Ciekawe jakby wyglądała rozmowa na Linii Dróżdż - Filipiakowa o Cichym Kąciku 🤣🤣🤣
Dróżdż: Pani Elu bo tutaj kibice sygnalizują... Niegospodarność... Dziwne umowy...
Cichy Kącik...
Ela: a gdzie jest Cichy Kącik?
🤣🤣🤣
A tak całkiem serio myślę, że Prezesowi trzeba artykuły z GK dostarczyć drogą mniej oficjalną 😉
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Dobrze rozumiem, że na spotkanie z tym prezesem można przyjść bez zapisywania i bez wysyłania pytań jakie się mu chce zadać?
Myślę, że prezes wie o Cichym by nie ruszać tematu. Uważacie że postawi się właścicielowi?
- Edytowany
Mam takie przeczucie ze ostatni transfer to będzie tylko uzupełnienie składu..
I ciekawe czy to będzie ten albaniec którego prezes tak się wypierał na konfie.
Może nas zaskoczą, ale Dróżdż mnie nie przekonuje specjalnie jako prezes.
Jest prawnikiem, może dlatego.
Mam złe doświadczenia z tą grupą zawodową.. (nie nie miałem spraw karnych😁)
Dużo gada, dużo sloganow, ciągle mówi Ja zawias mówić My.
Skupiony na promowaniu swojego nazwiska.
Próbuje roztaczac taką aurę wokół własnej osoby, stanowczego, twardego, konsekwentnego.
A po chwili mówi "piniondze" poszłem, chcem itd..
Był już taki co mówił chcem i potem został prezydentem😁
Ale może w footballu tylko tacy ludzie się sprawdzają na stanowiskach kierowniczych
Pożyjemy zobaczymy.
Nie możemy go oceniać bo został prezesem w trakcie okna transferowego.
Liczę na to że zbuduje struktury, pozyska sponsorów i uporządkuje finanse klubu.
Pożyjemy zobaczymy.
https://twitter.com/RobertGoskong/status/1759949106036740204?t=o7GS4sy45gJxbdnkopdS2A&s=19
Mnie u Pana prezesa ciekawi jaki ma pomysł na rozwój i finansowanie sekcji hokeja. Bo że do tej dyscypliny serca nie ma jest raczej jasne. Oby nie okazał się jej grabarzem.
Nie martw się nie może być grabarzem, bo z ligi hokeja spaść nie można.
Sam jestem ciekaw jak Dróżdż rozwiąże sprawę hokeja. Jak dla mnie powinno się szukać sponsora stricte na hokeja jak kiedyś takim sponsorem był Okocim.
Trzeba szukać kliku sponsorów
[quote]#post1606156 Nie martw się nie może być grabarzem, bo z ligi hokeja spaść nie można.
Sam jestem ciekaw jak Dróżdż rozwiąże sprawę hokeja. Jak dla mnie powinno się szukać sponsora stricte na hokeja jak kiedyś takim sponsorem był Okocim.[/quote]
Nie mówię o spadku tylko cięciu oszczędności na tej sekcji właśnie.
Spaść nie można ale można nie zgłosić drużyny. Przykładów z wielu ośrodków hokejowych mnóstwo. Także ja nie byłbym taki pewny.
Okocim Cracovia zamiast Comarch Cracovia i powrót do historycznych koszulek. Mniam, mniam...
[quote]#post1606165 Okocim Cracovia zamiast Comarch Cracovia i powrót do historycznych koszulek. Mniam, mniam...[/quote]
To były najpiękniejsze bluzy hokejowe ever :D
https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/sport/prezes-cracovii-jestesmy-w-stanie-stworzyc-klub-na-poziomie-rakowa/
Mam nadzieję, że budżet będzie sporo większy na nowy sezon, chyba, że jest dalej czerwone światło dla dużych sponsorów. Zapytajcie prezesa o to na spotkaniu. I czy może już odbył podróż do np Maspexu?
Póki co jest sporo buzery, strefa kibica, wywiady o niczym… zaraz dzień kobiet…
Nadzieja jest matką głupich...
Ale nie piszesz chyba tego z doświadczenia, tylko gdzieś slyszales?
Ciekawa opinia z twitterka, może warto byłoby poruszyć ten temat na spotkaniu przy kawie z prezesem
https://twitter.com/PabloSoplicaa/status/1760553097514889532
Myślałem że nic mnie już w Cracovii nie zaskoczy.
Powiedzcie prezesowi że fajny pomysł z zawodnikiem oprócz trenera na konferencji, ale wypadałoby dokupić najmniej jeden mikrofon, a najlepiej 2 (dla prowadzącej też).
No mnie od zawsze śmieszą u nas te tematy około technologiczne typu jeden mikrofon na sali, transmisja robiona pralką z obozu etc etc mając na klacie logo polskiego molocha sektoru IT 😅 meh..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)