Zamknąć ten wątek, o jego bohaterze najlepiej zapomnieć bo nie był tutaj nikim ważnym.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
[quote]#post1723771 Patrząc na to w jakim miejscu jesteśmy, pewno już prezes jest wybrany, ale czeka na warunek konieczny na powiedzenie tak, czyli utrzymanie KSC w ekstraklasie.
Czuję, że tutaj maszyna ruszy jak bedzie wiadome że się utrzymamy.[/quote]
....
Czy maszyna już ruszyła....???
Najpierw - powoli - jak żółw – ociężale,
Ruszyła - maszyna - po szynach - ospale
[quote]#post1727669 Najpierw - powoli - jak żółw – ociężale,
Ruszyła - maszyna - po szynach - ospale[/quote]
Lecz fraszka, igraszka, zabawka blaszana
....
Tego się boję...obawiam...
- Edytowany
https://www.sportmarketing.pl/wywiady/111156/nie-sprzedawalismy-marzen-mateusz-drozdz-o-cracovii-widzewie-i-kulisach-zarzadzania-klubem/
Nie daje o sobie zapomnieć...grzebie w medialnym śmietniku i szuka atencji.
Ja pier..... Co za hipokryta. Dowiedział się o sprzedaży z doniesień medialnych, teraz by podążał ścieżka Lecha Poznań a nie rakowa,? Osobiście budował dział księgowości i nie zdążył sprawdzić czy wszystko działa? UPS wyszły straty...? Chyba te księgowe coś spierdoliły...
[quote]#post1727668 [quote]#post1723771 Patrząc na to w jakim miejscu jesteśmy, pewno już prezes jest wybrany, ale czeka na warunek konieczny na powiedzenie tak, czyli utrzymanie KSC w ekstraklasie.
Czuję, że tutaj maszyna ruszy jak bedzie wiadome że się utrzymamy.[/quote]
....
Czy maszyna już ruszyła....???[/quote]
Na razie nie słychać aby ruszyła.
Ps. Chora sytuacja, czy ktoś widział kiedyś poważny klub bez prezesa ?
[quote]#post1727675 https://www.sportmarketing.pl/wywiady/111156/nie-sprzedawalismy-marzen-mateusz-drozdz-o-cracovii-widzewie-i-kulisach-zarzadzania-klubem/
Nie daje o sobie zapomnieć...grzebie w medialnym śmietniku i szuka atencji.
Ja pier..... Co za hipokryta. Dowiedział się o sprzedaży z doniesień medialnych, teraz by podążał ścieżka Lecha Poznań a nie rakowa,? Osobiście budował dział księgowości i nie zdążył sprawdzić czy wszystko działa? UPS wyszły straty...? Chyba te księgowe coś spierdoliły...[/quote]
Kiedyś nie było internetu i jak człowiek był głupi to wiedziała o tym tylko rodzina i znajomi. A teraz jest nowoczesność i można w łatwy sposób podzielić się tym z całym światem. 😂
Mateuszku, kij hokejowy (za 4 kafle od sztuki) ci w oko.
Czy jeszcze jakiś kibic się rzucił mu do kolan i rozpłakał na ulicy, czy o tym jednym będzie jeszcze opowiadal przez kolejny rok.
[quote]#post1727716 Czy jeszcze jakiś kibic się rzucił mu do kolan i rozpłakał na ulicy, czy o tym jednym będzie jeszcze opowiadal przez kolejny rok.[/quote]
Jakiś czas temu byłem u córki w KrK. Pojedziłem tramwajami,autobusami,na rowerze. Szukałem kibiców płaczących za Drożdzówą.
Całe "Zero" znalazłem....
Jak on tak jeszcze kilka redakcji zbajeruje, to naprawdę wmówi mediom, że "Ściana Płaczu" to nie tylko w Jerozolimie, ale i na Kałuży w Krakowie jest...
