[quote]#post1591638 Chłopy,wiem,że temat wałkowany pincset razy ale powiedzcie POKi otwarte dzisiaj do 20:00?
Nie mam czasu szukać[/quote]
do 20
-
-
Kolejka 12 Puszcza Niepołomice - Cracovia : 21.10.2023 godz. 15:00
[quote]#post1591639 [quote]#post1591638 Chłopy,wiem,że temat wałkowany pincset razy ale powiedzcie POKi otwarte dzisiaj do 20:00?
Nie mam czasu szukać[/quote]
do 20[/quote]
Dzięki
Jak pójdę na Puszczę i przegramy to braknie mi wytrzymałości psychicznej żeby iść na Lecha...
Panie co robić? Ryzykować?
Jak to.sie.mosi ryzyk fizyk 😁
[quote]#post1591643 Jak pójdę na Puszczę i przegramy to braknie mi wytrzymałości psychicznej żeby iść na Lecha...
Panie co robić? Ryzykować? [/quote]
"Kto nie naraża nigdy się na szwank, ten głównej stawki nie wygrywa"
A główna stawka to, z Lechem na Mosiek Sektor, za wędrującym kieliszkiem żurawka 🤪
Zdążę w dzień meczu jeszcze kupić bilet?
Będę próbować.
Pamiętajcie jest remont drogi na moscie Dębnickiego . Weźcie poprawkę jakieś 20 min do swojego wyjazdu. Bilety schodzą pięknie, brać żonę, dzieci. Idealny termin, rywal ,czas i pogoda . I wielkie swieto na sektorze D¡!!
Dzisiaj niestety z moich znajomyvh idą na mecz tylko 2 bodajże osoby. To samo to pokazuje ile osób potencjalnie siedzi w domu, którzy są pasiakami, ale poprostu są leniwi i wola oglądnąć mecz w TV, znak czasów chyba.
Jedziem!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-10/obraz-png-64086337.png[/img]
[quote]#post1591701 Dzisiaj niestety z moich znajomyvh idą na mecz tylko 2 bodajże osoby. To samo to pokazuje ile osób potencjalnie siedzi w domu, którzy są pasiakami, ale poprostu są leniwi i wola oglądnąć mecz w TV, znak czasów chyba.[/quote]
Jakby byli Pasiakami poszli by na mecz, tyle.
- Edytowany
Ten dunczyk w pierwszym składzie? Serio? To już Zaucha mógł grać.. Słońce świeci więc mam nadzieję że przygotowani są w razie *ujowego losowania
Makuch :( jak trampkarz
Makuch, Skovgaard jak najszybciej niech zejdą z boiska. Reszta również nie gra najlepiej ale z nimi gramy w 9.
- Edytowany
Bochnak, Makuch ..pierdolone Cioty...nie wytrzymuje nerwowo..
Pajace
Puszcza jest zdecydowanie lepsza
Juz to przegraliśmy...obrona Częstochowa teraz Puszczy..wyszczelac te pizdy po ryjach..
Ta bramka na konto Rakoczego
Kabaretu ciąg dalszy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)