Pierwsza piątka gieksy M. Rompkowski, M. Kruczek; M. Bepierszcz, B. Fraszko, G. Pasiut. To też jedna z przyczyn tego, że przegraliśmy ☝
-
-
Play-off 2023 - porażka...Trenerze, czas dać szansę komuś innemu.
Jakoś dziwnie znane mi te nazwiska. 😉 Ciekawe jak to możliwe, że rozpracowali taktykę Rudiego. 🤔
No ciekawe. Opracował ją przecież zaledwie 12 lat temu.
[quote]#post1570412 Jakoś dziwnie znane mi te nazwiska. 😉 Ciekawe jak to możliwe, że rozpracowali taktykę Rudiego. 🤔[/quote]
Miałem wrażenie ze nie było żadnej taktyki
Rozumiem ze z czasem każdy dojrzewa ,ma swoje lata ,ale naprawdę nie widziałem ikry u naszego kolcza ,zawodników nikogo poza trybunami nawet jak już było pozamiatane
Nie brał czasu jak nie szło ,nie zmieniał bramkarza w trakcie gry jak się o to prosilo(nie chodzi mi tylko o wczoraj )nie zmieniał piątek jak nie żarło ..
Są trenerzy którzy swoim spokojem i doświadczeniem nie musza szaleć w boksie ,tyle ze ja wole jak maja jaja i reagują (vide trapp choć leciwy umiał jak go wqrwialo zareagować )
Wiem inny temperament ..
I uważam ze fizycznie nie byliśmy adekwatnie przygotowani ,zaangażowanie było żadne
Dostaliśmy jako kibice mokrą szmatą w twarz
CRACOVIA TO MY..
tego nic i nikt nie zmieni
[quote]#post1570408 Jak będziemy grać zTychami o brąz to dostaniemy tak samo wpier.....[/quote]
A z Unią tym bardziej
- Edytowany
[quote]#post1570390
Niekoniecznie , jesli nie wygramy z Widzewem to powoli się nam tez zacznie pod tyłkiem palić .[/quote]
Poważnie się jeszcze łudzisz?
Chyba, że uważasz, że po ewentualnej porażce z Widzewem zaczną się nowe emocje: walka o utrzymanie.
[quote]#post1570418 [quote]#post1570390
Niekoniecznie , jesli nie wygramy z Widzewem to powoli się nam tez zacznie pod tyłkiem palić .[/quote]
Poważnie się jeszcze łudzisz?
Chyba, że uważasz, że po ewentualnej porażce z Widzewem zaczną się nowe emocje: walka o utrzymanie.[/quote]
Wyraźnie martwi się że znów będziemy walczyć o utrzymanie...
e beż przesady do 15 miejsca jest 4-6pkt. tyle ugrają
A juniorzy w finałach np wygrali 4-3 z Podhalem, choć na dwie minuty przed końcem przegrywali 2-3.
I to jest dobra wiadomość 😀
Nie pamiętam tak słabego meczu Cracovii
wstyd...
Wczorajszy mecz to wstyd, żenada, kompromitacja. Rudiemu należy podziękować, wręczyć jakiś puchar, powiesić baner z nazwiskiem i wziąć nowego trenera i zostawić obecna kadre. Graborence podziękować i
TYSCY w finale . Gratulacje!
My w meczu frustratów z Unią.
[quote]#post1570407 [quote]#post1570396 Tych meczy o trzecie miejsce, to lepiej żeby nie było.
Dwóch znokautowanych będzie.
Powinni przyznawać według miejsc zajętych w zasadniczym sezonie, kto wyżej ten ma wyższe miejsce.[/quote]
Ale wytłumacz to "dziadorom" z PZHL [ma być tak bo "zawsze" tak było]...
Na sama myśl ,że miałbym znowu teraz pójść i popatrzyć na ekipę co nam wczoraj traumę
zaserwowała to mi się w kiszkach przewraca[/quote]
Kluby z Oświęcimiem na czele odrzuciły propozycję likwidacji meczów o trzecie miejsce bo „warto zanieść jakieś trofeum burmistrzowi”
O tym jaka była wola i chęć walki świadczy czwarta bramka. Komu bardziej zależało na meczu pokazał rzut na lud i wepchniecie krążka do bramki choć i tak było już po meczu.
Przy tak wyrównanym półfinale i czterech tak silnych drużynach mecz o brązowy medal ma jak najbardziej sens. Tym bardziej, że wielu obstawiało nas i Unię jako parę finałową, więc jest okazja udowodnić kto jest lepszy. Dwie derbowe walki o medale.
Daj spokój CHT , mecz niczego nie pokaże a poza kilkoma setkami absolutnych fanatyków hokeja i generalnie sportu w starym stylu nikogo nie obchodzi. To nie są lata 70-e i wcześniejsze. Liczy się tylko złoto.
Wystawić drużynę prowadzona przez 2 trenera ( i tak RR jest TOTALNIE "zawieszony")
a prezes jeszcze powinien nakazać hokejarzom zrobić porządny show aby tych kilka setek (ze 200 pewnie) kibiców co przyjdą popatrzeć miało jakąś zabawę . A jak grać porządnie nie potrafią to może choć "pobiją się z Unionistami" jak to w dawnym porządnym hokeju (a nie dzisiejszym "mli-mli" ) bywało.
😉 😂
Liczy się tylko złoto, prawda. Choć jakby powiedzieć kibicom piłki, że walczymy o brązowy medal, byliby w ekstazie.
No cóż: hokejarze muszą zachować się profesjonalnie i zagrać porządnie te 2 lub 3 mecze. Rudi do tego czasu może też ochłonie. Co dalej, zobaczymy.
Dalej tylko out, choć mam z tyłu głowy namaszczenie RR za Bałdysa...🙄
[quote]#post1570468 Liczy się tylko złoto, prawda. Choć jakby powiedzieć kibicom piłki, że walczymy o brązowy medal, byliby w ekstazie.
No cóż: hokejarze muszą zachować się profesjonalnie i zagrać porządnie te 2 lub 3 mecze. Rudi do tego czasu może też ochłonie. Co dalej, zobaczymy.[/quote]
Medal w piłce a medal w hokeju to dwie zupełnie inne kwestie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)