Madejski do bramki na mecz z Radomiakiem
-
-
Sebastian Madejski - witamy w Pasach!
Tak się składa że Madejski bronił w rezerwach a Burka w ogóle nie było na ławce = wydaje mi się że Burek jedzie do Radomia jako dwójka. Dla wszystkich kolegów hurrrra "Madejski do bramki" po jednym meczu w rezerwach polecam obejrzeć wszystkie dotychczasowe mecze Burka w rezerwach. 😉
Dla mnie osobiście na chwilę obecną Ravas > Burek > Madejski
Madejski po wczorajszym.meczu pokazał ze jest godnym zmiennikiem dla Ravasa, ekstraklasowa forma.
Burek też świetnie wyglądał w poprzednich meczach i też bronił karne i dobitki.
26 dni później
- Edytowany
Co się z Sebkiem dzieje? Nie było go na ławce z Puszczą, nie ma w kadrze na dzisiejszy mecz w PP, nie broni nawet w rezerwach...
- Edytowany
Kontuzja, pękniętą kość w palcu ma, @quresma77PASY#8513 o tym pisał w innym wątku
32 dni później
Myślę, że pora na powrót do bramki!
Wracaj chłopie jak najszybciej do bramki, przy Tobie czułem się pewniej
[quote]#post1648814 Myślę, że pora na powrót do bramki![/quote]
Jeszcze nie pora, niestety... Obejrzałem nagranie ze wstępu do meczu, rozmawiali z nim, kontuzja palca - za 2-3 tygodnie wróci do treningów...
[quote]#post1648852 [quote]#post1648814 Myślę, że pora na powrót do bramki![/quote]
Jeszcze nie pora, niestety... Obejrzałem nagranie ze wstępu do meczu, rozmawiali z nim, kontuzja palca - za 2-3 tygodnie wróci do treningów... [/quote]
Szkoda . Ravasovi jest niezbędnie potrzebny konkurent .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)