Brawo Pany. Słowo klucz na ten mecz to KONTROLA.
Pełna kontrola przez 90 min, ostateczny cios to przykład jak ma się wyprowadzać kontry. To dopiero pierwsza na 7-10 sprzyjających okazji, a więc można powiedzieć 10-15% jak będziemy mieli skuteczność konterek na poziomie 25-30% to będzie git.
Mysza, ok, Hebo też, w obronie Rodin profesor, reszta do roboty bo będzie teraz tylko ciężej, ale mamy już pewien poziom osiągnięty i tego trzeba się trzymać w drodze po Majstra.
-
-
[2] KS CRACOVIA - Korona Kielce - [23.07.2022 godz. 17:30 | sobota]
Jeszcze jedna refleksja - widziałem dzisiaj prawdziwego kapitana zespołu, dawno tak nie było.
- Edytowany
Fajnie, że wygraliśmy, choć gra jakaś porywająca nie była, ale wpływ na to miała murawa po katastroficznej ulewie i Korona, której jedynym atutem była fizyczna walka. Przyjemnie też było na trybunach, jakoś to wygląda naprawdę nienajgorzej, aż zaczynam się zastanawiać gdzie jest haczyk.
I jeszcze kamyczek do ogródka, w przerwie na F zabrakło pieczywa do kiełbasy, czy to zamieszanie na rynku zbóż w związku z wojną, czy brak kompetencji odpowiedzialnych za catering ?
Dla mnie cichym bohaterem meczu - Loshaj. Chyba Oshima na ławce działa na niego bardzo motywująco. Ktoś próbuje jeździć po Balaju, a moim zdaniem niczym nie ustępuje Makuchowi, poza obywatelstwem. Ktoś pisał, że nie widzi braku Hanki, obawiam się, że między innymi brak Hanki sprawia, że gramy jak gramy.
Ja jestem mega zadowolony. Obym za tydzień był w podobnym nastroju.
Myślałem że odejście Hanki i Pelego mocno osłabi zespół a dwa pierwsze mecze pokazały coś zupełnie innego. Fajnie to wygląda w tabeli i na boisku. Gdybyśmy w piętek puknęli ległę to byłby sztos.
[quote]#post1542968 Myślałem że odejście Hanki i Pelego mocno osłabi zespół a dwa pierwsze mecze pokazały coś zupełnie innego. Fajnie to wygląda w tabeli i na boisku. Gdybyśmy w piętek puknęli ległę to byłby sztos. [/quote]Yy7Ty nie myśl, tyle, Ty się skup na Pasach
Korona nie nie zagrała, bo jej na to nie pozwoliliśmy. Właściwie cały mecz gdy straciliśmy piłkę, to od razu był doskok i pressing, wiadomo Korona to nie jest jakiś mega zespół, ale dawno nie widziałem takiego grania w Cracovii.
Klątwa Benjaminków przełamana Brawo
Dwa zwycięstwa na początelk ligii po 71 latach Brawo
WKTS intonowane przez Koroniarzy z naszej strony bez zapału Brawo
SoNtO wszystko to ciągnij do końca sezonu czekamy na wątek o Legii
- Edytowany
A i jeszcze jedno, w prawdzie zarówno Rakoczy jak i Myszor popełniają jeszcze błędy i są chaotyczni, ale obaj nie wyglądają jak młodzieżowcy. Spodziewałam się, że topory z Korony będą ich przestawiać jak dzieci, ale obaj dają radę i się nie odbijają od doświadczonych ligowców, szczególnie Rakoczy, widać, że jest silny.
Myszor dzisiaj to taka odrobinkę lepsza wersja Dudzica była.
[quote]#post1542926 kurczę, musiałem coś przegapić,
już się wystraszyłem, że będzie walkower dla Korony[/quote]
Ciekawostka - Korona do 65 minuty grała w ogóle bez młodzieżowca wiec walkower nie groził ;)
[quote]#post1542387 Tylko 3 pkt. Innej opcji nie ma. Pewne 2-0 jak z Gornikiem. [/quote]
Spełniły sie slowa Pisma ;)
Karol Niemczycki gdy w obronie przed sobą ma Rodina, Jugasa, Ghitę, w środku biega Hebo, a na ławce czeka Jablonsky.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-07/obraz-png-21187136.png[/img]
Brawo, brawo, brawo! Drugie świetne spotkanie za nami, a teraz czas na poważny sprawdzian z Legią.
[quote]#post1542994 Karol Niemczycki gdy w obronie przed sobą ma Rodina, Jugasa, Ghitę, w środku biega Hebo, a na ławce czeka Jablonsky.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-07/obraz-png-21187136.png[/img]
Brawo, brawo, brawo! Drugie świetne spotkanie za nami, a teraz czas na poważny sprawdzian z Legią.[/quote]
fura fuksa i szczescia. z tej mąki chleba nie będzie
Z tym się zgadzam, bo sam grałbym Hrosso. Ale po prostu obrona funkcjonuje tak dobrze, że Karol nie ma zbyt dużo roboty, szczególnie dziś bezrobotny.
- Edytowany
No i było w pytkę. Tej zawieruchy przed meczem Ci którzy ruszyli tyłki nie zapomną do końca życia. Tak jak pamiętnej mgły w meczu... z Koroną.
Co do meczu to super się nam balansuje zespół. Stare pewne konie trzymają tył na zero, a z przodu sobie hasają młode nieokiełznane wilki. Przyjemnie się na to patrzy.
Pestka TOP. Tak powinien grać i wyglądać KAPITAN CRACOVII. Chłopa prawie połamali a ten pokazuje, że chce grać dalej.
Kuzwa jaki tu kociol hahah
Zajebisty mecz ( w robocie się ze mnie śmiali jak przed sezonem mówiłem , że będziemy mieli TOP obronę w lidze ) ... A teraz KURWA WSZYSCY NA legle....... !!!!
CRACOVIA PANY! - to ostatkiem świadomości, po meczu... jest ok...alkohol...beeee
[quote]#post1542999 Stare pewne konie trzymają tył na zero
[/quote]
Se stere konie mają 24, 26 i fakt, 30 lat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)