[quote]#post1550144 Maciek Murawski jest zajebisty i zawsze kibicuje Cracovii.[/quote]
Filip Surma też jak dla mnie
-
-
Żałośni polscy komentatorzy...
Czy jest zabawny? Raczej rzadko. Słucham go bo mnie zdumiewa, że można się tak zachwycać kopaczami w polskiej lidze.
[quote]#post1550313 ja dodatkowo nie cierpię Żewłakowa, po prostu nie jestem w stanie go słuchać, choć nie ze względu na stronniczość.[/quote]
Ja też go nie trawię. Mądrzy się, a nawet nie jest w stanie rozpoznać zawodników... Mówi co tem chcial, co tamten powinien zrobić , ale nazwisko rzadko wymieni "gracz Cracovii"czy jakoś tak...
No kurczę blade, obowiązkiem komentatora jest pomagać widzowi w oglądaniu tego, co się dzieje na boisku, a nie stałych dywagacji, który to mecz z rzędu u siebie bez porażki, w której minucie zespół traci gole itp... Ma piłkarz piłkę, idzie z nią na bramkę, to ja chcę wiedzieć, kto to - sam nie poznaję, dużo ich w lidze. A nieraz gadają między sobą a tu prawie że bramka pada...
To i ja się dołączę ze swoimi preferencjami:
Murawski. Rzeczowy, kulturalny, pozytywnie do nas nastawiony (tym się bardzo wyróżnia). Szczerze go lubię mimo, że trochę przynudza.
Jagoda. Nie trawię. Gdyby się jeszcze prawidłowo nazywał (czyli Borówka ;)) to może.
Mielcarski. Zakochany kundel. Nie lubię chociaż jakieś tam pojęcie o piłce ma.
Żewłakow. Nawet nie wiem, który z nich komentuje. Bez różnicy. Nie wie co mówi.
Węgrzyn. Mimo bijącej po uszach stronniczości jednak go lubiłem. Miał niepowtarzalny entuzjazm do tej ekstraklasowej kopaniny.
[quote]#post1550362 To i ja się dołączę ze swoimi preferencjami:
Murawski. Rzeczowy, kulturalny, pozytywnie do nas nastawiony (tym się bardzo wyróżnia). Szczerze go lubię mimo, że trochę przynudza.
Jagoda. Nie trawię. Gdyby się jeszcze prawidłowo nazywał (czyli Borówka ;)) to może.
Mielcarski. Zakochany kundel. Nie lubię chociaż jakieś tam pojęcie o piłce ma.
Żewłakow. Nawet nie wiem, który z nich komentuje. Bez różnicy. Nie wie co mówi.
Węgrzyn. Mimo bijącej po uszach stronniczości jednak go lubiłem. Miał niepowtarzalny entuzjazm do tej ekstraklasowej kopaniny. [/quote]
Murawski spoko, Jagoda, Mielcarski mogą nowatorsko układać tekst na paski w c+, Żewlakow hmmmm który? Pewno ten straszy o 5 minut lub młodszy o 5 minut😀 .
Węgrzyn robił show. Mówiąc krótko potrafił jak cały C+ sprzedać kopaninę w ładnym opakowaniu!
Mnie orgastyczne wrzaski Węgrzyna wkurwiały.
- Edytowany
[quote]#post1550362
Jagoda. Gdyby się jeszcze prawidłowo nazywał (czyli Borówka ;))
[/quote]
😄 😅 👏 😄 😅
[quote]#post1550386
Żewlakow hmmmm który? Pewno ten starszy o 5 minut lub młodszy o 5 minut![/quote]
😄 😅 👏 😄 😅
Pewnie ten co ma imię na "M"... 😆
[quote]#post1550427 Pewnie ten co ma imię na "M"... 😆 [/quote]
i jeszcze to imię ma 6 liter 😆
Mi tam wyszło Marek, ale to imie ma 5 liter...🤔 ;)
[quote]#post1550461 Mi tam wyszło Marek, ale to imie ma 5 liter...🤔 ;)[/quote]
Marcin, Michał ...
- Edytowany
Michuj, machuj...
[quote]#post1550496 [quote]#post1550461 Mi tam wyszło Marek, ale to imie ma 5 liter...🤔 ;)[/quote]
Marcin, Michał ...[/quote]
Hanku, mój post był pisany z sarkazmem (emotki na koncu wypowiedzi)
No pewnie .
154 dni później
Ok, od razu zaznaczam że nie wyżywam się na grajkach, po prostu słucham sobie komentarzy podczas meczy i mi się brew w zaciekawieniu/ zdziwieniu unosi.
No więc po meczu z Zabrzem, czyli podczas Korony, przy którym tam wejściu w pole karnym, Ghita został wspomniany jako ekspert takich sytuacji - mniemam, że mamy tu bezpośrednią relację przyczynowo skutkową - bramka (piękna oczywiście) z Zabrzem --> stał się specjalistą.
A w piątek (chyba on) Trela o Niemczyckim. Karol zrobił świetny wykop, o ile dobrze pamiętam po zbiciu piłki głową Rakoczy miał na lewą nogę super okazję ale posłał strzał obok słupka. No i tutaj wykład Treli, jak tutaj nie ma przypadku bo Niemczycki jest jednym z najlepszych w lidze jeśli chodzi o wznowienia. Może coś mnie ominęło , znaczy metamorfoza, bo pamiętam te lagi po autach i do nikogo, ale w każdym razie śmiechłem.
Tak ogólnie, to siedzi "ekspert", a Janusz przed telewizorem wszystko łyka.
;)
Czyli ten irytujacy, bezjajeczny komentator to Trela. Dobrze wiedziec.
- Edytowany
Trela to jebany pies, podobnie jak karcz i grubas z love lraków. Powinni miec dożywotni zakaz wstepu na konfy u nas
1151 dni później
Jagoda pogoda zwolniony z C+, będziecie tęsknić? 😉
[quote]#post1720084 Jagoda pogoda zwolniony z C+, będziecie tęsknić? 😉[/quote]
Nie.
Przecież ten gość jest beznadziejnym komentatorem, powinien wylecieć tak z dziesięć lat temu. Nie dało się komfortowo słuchać jego ględzenia, a komentator poza wiedzą musi być przyjemny do słuchania.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)