[quote]#post1626781 .... Pare etacikow by sie jeszcze znalazlo do obstawienia, a jak nie to zawsze mozna cos stworzyc. Mam nawet propozycje: tzw chujolap. Tylko nie wiem jak ladnie to w slowa ubrac :)[/quote]
Incoming Impact Manager 😜
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
- Edytowany
Gruzin do tej pory zarobił w Niemczech jakieś 70k €.Banku,który pożyczy kasę na transfery,panie Prezes za to nie otworzych,ale możesz zorganizować elegancki bankiet.Zaproś tę diamentową ligę biznesu Cracovii,czy jak ich tam nazywasz,upij szampanem i przekonaj,że właśnie biorą udział w projekcie,który odkryje przed nimi wyjątkową synergię sukcesu między sportem a biznesem.Obiecaj im,że sportowi bohaterowie naszych czasów /tylko trzeba ich paru kupić/zaprowadzą ich marki na szczyt.Przygotuj ich na dynamiczną podróż po świecie sportowego biznesu.
Listę potrzebnych graczy dostaniesz zapewne od trenera..
Nie musisz dziękować.
[quote]#post1626844 [quote]#post1626781 .... Pare etacikow by sie jeszcze znalazlo do obstawienia, a jak nie to zawsze mozna cos stworzyc. Mam nawet propozycje: tzw chujolap. Tylko nie wiem jak ladnie to w slowa ubrac :)[/quote]
Incoming Impact Manager 😜 [/quote]
Dick Catcher
Plus oczywiście tak że trzech zastępców.
[quote]#post1626894 [quote]#post1626844 [quote]#post1626781 .... Pare etacikow by sie jeszcze znalazlo do obstawienia, a jak nie to zawsze mozna cos stworzyc. Mam nawet propozycje: tzw chujolap. Tylko nie wiem jak ladnie to w slowa ubrac :)[/quote]
Incoming Impact Manager 😜 [/quote]
Member Impact Manager
Dick Catcher
Plus oczywiście tak że trzech zastępców.
[/quote]
Bardzo podobaja mi sie Wasze pomysly. DickCatcherowi bedzie jedynie trzeba zapisac w umowie, ze klub ma nieograniczone prawa do jego wizerunku. Wtedy gdy bedzie juz zle, na stadionie ustawi sie kilka jego figur/ plakatow w 3D i kibice w ramach odreagowania zlosci beda sobie mogli w niego porzucac (oczywiscie za dodatkowa oplata) nozami/ siekierami/ shurikenami/ itp. A jak czara goryczy juz sie przeleje, to sie go wypierdoli na zbity pysk i pomysli nad nowym rozwiazaniem...
[quote]#post1626899 Bardzo podobaja mi sie Wasze pomysly. DickCatcherowi bedzie jedynie trzeba zapisac w umowie, ze klub ma nieograniczone prawa do jego wizerunku. Wtedy gdy bedzie juz zle, na stadionie ustawi sie kilka jego figur/ plakatow w 3D i kibice w ramach odreagowania zlosci beda sobie mogli w niego porzucac (oczywiscie za dodatkowa oplata) nozami/ siekierami/ shurikenami/ itp. A jak czara goryczy juz sie przeleje, to sie go wypierdoli na zbity pysk i pomysli nad nowym rozwiazaniem...[/quote]
No nie mów, że chcemy ściągnąć z powrotem Tabisza 😂 😜 Nieeee ... to już było, a historia pokazuje, że korporacje za szybko się do takich "wizerunków" przyzwyczajają i potem ciężko zwolnić. Czasem to prawie 20 lat zabiera 😝
Prezesie bierz się za wzmocnienia, bo gniew ludu coraz bliżej. Czas słodkiego gadania już się wyczerpuje.
https://sport.interia.pl/pilka-nozna/news-prezydent-lodzi-kontra-byly-prezes-widzewa-jest-wyrok-w-glos,nId,7596646
No i tak samo powinna wyglądać polityka wobec miasta, jeśli obecny prezydent za bardzo bedzie towarzyszem...
https://www.youtube.com/live/BzRkNPZlAmE?si=oYImDb1uAk1l4cem
Gorzej jak Drożdż to będzie drugi Tabisz..
[quote]#post1627256 Gorzej jak Drożdż to będzie drugi Tabisz..[/quote]
Pod względem pilnowania bilansu to jest jak on. Sumiennie wykonuje polecenia właściciela.
To niech sobie idzie do korpo robić a nie w naszym klubie.. w nadchodzącym sezonie to się już nie uda. Dyrków kurwa więcej..
Przecież my jesteśmy korpo od ponad 20 lat…
Panowie przestańcie pitolic i siać lament. Przyjdą nowi zawodnicy, tylko my nie szukamy pseudo piłkarzy i panienek. Tylko realnych wzmocnień. I takich, którzy maja ambicje i chcą walczyć o najwyższe cele. A nie o utrzymanie.
Rozumiem, czyli zawodnicy zakontraktowani przez inne kluby to pseudo piłkarze, panienki bez ambicji i generalnie interesuje ich gra o utrzymanie.
To jest dopiero wyzwanie, namówić ambitnego piłkarza do przyjścia do klubu bez postawionego celu sportowego.
kasa misiu kasa żadne wyzwanie
- Edytowany
[quote]#post1627273 Tylko realnych wzmocnień. I takich, którzy maja ambicje i chcą walczyć o najwyższe cele. A nie o utrzymanie. [/quote]
Przekladajac ta propagande na zwykly jezyk, szukamy takich, zeby nie trzeba bylo placic a takich najlatwiej znalezc w niskich ligach(ambitni pewnie beda) lub jak na rynku zostana kulawi i niewidomi stranieri, ktorych nie chce nikt powazny.
Tak to na razie wyglada
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/image-png-23019852.png[/img]
Podpowiadam kilka dyżurnych odpowiedzi jakie słyszymy od 20 lat
1.Trzeba sobie zdać sprawę z tego, że latem doszło do przebudowy w wielu wymiarach. Odeszło kilku zawodników, zmienił się trener, zmienił się styl gry, zmieniła się atmosfera. Wydaje mi się, że nie jest źle, bo drużyny nie buduje się ot tak, szybko. Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej
2.: Nie mówmy o spadaniu. To nie jest zespół do spadku. Dużo dzieje się w naszej lidze. Jako prezes, który chce być prezesem Cracovii na dobre i na złe, nie mogę patrzeć przez pryzmat jednego meczu. My robimy swoją pracę, żeby zawsze było lepiej.
3.Możecie sobie robić ze mnie dowcipy, ale naprawdę myślę o pucharach
4Wiem, że kibic oczekuje od nas przede wszystkim dobrych wyników, dlatego zawsze walczymy o mistrzostwo i Puchar Polski. Będziemy mieli tego mistrza. Jestem o tym przekonany. Trzeba tylko trochę spokoju (ewentualnie cierpliwości)
5.menedżerowie są tak pazerni, że destabilizują sytuację w klubach. To jest gra o potężną kasę, a piłkarze i menedżerowie z tej chciwości dostają małpiego rozumu. Tworzą się konglomeraty kolegów i przyjaciół, którzy rozgrywają rynek transferowy
6. Chcemy prowadzić stabilną, długofalową politykę opartą na szkoleniu młodzieży
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)