[quote]#post1573308 Już strasznie dawno nie wygraliśmy meczu wyjazdowego, wypadało by wreszcie .[/quote]
Jeszcze z tą qrwą. Oby spadła, betonowa dziwka.
-
-
[29] Lechia Gdańsk - Cracovia, sobota 22/04, 15:00, remont sektora gości?
Ma ktoś wiedzę jacy piłkarze pojechali do Gdyni? Dawniej takie info pojawiało się na TP ale nie widzę nigdzie.
Kiedyś żeby mieć wiedzę trzeba było przeczytać mnóstwo książek a teraz wystarczy tylko taka zwykła informacja 😉
- Edytowany
[quote]#post1573324 Kiedyś żeby mieć wiedzę trzeba było przeczytać mnóstwo książek a teraz wystarczy tylko taka zwykła informacja 😉 [/quote]
eee nie tak się na "ex-szarym" [a [b]jak tam wasze obietnice Panowie developerzy[/b]] sie odpowiada.
Klasyk nakazuje:
"ktoś ma"🛶
ps: pojechało tak mało piłkarzy ,że Staszek Malec ich nie zauważył😜
Fajnie byłoby im wbić gwóźdź do trumny ale znając życie święty Mikołaj z prezentami nadjeżdża i o 15 wyląduje w Gdańsku.
Wbijać, gwozdzie wbijać. I przyśpiewkę o graniu w pucharach trzeba by przerobić.
Ta stara kvrwa betoniara w ekstraklasie chciała grać
...
zagrać może tylko w snach. :D
Za te cyrki z sektorem gości niech wracają na Traugutta i kopią z Chrobrym Głogów.
Dobijać!
a ja swoje:
LECHIA GDANSK QRWA SZAJS!!
3 punkty dzisiaj.
Są 2 wyjścia...albo im podajemy tlen do gry w Ekstraklasie albo spuszczamy do 1 ligi - wybór jest prosty 😎
Wyjście jet tylko jedno. Zrobić im jesień średniowiecza by od 70min ze łzami w oczach prosili byśmy już więcej nie strzelali bo tak to ich nikt nie upokorzył.
A my wtedy z przed telewizorów: jeszcze 7 :D
Makuch na ławce, Atanasov poza składem, remis według mnie to będzie sukces dzisiaj.
Spoko @marcinz#42392 Przyjęliśmy do wiadomości Twój statement. Według mnie, Pasy wygrają z betonową zdzirą. Sukces betonów, będzie, jak zremisują.
No to kruszyny beton
czy w internecie mżna gdzieś oglądnąć ?
Brawo Jaroszyński brawo Kallman
Super .... Teraz spokojnie ....
[quote]#post1573385 czy w internecie mżna gdzieś oglądnąć ?
[/quote]
Można 🛶
https://strims.top/LechiaGdanskCracovia.php
Jaroszyński mi dzisiaj imponuje. Nie ten op, na którego wylewaliśmy wiadra pomyj.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)