Chyba zbyt wyrafinowany poziom humoru dla mnie 🤔
-
-
Mistrzostwa Świata w piłce nożnej - KATAR 2022 [temat zbiorczy]
- Edytowany
[quote]#post1559489 [quote]#post1559477 Angole aut i cokolwiek sie stanie, bedzie to na swoj sposob piekna historia.
Kopciuszek Maroko, Wielki Modric z Chorwacja, ukoronowanie wielkich karier CR7 czy Messiego lub potwierdzenie ery Mbappe.[/quote]
Powrót pucharu świata do Ojczyzny Futbolu po 56 latach to tez piękna historia :) [/quote]
Ja tam za "Angolami" nie przepadam specjalnie ale uwielbiam ich ligę , podejście do futbolu , podejście do kibicowania.
Dziś co oczywiste ( 😉 ) zrobią Mape z ekipa w pieczone ślimoki 😁
[b]Edycja z 10.12.2022 o godz. 16:07 (scalono posty)[/b]
Forca Portugal!
Ktoś pisał o Bielsy, że by się nadawał na selekcjonera. Co on w ogóle teraz robi? Ile by mógł chcieć i ile ma Czesio?
Ale brama - Maroko Mistrzem Świata!
[quote]#post1559503 Ale brama - Maroko Mistrzem Świata![/quote]
Forca Portugal
- Edytowany
Większość się tu dzieli na kibiców Messiego bądź Ronaldo. Ja obu nie lubię choć bliżej mi do Barcelony. Ale tej z Deco, Ronaldinho...
Ps. Chorwacja mistrzem!!!
Będzi,będzie zabawa
Będzie się działo
W Brukseli ubogacało😎
Ten komentator miał wogole zegarek w zasięgu wzroku?
Maroko w półfinale !!! Jaja , brawo , Krystyna płacze więc schemat jak dawniej.
I mamy niespodziankę , Maroko - Portugalia
1 : 0 .
Teraz czekamy na godzinę 20:00 .
Niewiarygodne. Biali Afrykanie w strefie medalowej. NIEWIARYGODNE.
Biedne te kozy, ale dzis w Brukseli bedzie swiatelko do nieba :)
No to zabawa trwa - chyba nikt nie wytypuje finału!
i jak widać można, a u nas sie mówi że Polska osiągnęła sukces, jaki sukces,,,,żenada
Wielki sukces, wreszcie odpadli i wstyd mniejszy! ;)
- Edytowany
Koniec świata.
Biedne kozy.
Niewiarygodne, nie trafiłem żadnego z dotychczasowych zwycięzców meczów ćwierćfinałowych. Chyba dla bezpieczeństwa postawię w ostatnim meczu na awans Angoli ;)
Na moje przesądy/kalkulacje to wygra Francja, bo Polacy zazwyczaj odpadają z przyszłym mistrzem ;)
[quote]#post1559526 Na moje przesądy/kalkulacje to wygra Francja, bo Polacy zazwyczaj odpadają z przyszłym mistrzem ;)[/quote]
Hmm w 1986 Brazylia odpadła w 1/4
W 2002 Korea w 1/2 USA w 1/4
W 2006 Ekwador 1/8 Niemcy 1/2
W 2018 Kolumbia i Japonia w 1/8
Anglia czy Francja? Nieważne kto wygra, i tak będą mieli przesrane w półfinale... A Europa (ta zachodnia)... zapłonie z radości ;)
Jak ten komentator wymawia nazwisko tego Francuza? Embape? To prawidłowa wymowa?
PS. Rozwaliło mnie "Anglicy szukają swojej tożsamości". Wyłączyłem głos.
Na tvp sport opcja bez komentarza, a jak ci będzie smutno, to można angielski włączyć
Ps. Tak Embape
Z ciekawosci sprawidzlem wiek zawodikow... Tchouamieni...22 Mbappe 23...Foden 22 Rice 23 Saka 21Bellingham 19... 7
Sa to gwiazdy juz swoich zespolow klubowych jak i czolowych reprezentacji Europy walczacych zawsze o najwyzsze miejsca...
.
.
.
.
.
W polaczkowie.... Bielik...25 lat... kopiacy w zespole CHampionschip walczacym o srodek tabeli.... Kaminski 20...Kiwior 23... do tego grajacy w dosc srednich zespolach... nawet Szymanski 23 niby Feyenoord ale czy to az taka mocna liga i klub??
p.s Final Francja-Argentyna
Ale uwalił brameczke, bez rozbiegu, bum.
ale karnego dla Angoli mógł gwizdnąć..... gorsze gwizdali
[quote]#post1559533 Z ciekawosci sprawidzlem wiek zawodikow... Tchouamieni...22 Mbappe 23...Foden 22 Rice 23 Saka 21Bellingham 19... 7
Sa to gwiazdy juz swoich zespolow klubowych jak i czolowych reprezentacji Europy walczacych zawsze o najwyzsze miejsca...
.
.
.
.
.
W polaczkowie.... Bielik...25 lat... kopiacy w zespole CHampionschip walczacym o srodek tabeli.... Kaminski 20...Kiwior 23... do tego grajacy w dosc srednich zespolach... nawet Szymanski 23 niby Feyenoord ale czy to az taka mocna liga i klub??
p.s Final Francja-Argentyna[/quote]
I nie ma w ichnich ligach obowiązku grać młodzieżowcami , jak są dobrzy to sami wchodzą do pierwszego składu.
Moim zdaniem był faul ale przed polem karnym.
VAR stwierdził że nie było karnego, a o rzutach wolnych VAR nie decyduje, no i koniec pokręconej videoweryfikacji.
Kane pokazał tym wszystkim Messim, Lewandowskim, ... jak się strzela karne. Na odpowiedniej wysokości i przede wszystkim mocno żeby bramkarz nie miał szans.
- Edytowany
Lloris najpierw broni super strzał a potem wychodzi jak nasz Karol. Miał przy tym fuksa.
[no jak można tak szczelać karnego
Haha czułem że drugiego nie trafi. Tak to jest jak pochwali się zawodnika w trakcie meczu
- Edytowany
Angole płaczą o te karne jak Włosi u szczytu pizdkowatości
No to mały rewanż za Waterloo , Vive La France !
Taki chuj allez allez allez.
No to finał Francja-Chorwacja
Arabski półfinał
Płacze to są jak karny jest niesłuszny - tu dwa ewidentne karne
Raczej Francja - Argentyna
Wrzuć do potoka arabów z Maroka.
Czyli Francja obroni tytuł
[quote]#post1559548 Arabski półfinał
Płacze to są jak karny jest niesłuszny - tu dwa ewidentne karne [/quote]
Płakali o jeszcze dwa, aż mnie brało na rzygi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)