Ciekawe jak p.o. zachowuje się w stosunku do piłkarzy trenerów co im przekazała czy mogą być spokojni czy już panuje panika i myśli o rozwiązywaniu kontraktów i szukania nowych klubów.Co do kibiców to wiem że mają wy.jebane bo do tej pory żadnego nie ma oświadczenia.
-
-
Nowa rzeczywistość - Płatek
mam rozumieć ze. że masz wyjebane na to co dalej z Cracovią
[quote]#post1591233 mam rozumieć ze. że masz wyjebane na to co dalej z Cracovią[/quote]
Napisałem że comarch ma wyjebane na Cracovie.Brak jakiegokolwiek oświadczenia co jest jak będzie.Jakbym miał wyjebane na Cracovie to dawno by mnie tu nie było ani przy Kałuży.
sorki, napisałeś - [quote]#post1591220 ... Co do kibiców to wiem że mają wy.jebane...[/quote]
dlatego tak to zrozumiałem
- Edytowany
Na marginesie: w normalnym klubie kibice i organizacje kibicowskie już by wymusiły ze strony spółki oficjalne oświadczenie "kto pełni obowiązki prezesa" albo "o konstrukcji właścicielskiej na Cichym Kąciku".
W normalnym, bo u nas ciśnienia ze strony kibiców i zarządu nie ma na nic: ani na frekwencję, ani na wynik sportowy, ani na przychody reklamowe, ani finansowo na dzień meczowy, ani na transfery do i z, ani na... nic!
No to może czas zwołać okrągły stół np. przy okazji meczy z Puszczą?
Tu jest potrzebny zamach stanu, a nie okrągły stół.
Że strawestuję Wielopolskiego: Czasami można coś zrobić dobrego dla kibiców Cracovii, ale z kibicami nigdy.
Dziś 13.10,.wiadomo czy wpłynęła oferta za akcje należące do.gminy Kraków, czy nie ?
6 dni później
Mija tydzień od 13.10 i nic nie wiadomo w temacie złożenia oferty za akcję od miasta?
Pewnie temat upadł
słyszałem na meczu, że aktualnie zarządza klubem Stefan Majewski tzn. Podejmuje jakieś DROBNE decyzję, potwierdzi ktoś?
Majewski już się wypowiedział na ten temat, ma uprawnienia do pewnych rzeczy i podejmowania decyzji do pewnych kwot. Poza tym grubsze rzeczy pewnie leżą i czekają na informacje co dalej jak wielmożny Comarch wreszcie się wypowie.
Realia są takie że niby jest właściciel a niby go nie ma. W sumie zawsze tak było...
Szukają prezesa- chętnych brak
A skąd wiesz że szukają? Może to tylko Twoje twierdzenie.
Comarch złożył ofertę na zakup akcji od miasta
Naprawdę? 😉
4 dni później
Nowy rzecznik prasowy, info za oficjalną stroną:
Uprzejmie informujemy, że Aleksandra Szynal została nowym Rzecznikiem Prasowym klubu MKS Cracovia SSA.
Aleksandra Szynal jest absolwentką Uniwersytetu Jagiellońskiego na kierunku zarządzanie mediami oraz media społecznościowe w zarządzaniu. Z Cracovią zawodowo związana jest od marca 2021, gdzie na początku pełniła funkcję Specjalisty ds. Marketingu, a rok później powierzono jej funkcję Zastępcy Kierownika Marketingu.
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/aleksandra-szynal-nowym-rzecznikiem-prasowym-mks-cracovia-ssa/?fbclid=IwAR3d-xnJN9-XiPZFB5it13UyTFK8f3HeE-KxgLrTOB4QOyJ7bBcdcNGHR78
No i miasto nie przyjęło oferty Comarchu na wykup akcji. Ciekawe, jakie będą tego konsekwencje dla klubu i zarządzanych przez niego obiektów. Wymienia telebimy na czarno-białe?
Oferta nie do przyjęcia . Potem cięcie szefa marketingu. Jeśli ktoś miał nadzieję, że coś się zmieni i skończy dziadowanie to właśnie powinien ją porzucić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)