Dlaczego dzban? Gość rozegrał w reprezentacji 100 meczów, trochę dobrych, trochę słabych. Teraz dostał sygnał od cygana, że powołania więcej nie otrzyma, więc ogłosił koniec reprezentacyjnej kariery. Nie płakał do mediów, że ciągle może coś dać tej drużynie, że to zła decyzja trenera czy coś w tym stylu. Podziękował kibicom i koniec. Moim zdaniem w tej kwestii zachował się tak, jak powinien.
-
-
Nowa Wielka Reprezentacja Polski
zupełnie ok. się zachował
Nie no jasne to był wybitny reprezentant. 100 meczy mówi samo za siebie. W sumie fajnie, że go Santos powołał i dociągnął do tej setki. Ale pisanie, że rezygnuje z gry w kontekście tego, że raczej nie miałby szansy na powołanie to trochę słabo wygląda. Wystarczyłoby podziękować za to co było i tyle.
Chyba, że tak z Probierzem uzgodnili, że będzie lepiej wyglądało.
Czas Krychy sie skończył , widać to po jego dyspozycji . Teraz wypada ładnie pożegnać i podziękować .
8 dni później
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-10/image-png-20450195.png[/img]
7 dni później
Co tu taka cisza ?
Roślinka dopiero podlana, czekamy na wzrost . 😉
jak nas trenował, to niestety podlewał whisky...
Znowu pokazują w telewizji jak nalewa wodę do mordy ( tym razem wyjątkowo ogolonej) i wypluwa jak jakieś dzikie zwierzę.
Jego nie powinno się wpuszczać między ludzi, a teraz patrzy na to cała Europa. Co za żul.
Nie spotkałem się z dzikim zwierzęciem wypluwajacym wodę...
[quote]#post1591258 Znowu pokazują w telewizji jak nalewa wodę do mordy ( tym razem wyjątkowo ogolonej) i wypluwa jak jakieś dzikie zwierzę.
Jego nie powinno się wpuszczać między ludzi, a teraz patrzy na to cała Europa. Co za żul.[/quote]
Spokojnie....piłkarze na boisku też tak robią, więc to żadna nowość. Ludzie jeszcze będą w szoku jak Probierz wypali, a przez 3/4 ludzi był płacz "czemu nie Papszun, tylko jakiś Probierz ?" 😁
[i]Spokojnie....piłkarze na boisku też tak robią, więc to żadna nowość. Ludzie jeszcze będą w szoku jak Probierz wypali, a przez 3/4 ludzi był płacz "czemu nie Papszun, tylko jakiś Probierz ?"[/i] 😁
Może jestem jakoś wyjątkowo przeczulony, ale nie pamiętam drugiego takiego prymitywa. Być może cierpi na jakąś dolegliwość i nie kontroluje swoich zachowań jak były trener reprezentacji Niemiec
To nie przeczulenie to już obsesja
W Kiszyniowie do przerwy wygrywaliśmy, a więc dziś.....
- Edytowany
Jest moc(z)!
A przy okazji:
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/eliminacje-me/nie-moga-wygrac-by-awansowac-na-euro-2024-brawo-uefa/ebzee5f
Dorzucić jeszcze jakieś współczynniki redukcji co2, czyś coś w tym stylu, czysty sport 😊
Oglądamy znaną nam taktykę - laga i do przodu , dośrodkowia .
[quote]#post1591356 Jest moc(z)!
A przy okazji:
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/eliminacje-me/nie-moga-wygrac-by-awansowac-na-euro-2024-brawo-uefa/ebzee5f
[/quote]He, he, he, futbolowy zrównoważony rozwój.
No cóż... może gdyby to Rapa te wrzutki robił. To już pograne mamy?
[quote]#post1591360 Oglądamy znaną nam taktykę - laga i do przodu , dośrodkowia .[/quote]
Właśnie coś w tym stylu miałem napisać. Milion dośrodkowań nie pomógł.
Kolejna kompromitacja. Kto kolejnym trenerem-kolekcjonerem?
A zresztą bez różnicy. Mogę być nawet ja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)