najlepszy to ten teskt, ze prezes powinien si eta kasa podzielic z kopaczami. przeciez to nei prezesa pieniadze, tylko klubu, moglyby pojsc np na czyszczenei siedzisk na trybunach, by miec czysciej pod dupą przy ogladaniu tych widowisk.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Zesrałeś się ze szczęścia na widok ich gry to sam se sprzątaj.
Zeby tylko z tego wszystkiego sie chlopina nie rozpil, albo znowu nie pobil jakiegos przypadkowego turysty...
Z tego co sprawdzilem Rakow rok temu za MP dostal prawie 29mln. To moja propozycja (na razie to tylko zarys i trzeba by troche dzialan matematycznych wykonac) jest nastepujaca. Co tam jakies 100 tysiecy premii za mecz. Ja zaoferowalbym nawet 1 milion za kazde 3 punkty. 22 zwyciestwa powinny dac MP (beda tez na pewno remisy). Za porazke u siebie i ch** mnie to obchodzi czy to bedzie cwelka, czy Puszcza skorokopy pokrywaja koszty biletow na nastepny mecz. Porazki na wyjezdzie? Jeszcze nie wiem, ale tez musi byc jakas kara. To samo z remisami. Do tego kazdy wskakuje na najnizsza krajowa i niech sie wykazuja umiejetnosciami i ambicja :)
Ja wyłącznie w swoim imieniu. Tak dla Prezesa, nie dla pijaków i opierdalaczy. Wszyscy glikopodobni wraz z nim - wypierdalać z Cracovii. Dziękuję.
Bańka za każde zwycięstwo ale żadnej pensji poza tym. Co se wygrają to ich.
- Edytowany
Wbrew temu co pisza media, bardzo mnie cieszy postawa prezesa. To ze te nieudaczniki po takim sezonie chcialy wyciągnąć rece po kase to brak klasy, honoru i zwyczajne chamstwo.
Orac, orac i jeszcze raz orac to towarzystwo z przetraconym kręgosłupem moralnym.
- Edytowany
Koniec z byle jakością.....
[b]Edycja z 28.05.2024 o godz. 17:05 (scalono posty)[/b]
Jak rudy w Korei i Japonii kłócił się z całą drużyną o kasę itp to wszyscy jaki ten Zibi super dba o związek itp a tu teraz rudy odwraca narrację i wszyscy dziennikarze mu przytakują tak Zibi prezes ma rację itp....hipokryzja
- Edytowany
[quote]#post1623455 Zeby tylko z tego wszystkiego sie chlopina nie rozpil, albo znowu nie pobil jakiegos przypadkowego turysty...
Z tego co sprawdzilem Rakow rok temu za MP dostal prawie 29mln. To moja propozycja (na razie to tylko zarys i trzeba by troche dzialan matematycznych wykonac) jest nastepujaca. Co tam jakies 100 tysiecy premii za mecz. Ja zaoferowalbym nawet 1 milion za kazde 3 punkty. 22 zwyciestwa powinny dac MP (beda tez na pewno remisy). Za porazke u siebie i ch** mnie to obchodzi czy to bedzie cwelka, czy Puszcza skorokopy pokrywaja koszty biletow na nastepny mecz. Porazki na wyjezdzie? Jeszcze nie wiem, ale tez musi byc jakas kara. To samo z remisami. Do tego kazdy wskakuje na najnizsza krajowa i niech sie wykazuja umiejetnosciami i ambicja :)[/quote]
To wygrają dwa,trzy mecze spadną a i tak swoje zarobią nawet więcej niż w tym sezonie
Prezes wspominał w jednym wywiadzie jaki on ma na to system ale nie pamiętam w tym momencie szczegółów coś było na pewno by były niższe kontrakty ale więcej bonusów na boisku oczywiście.....
[quote]#post1623464 Prezes wspominał w jednym wywiadzie jaki on ma na to system ale nie pamiętam w tym momencie szczegółów coś było na pewno by były niższe kontrakty ale więcej bonusów na boisku oczywiście.....[/quote]
Tylko problem będzie z tym żeby przekonać do tego potencjalnych nowych zawodników, lepiej mieć większą pewną pensje,niż niską pensje i wieksze premie za dobre wyniki
Jasne że tak ja tylko pamiętam słowa z wywiadów nie zastanawiam się nad tym jak to rozwiązane ma być jeśli bonusy będą odpowiednie i oczywiście drużyna na poziomie to ryzyko jest niewielkie dla nowych zawodników
- Edytowany
Jest znów program na YouTube będzie o nas i Peszko w studiu
[b]Edycja z 28.05.2024 o godz. 17:43 (scalono posty)[/b]
Podtytuł afera w Cracovia
wniosek jeden. tak jak podejrzewamy zorganizowana akcja anty Dróżdż
A może zrobić system płacowy jak kiedyś cupiał w psiarni.Podstawa i jak wygrają to wysoka premia,remis nic a porażka to oddają.Odrazu by wyniki były 😁
Gówno afera.
Psy szczekają karawana jedzie dalej.
- Edytowany
Wybitny intelekt i mówca Sławomir Peszko...
Jprdl qrwa mać...
[b]Edycja z 28.05.2024 o godz. 18:37 (scalono posty)[/b]
Jestem w stanie uwierzyć że Glik celowo do nas trawił...xd
- Edytowany
Jak ten smoku mówi że on też by się nie zgodził to oni go gaszą nie no co ty .....w futbolu normalne.....a wydawało mi się że Dudek ma więcej rozumu a widać Peszko mu napierdolil głupot......
[b]Edycja z 28.05.2024 o godz. 19:01 (scalono posty)[/b]
Szli w zaparte że zawodnicy nic złego nie zrobili starali się zabić wątek że oni byli u prezesa przed meczem za to chętnie gratka co było po meczu żenada......
To tak jak by cię ktoś napadł na ulicy i byś się bronił i pobił napastnik ale później jest pokazane że ty kogoś pobiłeś a nie dlaczego tak się stało cwaniaki przyszli do prezesa chcieli kasę nie dostali to zagrali tak że nawet strzału nie oddali a prezes się na to wkurzył i ich zruzgal to się krowy obraziły nie dał kasy i jeszcze krzyczy albo coś tam .......żenada piłkarzy pełną parą .....brak szacunku dla barw kibiców.....
która minuta? Nie będę godziny tracił na pijaka
Koło 44 wlacz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!