny. Wszystko w maszych rękach, czy tam nogach. [/quote]
Podobnie punktowała też Puszcza (9 pkt do meczu z nami). Szukamy argumentów na siłę - ale cóż nam pozostało.
Noo przynajmniej są jakieś emocje, kalkulowanie, dodawanie, odejmowanie, przewidywanie..... a nie jakieś trwanie 😆
Nie ma co analizować niech kopacze ze sztabem wezmą się do solidnej pracy .
- Edytowany
Niech na mecz do Poznania jadą starym ikarusem.
Najbardziej w meczu z Puszczą wku...a mnie brak ambicji!
A mnie wynik.
[quote]#post1615584 Ostatnie pół godziny spędziłem na analizowaniu terminarza i tabeli!
Wychodzi mi na to że obok ŁKS i śmieRdzieli spadnie Warta! Mają najgorszy kalendarz![/quote]
Może i tak ale ... kalendarz nie gra tylko ludzie . Po tym, czym uraczyli nas piłkarze w niedzielę trudno o optymizm .
[quote]#post1615662 [quote]#post1615584 Ostatnie pół godziny spędziłem na analizowaniu terminarza i tabeli!
Wychodzi mi na to że obok ŁKS i śmieRdzieli spadnie Warta! Mają najgorszy kalendarz![/quote]
Może i tak ale ... kalendarz nie gra tylko ludzie . Po tym, czym uraczyli nas piłkarze w niedzielę trudno o optymizm .[/quote]
Wyszli na Puszczę jak Mistrz Polski no bo przecież położyli tydzień wcześniej na łopatki lidera!
A tu Puszcza wyszła na nich na pełnej kurwie i ciśnieniu! Jak się okazuje słowa naszego prezesa nie były bez wpływu!
Trener Tułacz jest bardzo czuły na takie rzeczy i umie chłopaków zmotywować jak nikt! A wiem to z dobrego źródła że pewne cytaty lądują na tablicy przed meczem! Można mówić klub z prowincji bez stadionu ale prawda jest taka że zazdroszczę im drużyny i trenera bo mają wielkie owłosione jaja i walczą jak lwy z każdym od 1 do 90 minuty! Nasi przy nich to mają jajeczka jak przepiórka przy strusiu !!!!! I basta! I wiem jedno że ciężko powiedzieć jaki los nas czeka ale jeżeli spadnie Puszcza w tym sezonie to będzie w chuj dla nich niesprawiedliwe za to co pokazują na boisku!
- Edytowany
Mimo wszystko teraz mobilizacja na Gónika- może wbrew logice właśnie z silnymi rywalami natłuczemy punktów
Po pół godzinie kopania Randomiak aktywnie włączył się w walkę o spadek.
Mogą już do końca nic nie ugrać. Cwele i maliniaki wyjazd, 2x wafle gtsu u siebie.
No i mamy z nimi dodatni bilans. Tylko ugrać 3 pkt.
- Edytowany
[quote]#post1616206 Po pół godzinie kopania Randomiak aktywnie włączył się w walkę o spadek.
Mogą już do końca nic nie ugrać. Cwele i maliniaki wyjazd, 2x wafle gtsu u siebie.
No i mamy z nimi dodatni bilans. Tylko ugrać 3 pkt.[/quote]
Na razie mamy trzy punkty mniej,ale zgadzam się,że to oni powinni zrobić szybki odwrót z pola walki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)