[quote]#post1727726 Jak on tak jeszcze kilka redakcji zbajeruje, to naprawdę wmówi mediom, że "Ściana Płaczu" to nie tylko w Jerozolimie, ale i na Kałuży w Krakowie jest...[/quote]
Dlatego (między innymi) apeluję o zamknięcie tego tematu!!!
Najlepiej by było żeby już on zakończył swój rozdział z Cracovia raz na zawsze, bo oczernia nasz klub, przekazuje w mediach kłamstwa i próbuje robić sobie reklamę świetnego wizjonera sportu. Niech idzie w pizdu do jakiegoś klubu futsalu najlepiej.
[quote]#post1727724 [quote]#post1727716 Czy jeszcze jakiś kibic się rzucił mu do kolan i rozpłakał na ulicy, czy o tym jednym będzie jeszcze opowiadal przez kolejny rok.[/quote]
Jakiś czas temu byłem u córki w KrK. Pojedziłem tramwajami,autobusami,na rowerze. Szukałem kibiców płaczących za Drożdzówą.
Całe "Zero" znalazłem....[/quote]
Może spróbuj pójść na mecz, gwarantuje ci, że tam ich znajdziesz.
@Dcz1#15966
Na meczu wyobraź sobie też ich nie znalazłem...
Ale na forum są 😉
Wiele rzeczy zostało zrobionych dobrze w sekcji piłkarskiej. Doczekalismy sie jakiejs normalnosci przez rok z hakiem.
Ja prezesa dobrze wspominam.
Sprzedał trzech zawodników za łącznie 3 mln, i przepalił te pieniądze na prąd i wypłaty (dla "struktur"), po czym w wywiadzie u Rzepeckiego stwierdził, że on akurat by Stojkovića, choć był pod forma, nie sprzedawał za 3 mln- Pan złotówka przypomnijmy " każdy zawodnik jest na sprzedaż".Naprawdę wiele "dobrego" zrobił, 10 mln z Cichego kącika też poszło na farbę i konferencje na stadionie o socjologii sportu. Ja bym chciał usłyszeć co dobrego konkretnie zrobił. 1 frekwencje? Była podoba po jego odejściu!2. Transfery - Filipiak bez struktur robił nie raz lepsze. 3. Miejsce w tabeli? Za Filipiaka też się nieraz udało! Trener top? Prawie nie spierdolił nas do 1 ligi. Sponsorzy? Ilość spadła. Koszty klubu - za jego czasów najwyższe. Sprzedaż klubu - przecież on nic nie wiedział, dobrze że mu na ulicy jakiś kibic powiedział, że klub został sprzedany.
Dróżdża zostawcie już w spokoju nie ma go. Ważne co tu i teraz !!!!
Od pół roku jest Platek i dwóch " jego przedstawicieli".
Zobaczymy co nam zaproponują na następny sezon, kogo będą chcieli sprzedać, za ile?
Niektórzy mają narrację taką, że Dróżdż narobił dziadostwa a obecni fachowcy sprzątają po nim ten bałagan. No dobra minęło pół roku- utrzymaliśmy się.
Teraz "fachowcy" mają czystą kartę- nowy sezon.
Do roboty się weźcie -od rozdawana koszulek sukcesów nam nie przybędzie!!!!
Każdy ma opinię swoją. Drożdż mógłby już nie gadać o nas w wywiadach, zwłaszcza że przedstawia nasz klub w sposób negatywny. Zagłębie Widzew to było coś, u nas biedy robił wszystko.
On dostał klub z czystą kartą , z wyczyszczonymi długami przez Comarch, zarówno piłki jak i hokeja.
Co z tym zrobił? Czym się zajął za wyjątkiem sprowadzenia trener Elsnera, który miał połknąć ligę a zostawił nas z punktem nad strefą spadkową. Na 5 miejscu mamy GKS, z polskim trenerem, Polakami w składzie , dużo tańszym zespołem. Zastanówmy się zatem co było źle, i jak obecne władze nie wyciągną wniosków, będzie to samo!! Więc czekamy na porządki i będziemy jako kibice już mniej hurraoptymistyczni i byle poprawki malarskie i projekty marketingowe nas nie zadowolą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)