Wygrana gtsu to przegrana polskiego futbolu
-
-
Puchar Polski 2023/2024
[quote]#post1607479 [b]Tak sobie myślę że dzisiaj zwycięstwo gtsu to jest coś czego powinniśmy oczekiwać.[/b] Zamiast myśleć o ograniu jakiś ogórków w lidze, będą liczyć kogo tam dostaną w europejskich pucharach, zawsze to więcej biegania w tygodniu, wyjdą z założenia że ograli ekstraklasę to oni są na poziomie ekstraklasy i w lidze to już będzie spacerek tylko i formalność. Fajnie zgubne myślenie, ja osobiście jestem za. Najlepiej 120 minut oczywiście i ze 3 kontuzje do tego[/quote]
@SaNtO#842 Mówisz i masz, piłkarze gtsu przeczytali twój post i wzięli go sobie do serca.
Pod wpływem zerknięcia na forum popatrzyłem na interię i tam jest wideo z tej branki na 1:1. No nie, to jest rzeczywiście skandal. Ewidentnie będący na spalonym milicjant popycha gracza Widzewa, który chyba jest na linio strzału - w każdym razie uniemożliwia mu interwencję. Ten gol nie miał prawa być uznany.
Chciałem zauważyć, że - z tego co czytam - na VAR był Stefański i on wezwał sędziego Kosa do monitora. Czyli akurat Stefański OK...
Zagrali dobry mecz i wyciągneli. Tyle. Byle w lidze kopali się po czole.
Widzew frajerzy do potęgi.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/screenshot-20231208-235239-2-png-36589664.png[/img]
Farciarze, jeżeli tak było jak piszecie.
Nie kojarze, aby kiedyś zespół z niższej ligi zdobył puchar polski, tutaj.pocieszenie....
I niech tak pozostanie. Co nie zmienia faktu że się będą pysznić z półfinału. Coś czuję że się im Stał wylosuje na wszelki wypadek.
[quote]#post1607572 Farciarze, jeżeli tak było jak piszecie.
Nie kojarze, aby kiedyś zespół z niższej ligi zdobył puchar polski, tutaj.pocieszenie....[/quote]
Albo jesteś młody albo już tak stary, że pamięć szwankuje 😆
Lechia lata 80-te, Miedź początek 90-tych, Stal Rzeszów lata 70-te
to tak z pamięci tylko
- Edytowany
3-ligowa Lechia Gdańsk w 1983 roku.
Zastanawiam siw czy wchodzic w linki i zgłaszać do gógle cenzure czy nie nabija c statów.
[quote]#post1607572 Farciarze, jeżeli tak było jak piszecie.
[/quote]
proszę nie obrażać farciarza2, znanego z pokazywania brudów milicyjnego towarzystwa. 😝
Ja wiem, że nie o to chodzi, ale jednak pojawia się jakieś mini-skojarzenie...
Santo marzenie Ci się spełniło.....
- Edytowany
rts wystawił tyłek, gts skorzystał z okazji, załadował 2 razy w kakao i tym akcentem przeszli dalej.
Bramki stracone przez rts w 18 doliczonej minucie i 119 min. są potwierdzeniem mojej tezy.
[quote]#post1607574 [quote]#post1607572 Farciarze, jeżeli tak było jak piszecie.
Nie kojarze, aby kiedyś zespół z niższej ligi zdobył puchar polski, tutaj.pocieszenie....[/quote]
to tak z pamięci tylko[/quote]
Zawisza w 2014.
O dzięki, czyli jednak jakieś prawd. jest.
Sędziowanie w tym meczu skandal. Wyrównujący gol dla dziwki ze spalonego ale na Varze siedział Stefański więc zero zaskoczenia :)
[quote]#post1607585 Sędziowanie w tym meczu skandal. Wyrównujący gol dla dziwki ze spalonego ale na Varze siedział Stefański więc zero zaskoczenia :) [/quote]
A co ma akurat Stefański do tego?
Zawołał głównego do monitorka, czyli var miał wątpliwości. To główny uznał nieprawidłową bramkę.
[quote]#post1607586 [quote]#post1607585 Sędziowanie w tym meczu skandal. Wyrównujący gol dla dziwki ze spalonego ale na Varze siedział Stefański więc zero zaskoczenia :) [/quote]
A co ma akurat Stefański do tego?
Zawołał głównego do monitorka, czyli var miał wątpliwości. To główny uznał nieprawidłową bramkę.[/quote]
Stefański to miernota sędziowska + jego kochanica zakochana w kundlach.
[quote]#post1607574 [quote]#post1607572 Farciarze, jeżeli tak było jak piszecie.
to tak z pamięci tylko[/quote]
Miedź Legnica też
Znając życie będę ciepłe kulki i wylosują Piasta.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)