Albo czeka nas pracowite okienko transferowe, albo czeka nas spadek.
-
-
XIX kolejka Legia W. - Cracovia, 17 grudnia g. 17:30
Winni są pilkarze nie trener... udają ze walczą, niby coś robią a koniec konców w kazdym meczu jest du*a.
powiem Wam ze ogladanie meczu przychodzi mi dzis bez jakichkolwiek emocji,
chyba podswiadomosc przeszla u.mnie w stan racjonalnego podejscia do sprawy
Idiota Oshima..technik pieprzony..
Bramka Madejskiego niestety
Mega szacunek dla tych ,którym się chce jeździć za tą bandą pizd po całej Polsce.
Ja podziwiam masochizm, że w ogóle ktoś jest w stanie to oglądać. Ja mniej więcej od 2 miesięcy sprawdzam tylko wynik.
[quote]#post1598305 [quote]#post1598298 Co za zjeby, koles przedluzyl glowa i nie pokazali ustawienia w tym momencie,a tam byl kurwa metrowy spalony Kuna.
Nawet gdyby nie dotknal to absorbuje bramkarza, nie znam przepisow,ale na logike to jest rownoznaczne z przedluzeniem, utrudnil mu interwencje. [/quote]
Przecież obaj byli przed obrońcami wiec w takiej sytuacji spalonego wyznacza piłka, a kun był przed piłka wiec słusznie nie ma spalonego :/
Ale z tak słaba Legia grać taka kiche to średnio…[/quote]
Wklej pozniej powtorke, chetnie obejrze, na C+ nic nie pokazali.
- Edytowany
Ostatnie 15 minut ..legła gra beż swoich gwiazd..a my i tak nic nie zrobimy ..
[quote]#post1598317 Ja podziwiam masochizm, że w ogóle ktoś jest w stanie to oglądać. Ja mniej więcej od 2 miesięcy sprawdzam tylko wynik. [/quote]
Ja oglądam w tv na mute bo nie mogę słuchać pierd**** żewłakowa
Spokojnie wchodzi Skovgard na podmęczonego rywala😁
oshima to jest debil, normalny Japonczyk po taklim podaniu w poprzek popelnilby harakiri
Pytanie do trenera, czy dalej liczymy na 6 pkt
Nie wierze w to ci widzę.. to jest jawne walenie w *uja a nie gra..jebane cioty..
Jak my z Puszczą czy smierdzielami wygrać nie możemy, więc z czym do ludzi... nasza jedyna opcja na przełamanie złej passy to 24 grudzien, opłatkiem.
Zero ZAGROŻENIA z naszej strony, 2 strzały- podania na bramkę.
Jakim prawem Rapa jest i śmie dalej być kapitanem?..
Oddychająca rękawami Legia nie daje żadnych okazji do oddania strzału przez Cracovię, jakby to Cracovia grała w pucharach w tygodniu.. Wygląda na to, że Zieliński chce dać odzyskać siły naszym graczom przed środą. Zamęczeni są :). Legia cieniutka do ogrania jak nigdy, ale do tego trzeba rywala, a nie patałachów.
Brawo Glik
Po co nam ten dziad Glik. Znowu dał popis jako obrońca.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)