straciłem coś ? ;)
-
-
18 kolejka - Cracovia-Stal Mielec, 09.12.2023 g. 17.30
i co? lokomotywka była? bo "walczyli"? 😂 😂 😂 HA TFU!
, nic się nie stało, dzięki za walkę, lokomotywa taka kolejność mam nadzieję miała miejsce
Spadniemy i tez będzie nic się nie stało i dzięki za walkę.
2:0 to od zawsze niebezpieczny wynik!
- Edytowany
ktory to juz mecz w ktorym te buce traca punkty w końcówce?
To przykre, ale bez RADYKALNEJ zmiany spadek jest pewny. Nie wiem czy zmienić trenera, czy wyp....ć pół składu, ale dalej udawanie, że będzie lepiej i czekanie na lepsze czasy jest samobójstwem.
Najgorsze jest to że niektórych to śmieszy , kibice..?
Cioty jebane
No coż słaby mecz, karny z dupy, to się tak musiało skończyć, brak jakiejkolwiek taktyki, panie Jacku trzeba to zakończyć
Kabaret, co tu dużo pisać. Tak zajebać mecz (całkiem fajnie rozegrany do 80minuty) w 3 minuty to trzeba się postarać.
Ostatnie okienko transferowe można podsumować tak: kto się nie rozwija, ten się cofa. I to właśnie obserwujemy.
Paradoksalnie jest tak, że car-samodzierżca już nie może podejmować paraliżujących sztab trenerski decyzji.
Ale ten układ się wyczerpał. Układny trener z furą pecha... to się nie może dobrze skończyć.
A tak przy okazji: kto to jest ten zażywny dziadunio w szaliku w pasy, który siedział w loży koło pani Filipiakowej?
fatum? parodia? żenada?
FRAJERSTWO?
Jak mozna bulo nie zareagowac zmiana,, jakakolwiek po bramce na 2:1 ,
czy leci z nami pilot?
Chyba juz nie leci. Ale po prawdzie, kogo było wymieniać i na kogo? 1 bramkę zapierd.dolili po społu Ghita i Hoskonen. Kto zamiast któregoś z nich?
Czy ktoś na tym młynie w ogóle ogarnia co się dzieje w Naszym klubie ??, ja rozumiem być z nią na dobre i na zle, ale oni Piłkarze ( górnolotne słowo myślą że to jest odpalanie petard na sylwestra nie każda da boom ale i tak jest fajnie). Ludzie obudźcie się taki mecz jak dziś to wygrywają juniorzy ambicją.
smiglo wpuscic, doczlapam by Makuch do linii, urwalibysmy ta jebana minute
Eeeee tam cholera.... Nie chce mi się pisać.
W sumie dobrze że udało się zdobyć punkt bo mogło być gorzej, jakby nie padolino Makucha
- Edytowany
Co za kurwa patałachy.. kibiców do leczenia podłącza te łajzy..
na spokojnie przeanalizowalem sobie koncowke meczu:
-knap strzela z karnego na 2:0
-zostaje zmieniony i widac, ze nie jest zadowolony z tego powodu
-wchodzi bochnak na pozycje oshimy, a oshima w miejsce knapa
-w srodku nagle zaczyna sie chaos i wjezdzaja nam dwa razy
Wystarczylo zdjac makucha albo kallmana, a nie knapa rozpierdalajac dobrze funkcjonujacy srodek. W efekcie remisujemy, wygrany mecz...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)