Dzisiaj naprawdę bardzo dobre zawody Mikkela. Miło było patrzeć. Mam nadzieję, że "odnalazł się " i teraz będzie już tak w każdym meczu
-
-
Mikkel Maigaard witamy w Pasach!
Kocur 🤍♥️🤍♥️🤍
Mikkel gość!!! Szkoda że bramki głową nie wsadził, ale odbiór przed bramką na 4:2 palce lizać!!!
Według mnie dzisiaj profesor
Byłem sceptyczny. Jechałem po nim jak po łysej kobyle. Przepraszam. Dawaj Mikki. Fajnie trzymał środek. No i walczakoasysta przy bramce nr 4 - kwintesencja czego chcę oglądać jak najwięcej. Brawo.
Zdecydowanie wyborny mecz Mikkela. W pierwszej połowie 3-4 przechwyty w środku pola kasujące akcje motorynki.
W drugiej widać, że pilka go szukała, większość akcji przechodziła przez niego i jak miał piłkę przy nodze można było być pewnym, że - w przeciwieństwie do Atanasova - będzie to podanie do przodu. Na jego konto idzie gol, który dał nam już spokój, na 4:2, kolejny idealny odbiór.
Szkoda tej główki około 65 minuty, wtedy byłby to występ idealny. Ale i tak, wielkie dzięki za ten mecz Mikkel!
@PAS#6
Walczakoasysta, Rewelacja;)!!!
To teraz jeszcze wysłać go do pionu szkolenia. Niech szkoli Irakijczyka na okoliczność aklimatyzacji długodystansowca. Natomiast Hasić może szkolić z aklimatyzacji już w pierwszym meczu.
Bardzo dobry mecz, a asysta przy bramce Kalmana palce lizać
Aż dziw bierze.
Aż dziw bierze, że ten odsądzany od czci i wiary kopacz pokazuje, że jest piłkarzem.
Znaczy krytyka ma sens 😋
[quote]#post1605193 Filmiki olewam, czekam co pokaże na boisku ale jed o muszę przyznać. Z wyglądu piłkarz [/quote]
@SaNtO#842 , przepraszam, że w pewnym momencie straciłem wiarę...;)
Wieszałem na tobie psy a teraz jesteś jednym z moich ulubionych piłkarzy ! :D
Ja również posypuję głowę popiołem. Wczoraj bezbłędny. Jedynie te główkę mógł lepiej wykończyć. Klasa.
Oglądałem właśnie powtórkę meczu i utwierdziłem się w słuszności obserwacji na żywo. Sytuacja tuż sprzed gola na 4:2. Bochnak wyprowadzał akcję, uwikłał się w drybling i tracąc piłkę sfaulował. Caliskaner z motorynki chciał być cwany i automatycznie chciał rozpocząć akcję podając do kolegi. I tu dochodzimy do sedna. Mikkel idealnie rozczytał zamiary, wślizgiem dokonał odbioru, potem wypuścił w uliczkę Benka i było 4:2. Ta akcja dokładnie pokazuje miejsce do jakiego doszedł Maigaard. Inteligentny, czytajacy grę, a jednocześnie harujący i zaangażowany. Mikkel z marca by się przyglądał podaniu Caliskanera i poszła by kontra. Mikkel z października zrobił w kilka sekund i odbiór i asystę. Imponująca przemiana. Chapeau bas.
Mikkel przypomina mi Cetnarskiego z dobrych czasów.
Rozkręca się powoli, ale zaczyna wyrastać na lidera środka pola.
Niech jeszcze częściej korzysta ze swojej grożnej broni - strzału z dystansu .
[quote]#post1648904 Mikkel przypomina mi Cetnarskiego z dobrych czasów. [/quote]
A mnie Roka Straussa
[quote]#post1649032 [quote]#post1648904 Mikkel przypomina mi Cetnarskiego z dobrych czasów. [/quote]
A mnie Roka Straussa
[/quote]
Spokojnie, do tego wirtuoza to jeszcze daleko
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)