To była najciekawsza wymiana zdań jaką czytałem dziś na forum
-
-
Nowa rzeczywistość - Płatek
Poza tym czymś trzeba wierszówkę wypełnić jak Platek milczy :)
@Muertes#933 sorki. Źle zrozumiałem, ale przyznaj, że napisałeś mało precyzyjnie. Ja bym napisał
" 5-ty punkt w sezonie", ale ja starej daty jestem. 5 czytam "pięć" a nie "piąty". Dalej się samo ułożyło.
Nie wiem czy bym zrozumiał gdybyś napisał 5. punkt.
W każdym razie przepraszam jeśli poczułeś się urażony. Nie wiem czy mam większe kłopoty z rozumieniem tekstu niż Ty z poprawnym pisaniem. Nie mnie oceniać.
- Edytowany
@Muertes#933 ja tam doskonale zrozumialem o co Ci chodzi ale to kwestia pewnie tego samego liceum ;)
Leszeczku - ja się nie gniewam. Również przepraszam jeśli moja polemika była ofensywna a nie konstruktywna.
Karvinie - myślę, że pod wieloma względami jesteśmy specyficzni po tym liceum...po przeżyciu na wyjątkowo wrogim terenie - kibicowsko również :)
5 dni później
ciekawe o czym dyskutowali z Miszalskim?
https://cracovia.pl/posts/zarzd-cracovii-z-wizyt-u-prezydenta-miasta-krakowa/5750
Pies nie pies jest (jszcze, a może jeszcze długo) prezydentem Krakowa i trzeba z nim utrzymywać dobre relacje. Czy się to komuś podoba czy nie.
Do wakacji go nie będzie. Ale spotkać z nim się musieli
Taki usmiechniety pies
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)