Narazie fajnie to wygląda?! Haha...
-
-
[5] CRACOVIA - Piast Gliwice - [13.08.2022 godz. 15:00 | sobota]
[quote]#post1546030 Narazie fajnie to wygląda?! Haha...[/quote]
no fajnie, że przy takiej grze jest ciągle 0:0 - myślę, że to miał na myśli :)
Jedno słowo wystarczy. Zenada..
Młodzi znowu zostali w szatni
Chuja gramy, te 3 zwycięstwa chyba w najgorszym momencie. Teraz będziemy się bujać z tym składem do przerwy zimowej.
Makuch to drewno.. Nie umie gość nawet piłki przytrzymac..
To panu już mieliśmy swoje 5 minut, teraz czas zejść na ziemie i żyć w szarej rzeczywistości. Bez transferów czeka nas coroczna gra o nic z chwilowymi byc może zerywami i momentami lepszej jak i gorszej gry.
Dokładnie.. Niech dalej huje żałują na transfery.. Piast jest lepszy dziś i ma środek pola.
Pszeciesz iciemy na miszcza po czeciej kolejce haha
Będzie jak co roku walka o środek tabeli
Skład na 9 miejsce.
Nie wiem czemu niekórzy odlecieli typu ten Nowak z Teraz Wąsów
Niech się więcej wywraca błazen.. Czyżby kontuzja po meczu?
Koniec nerwów, powrót do gówno trwania.
No niemożliwe to jest, ze kurwa nie ma nikogo, kto wg trenera Jacka jest na tyle dobry i w naszym zasięgu finansowym żeby wszedł do pierwszej 11. Przecież to jest kurwa dramat co mu gramy od 2 kolejek.
Dla mnie ten mĘcz wyglądał jak początek walki o 15-te miejsce.
Szkoda klawiatury aby napisać coś więcej.
[quote]#post1546048 Dla mnie ten mĘcz wyglądał jak początek walki o 15-te miejsce.
Szkoda klawiatury aby napisać coś więcej.
[/quote]
Czuje ze niestety tak bedzie.. Oni nawet podać piłki do siebie nie potrafią..
Jeden drewno, drugi banderowiec. Troszkę lodu na głowę😀
Potrzebny nam rozgrywający, ale realia znamy od nastu lat... Prezes ten sam, vice też, wąż w kieszeni pewnie cały czas rośnie...
- Edytowany
Nie da się wygrać meczu grając bez linii pomocy .Owszem , pomocnicy są ale nie tworzą formacji , brakuje współpracy , ot choćby takiej jaką pokazali rywale .W tym elemencie byli o klasę lepsi .
wróciłem, wstyd wstyd wstyd !!!
O ile Stal wydawała się wypadkiem przy pracy tak dzisiaj od pierwszej minuty było jawne pozorowanie gry.
Piłkarze napluli wszystkim kibicom w twarz. Z kapitanem Pestką na czele (drugi taki mecz z rzędu). Reszta nie lepsza. Tylko japończyk i Kono wyglądali na chętnych do gry.
Jeśli prawdziwa jest plotka uslyszana na trybunie że po 3 meczach polecieli po jakieś dodatkowe premie a te 2 mecze są elementem negocjacji to wielki murzyński kutas w tylki piłkarzyków.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)