Ktoś pisał wyżej że widzi Sokołowskiego w meczu. Licząc na powyższe prawdopodobieństwo mocnej rąbanki szkoda by go było tak świeżo po kontuzji wystawiać.
-
-
22 kolejka, Piast Gliwice - Cracovia, piatek 23 lutego, 18:00
Dziczek i Huk pauzują za kartki. U nas wszyscy do gry, tylko kilku zagrożonych. Za Huka będzie grał Holubek. Dobrze by było, żeby prawego napastnika grał ktoś szybszy od Makucha bo on raczej z niego wiatraka nie zrobi. Za Dziczka pewnie będzie grał Chrapek razem w środku z Tomasiewiczem. Trzeba wykorzystać brak typowej 6 w środku pola gliwiczan.
[quote]#post1605993 ... Każdy się chce przełamać. Nasi hokeiści mieli 7 okazji na przełamanie, zrobili to dopiero z aktualnym mistrzem....[/quote]
Sanok jest aktualnym mistrzem? cos mnie ominelo?? przeceiz przelamali sie z Sanokiem...
Przełamali się z Sanokiem, co nie jest żadną ale to żadną sztuką. Ale ja mówię o meczu z GKS, w którym zdobyli 1 punkt (owszem powinny być 3, no ale wyszła ta różnica w umiejętności mobilizacji). No więc tak: nie porównamy Piasta z Sanokiem. Ale też nie z GKS. Są po prostu w naszym zasięgu, nikt ich nie lekceważy, ale zdziwię się bardzo, jeśli tam przegramy.
Mnie w tej lidze nic nie jest w stanie zdziwić. No może nasze 6-0 z Radomiakiem
[quote]#post1605982 Piast 2 porazki z rzedu... mogo sie przelamac chciec...
[/quote]
Równo rok temu przełamali się z Cracovią /oczywiście po karnym/ i do końca sezonu zdobyli 33punktów w 13 meczach /najlepsi w lidze/
Pasuje odmienić ruch "koła fortuny"
- Edytowany
Odczarowaliśmy Zabrze , Warszawę , teraz czas na Gliwice .👍
Będziemy niezłym składem na trybunach, to może się udać!
jak tam wyglada temat parkingu , Jest cos wyznaczone pod sektorem czy parkuje sie na wlasna reke ?
Piast gra siermieżną piłkę , tak jak Rock napisał "Fornalikową". A Fornalik coby nie gadać to patent na nas ma/miał całkiem długo , na Ziela konkretnie. My na pozytywnym flow zmian , każdy nasz grajek chyba dostrzegł że oodstawianie nogi u tego prezesa może zaboleć. Jak dla mnie to Piast nas przyjmie niżej i poczeka, po Lubinie będą mądrzejsi że Nam się teraz chce bardziej - co mnie mega cieszy, bo chyba nikt głośno tego nie mówi ale zaczynam czuć że idzie nowe i pierdolenia w tańcu za chwile nikt tu nie będzie akceptował
Jak zwykle część na parkingu pod stadionem a reszta wzdłuż drogi.
Dziennik jak zwykle robi zestawienie "Grali w Cracovii i Piaście:
https://dziennikpolski24.pl/grali-w-cracovii-i-piascie-gliwice-co-teraz-robia/ga/c2-18327559/zd/74139805
Uwaga! zawiera treści drastyczne! Myślę o zestawieniu zdjęć 4 i 5. Dziennikarz złośliwy? Ale nie, to Jacek Żukowski...
Wiemy, że w Gliwicach pauzują Dziczek i Huk, z kolei z naszej drużyny nikt nie pauzuje za kartki, za to zagrożeni wykluczeniem w kolejnym meczu w przypadku bycia ukaranym w meczu piątkowym są:
Jani Atanasov (Cracovia) - 3 żółte kartki
Paweł Jaroszyński (Cracovia) - 3 żółte kartki
Otar Kakabadze (Cracovia) - 3 żółte kartki
Karol Knap (Cracovia) - 3 żółte kartki
Patryk Makuch (Cracovia) - 3 żółte kartki
Kacper Śmiglewski (Cracovia) - 3 żółte kartki (on akurat na pewno kartki nie dostanie)
https://www.youtube.com/watch?v=p1uaP02KDWs&ab_channel=MKSCracoviaTV
Piast niezle broni ale ... też mało strzela . Średnio jedna bramka na mecz , sporo bramek z karnych . Kreatywna gra flankami może być sposobem na sukces .
Liczę na 3 punkty ale 1 też nie będzie zły
[quote]#post1606383 Liczę na 3 punkty ale 1 też nie będzie zły [/quote]
czyli pewnie, tzw. krakowskim targiem, wywieziemy z Gliwic 2 punkty. 😉
Mecz w Gliwicach poprowadzi sędzia K. Arys ze Szczecina .
Za www.90 minut.pl
[quote]#post1606399 Mecz w Gliwicach poprowadzi sędzia K. Arys ze Szczecina .
Za www.90 minut.pl [/quote]
Już to.pisalem w poście 22 kolejka , chyba ten post właściwszy:
Karol Arys na razie w tym sezonie mega szczęśliwy dla nas, 3 mecze (Lubin w PP, cwelka 20.12 i Radom dwa tygodnie temu) - 3 mecze, 3 wygrane, 9 punktów i 9-0 w bramkach!
Oby moje prawo przerywania serii się nie zaktywowało.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)