Prezesie świetnie, ale patrzyć kto wjeżdża.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
[quote]#post1613194 Po kilku latach prezesury M. Dróżdż powie: „Zostaliśmy operatorem Stadionu Miejskiego przy ul. Reymonta i akurat niedawno był mecz wisły. Jej piłkarze nie mieli gdzie grać, więc robili to u nas. Widzicie jak płacą w kasie Cracovii?”. ☺ [/quote]
Kurwa to było by genialne. Zarabiać na wynajmowaniu stadionu "gts" dla gts by mogli zagrać.
Pomnik bym drożdżowi postawił. Hahahah.
I jeszcze gts klubem satelickim. Powrót do początków by nastąpił. Hahaha
- Edytowany
Jakby za wywiady były dodatkowe punkty już bylibyśmy co najmniej na pozycji pucharowej byli.
Przesadza już z tym.. lansuje się tak jakbyśmy o mistrzostwo grali..
Dużo wywiadów i w każdym z nich za dużo gts-u.
Nie czytuje wszystkiego, a jeszcze mniej słucham bo to zwykle po godzinie. Ale jeśli się tam przewija gts, to powinien ktoś przekazać prezesowi, że kolega @Islander#209 ;) chętnie da mu kurs nie używania nazwy zespołu z czarnej wsi. A im mniej nawiązań do rywala z za miedzy tym lepiej. ;)
Bardzo fajny wywiad, gada z sensem, wie czego chce i jeśli to zrealizuje, to na pewno będzie o wiele lepiej dla nas.
- Edytowany
Narazie wygląda, że prezes miał nosa do Kroczka.
Ps. Podobno prywatnie kibic ŁKS.
Tj. Kroczek za Łódzkim KS?
- Edytowany
Grał w ŁKSie.
https://lodzkisport.pl/tylko-w-ls-dawid-kroczek-rozwazylbym-oferte-lks-u/
Kroczek chciałby pracować w ŁKS-ie
– Nie było jeszcze kontaktu ze strony ŁKS-u. Gdybym dostał ofertę na pewno bym ją rozważył. Jestem z Łodzi, to klub, w którym zaczynałem przygodę z piłką, grałem w grupach młodzieżowych. ŁKS jest bliski mojemu sercu. Nawet mimo problemów klubu z al. Unii, o których słyszymy z mediów, nie bałbym się objąć drużyny – powiedział zapytany przez nas Kroczek. Szkoleniowiec nie ukrywa, że praca na al. Unii byłaby dla niego ogromnym wyróżnieniem. Jednocześnie szkoleniowiec przyznał, że nie chciałby pracować w Widzewie.
[quote]#post1613673 Panie Prezesie może dałoby się ściągnąć zawodnika takiego jak Pululu z jagiellonii.Brakuje u nas takiego świetnie wyszkolonego techniczne i trochę szalonego gościa jak niegdyś Saidi.[/quote]
Benjamin Källman się nazywa.
Weź doceń Benka!!!
Ale on nie ma skóry czarnejz.a.to róznica 😁
[quote]#post1613680 Ale on nie ma skóry czarnejz.a.to róznica 😁[/quote]
Ale ma czarną...koszulkę...xd
A co do wywiadów prezesa, jestem za. Ma dobrą 'karmę', niech to wykorzystuje.
[quote]#post1613268 Nie czytuje wszystkiego, a jeszcze mniej słucham bo to zwykle po godzinie. Ale jeśli się tam przewija gts, to powinien ktoś przekazać prezesowi, że kolega @Islander#209 ;) chętnie da mu kurs nie używania nazwy zespołu z czarnej wsi. A im mniej nawiązań do rywala z za miedzy tym lepiej. ;)[/quote]
Jak ich to bolało! :) Faktycznie szkoda, ze nikt nie korzysta z gotowych, sprawdzonych wzorców podanych na tacy. Jak coś, nie ma problemu, czekam na kontakt :)
myślałem, że opatentowałeś i klubu nie stać :)
- Edytowany
Panowie - Powinniście wszyscy się cieszyć i być dumnym, ze mamy aktualnie takiego a nie innego Prezesa. Co by nie mówić, to facet ma wiedze i chęć budowania czegoś wielkiego na lata. Dzięki temu i jak bardzo jest zaangażowany marketingowo w budowanie wiarygodności ludzie biznesu chcą z nim rozmawiać i wysłuchać. A to krótka droga do przekonania, ze warto zainwestować w Cracovie. Wcześniej tego nie było, bo S.P. Profesor nie chciał i sobie tego nie życzył. A nawet jak się ktoś sam zgłaszał, to blokował często takie dyskusje i zawsze odmawiał. Zmiany widać in plus, nawet po ostatnim meczu w Białymstoku... i samej frekwencji na ostatnich meczach. Na jesieni ledwo 6-7 tys. ludzi przychodziło na mecze. A były takie jak pamiętam, ze było 4-5 tys. Teraz - ponad 10 tys.
[quote]#post1613783 myślałem, że opatentowałeś i klubu nie stać :)[/quote]
Do dziś jest na Open Source. A jeśli kiedyś opatentuję, dla Klubu zawsze będzie preferencyjnie :)
[quote]#post1613788 [quote]#post1613783 myślałem, że opatentowałeś i klubu nie stać :)[/quote]
Do dziś jest na Open Source. A jeśli kiedyś opatentuję, dla Klubu zawsze będzie preferencyjnie :)[/quote]
Ja mogę dorzucić oprawę muzyczną gratis ;)
Jak tak dalej pójdzie, to będzie kolejny profesor prezesem!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)