5 minuta 0:0
-
-
Tychy - Cracovia, 18.02.24, godz. 17.00
Po dwóch tercjach 2:2.
I już po raptem 30-tym rzucie karnym wygrywamy pewnie;-)
Pięć z rzędu wykorzystanych karnych przez Berlinga, masakra.
Tak na marginesie uważam, że to durne, że jeden koleś ma trening z karnych a drużyna pod prysznicem w szatni;-)
wow...
Od początku pisałem, że ta drużyna ma potencjał i co najważniejsze jest to projekt niskobudżetowy i z jakimś tam pożytkiem dla naszych i innych młodych, co się poślizgali mniej lub więcej. Niestety później wpadliśmy w dołek, w którym straciliśmy sporo punktów. Ale ogólnie rzecz biorąc, to mieliśmy niezłą serię z mocnym - na papierze - Podhalem i kilka innych udanych pojedynków.
CHT jakby zmienić trenera to potencjał tej drużyny pewnie by ekspolodował
Myślę, że to jest już od dawna jasne, że takiej świeżości przede wszystkim potrzeba.
Taaa tylko dlaczego zawodnicy w kilku meczach nie umią strzelać bramek a zwykle strzelają po 4, po 2 z tym samym trenerem ?
W każdym momencie, kiedy mówi się o zmianie trenera, zadaje proste pytanie: kto w jego miejsce? Ale znafcy nie potrafią wskazać tych 2-3 nazwisk, gwarantujących poprawę sytuacji. Powtarzam, gwarantujących, bo zmienić bardzo łatwo.
Mieliśmy nie zrobić sztycha z Gksami a jednak u siebie 1 punkt i nie dużo brakło by były 3 a na wyjeździe 2 punkty więc jest jakaś nadzieja w play off.
Skrót
https://www.youtube.com/watch?v=xFXoZEI68ZA&ab_channel=PolskiHokej
Niesamowicie strzela karne ten Berling, tak jakby nie miał systemu nerwowego.
Jakbym enejczela oglądał 😋
- Edytowany
Niech wszyscy oglądają zatem. Przed play-off obowiązkowa pozycja. 😉
O w mordę, nie widziałem takiej serii rzutów karnych w której bramkarze wyglądają tak bezradnie.
Berling King, a puszczenie Łyszczarczyka do Tychów to była totalna głupota, Świetnie się patrzy na jego grę.
Tu same karne Berlinga
https://twitter.com/PZHL/status/1759526570153160980
Ostatni gol to klaps w tyłek dla bramkarza :)
[quote]Berling King, a puszczenie Łyszczarczyka do Tychów to była totalna głupota, Świetnie się patrzy na jego grę. [/quote]
To nie głupota, to się bieda nazywa. Nie ma sianka, nie ma granka.
Łyszka, Wronczas i Kapi odeszli bo JF zarządził oszczędności i tyle.
coś mi się wydaje że ten Berling nie pogra u nas za długo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)