Nie ma żadnej oficjalnej informacji o jakichkolwiek rozmowach, są jakieś spekulacje - a wiedząc jak działa rynek transferowy i praca agentów to od płotki do transferu zwykle jest spora droga
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Też mi coś. Po prostu mistrzostwo z Cracovią daje w życiu i w historii więcej niż jakieś tytuły naukowe.
- Edytowany
[quote]#post1623734 A nie wyobrażasz sobie sytuacji ,że tak jak przy historii Lopesa Cracovia zostanie tylko powiadomiona?[/quote]
Ja już zapomniałem o t i b.
Nie ma po co ich pamiętać.
Jaki cel postawiono sztabowi i drużynie na nowy sezon 24/25 wie ktoś może?
Do rozpoczęcia sezonu ponad dwa miesiące chyba za wcześnie na takie pytanie
- Edytowany
[quote]#post1623746 Do rozpoczęcia sezonu ponad dwa miesiące chyba za wcześnie na takie pytanie [/quote]
Chyba zaczynają po 20 czerwca więc 3 tygodnie...
Pożegnaliśmy 5 piłkarzy odejdzie jeszcze kilku przykładowo kolejnych 5 to jeżeli prezes chce walki o top 3 musi wydać więcej dukatów niż o walkę o środek tabeli.
- Edytowany
Ale to zgrupowanie się zaczyna s ty pytasz o cele na nowy sezon.....
[b]Edycja z 30.05.2024 o godz. 14:38 (scalono posty)[/b]
Okienko jest chyba do 1 września kto ci powie jakie ma cele jak nie zrobił jeszcze nic na tym transferowym.....
[quote]#post1623757 Ale to zgrupowanie się zaczyna s ty pytasz o cele na nowy sezon.....
Okienko jest chyba do 1 września kto ci powie jakie ma cele jak nie zrobił jeszcze nic na tym transferowym.....[/quote]
Już się dowiedziałem 6-8.
Ale co 6-8
Wróci Urban z 2 ligowej Stalowej Woli, to będziemy grać o puchary.
Za Glika pewnie ten młody stoper z juniorów co też poszedł na wypożyczenie i gra gitara.
[quote]#post1623738 ... Nie ma żadnej oficjalnej informacji o jakichkolwiek rozmowach, są jakieś spekulacje - a wiedząc jak działa rynek transferowy i praca agentów to od płotki do transferu zwykle jest spora droga...[/quote]
A na koncu tej drogi jest kibicodzialacz co rozsieje plotke o nie tym pilkarzu a i tak agent zerwie rozmowy bo wyciekla informacja o transferze innego zawodnika niz on prowadzil 😉 😉 😉
[quote]#post1623759 [quote]#post1623757 Ale to zgrupowanie się zaczyna s ty pytasz o cele na nowy sezon.....
Okienko jest chyba do 1 września kto ci powie jakie ma cele jak nie zrobił jeszcze nic na tym transferowym.....[/quote]
Już się dowiedziałem 6-8.[/quote]
Albo powiem ci tak jak by ci powiedział Engel każda drużyna która zaczyna rozgrywki gra o mistrzostwo bo na tym te rozgrywki polegają....
[quote]#post1623767 [quote]#post1623759 [quote]#post1623757 Ale to zgrupowanie się zaczyna s ty pytasz o cele na nowy sezon.....
Już się dowiedziałem 6-8.[/quote]
Albo powiem ci tak jak by ci powiedział Engel każda drużyna która zaczyna rozgrywki gra o mistrzostwo bo na tym te rozgrywki polegają....[/quote]
Cygan mówił to samo a jak się kończyło wiemy. Teraz będzie walczył o Mistrzostwo Europy a jak się skończy też wiemy.
Jak z góry założysz że grasz o czapkę gruszek i piłkarze są tego świadomi to jak masz cokolwiek wygrać z takim nastawieniem.....
[quote]#post1623762 Wróci Urban z 2 ligowej Stalowej Woli, to będziemy grać o puchary.
Za Glika pewnie ten młody stoper z juniorów co też poszedł na wypożyczenie i gra gitara. [/quote]
Taaa i brakuje nam około 8 graczy jeszcze.
- Edytowany
Drogi Mateuszu prezesie. Za to że wysłałeś Rózge na urlop powieś sobie medal. Potem idź do CLJ i wypierdol wszystkich jak leci. MAMY KURWA DOŚĆ WSTYDU!
Cracovia od nowa w pelnej krasie.Wszystko jest wazne tylko nie wynik sportowy.My kibice myslimy wręcz przeciwnie
Sam jestem zły, ale obwinianie prezesa za wynik CLJ, na kształt którego w tym sezonie nie miał wpływu, to jakieś nieporozumienie.
[quote]#post1624069 Cracovia od nowa w pelnej krasie.Wszystko jest wazne tylko nie wynik sportowy.My kibice myslimy wręcz przeciwnie[/quote]
W sporcie najważniejszy jest wynik to nie dzieci 5-7 letnie do qrwy nędzy. Pogonić te cioty na Reymonta niech tam se kopią...
Nie miał wpływu ale teraz ma. Może im wszystkim zabrać koszulki w pasy.
Wyniki w juniorach jak najbardziej powienien byl byc wazny.. we wczesniejszych kategoriach trapkarzy czy mlodszych nie ale juniorzy juz jak najabardziej powinni o cos grac..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)