najlepszy start w lidze od 1939 r. Jednak by sie nie napalał. Dobrze, że Jacula tonuje nastroje
-
-
Walka o Mistrza 2023 - sytuacja w tabeli ,opinie, spekulacje
Oby Lech dał nam pozycję samodzielnego lidera po tej kolejce.
[quote]#post1543874 Delektujmy się ☺️
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-07/screenshot-20220729-225723-jpg-18105345.jpg[/img][/quote]
Raczej przyzwyczajajmy!!
Zaczynamy uciekać pretendentom do mistrza Legia,Piast,Lech,Pogoń tylko raków nic nie stracił ale cosie odwlecze to nie uciecze.
Mamy Lidera na Mistrza czekamy !!!
[quote]#post1542981 O to to. W piątek rozdupcamy cwelke i mamy lidera, już tylko 66 punktów do mistrza i jedziemy dalej :) [/quote]
Proroctwo tak trzymaj !
W następnej kolejce wyjazd do Mielca, nie zmarnujmy tego, jesteśmy dużo lepszym zespołem!
Bójcie się chamy, po Mistrza polski wracamy...
😉
- Edytowany
W tym wypadku "polski" piszemy dużą literą. 🙂
PS. Tak, też sobie piję, hi, hi, hi...
Mam pytanie. Czy na sektory kibiców Stali można sobie wejść w koszulce Cracovii i nie dostać zwyczajowego opieprzu ? Akurat część rodziny pochodzi z Mielca i może by się udało..............
Lepiej nie ryzykuj albo zapytaj rodziny...
[quote]#post1543964 Mam pytanie. Czy na sektory kibiców Stali można sobie wejść w koszulce Cracovii i nie dostać zwyczajowego opieprzu ? Akurat część rodziny pochodzi z Mielca i może by się udało..............[/quote]
Śmiało można.
- Edytowany
Lubimy się ale niestety musimy ich ograć
Ależ to będzie długi i wyczerpujący sezon. Po wczoraj straciłem głos a głowa chce eksplodować, kac gigant a tu już za tydzień kolejne 3 punkty i powtórka. Cóż, musimy się wszyscy poświęcić, co to będzie się działo w maju jak już będziemy świętować ten tytuł?
No dobra zdefiniujmy naszych głównych konturentów do tytułu moim zdaniem
Lech
Legia
Raków
Pogoń
Po tej kolejce zobaczymy komu i ile już uciekliśmy
@srk#36754
Oni u nas zawsze wchodzą na nasze sektory w szalikach i koszulkach.
te wątek powinien się nazywać "Walka o utrzymanie..." dopóki nie przekroczymy 40 pkt
Nie. My w tym roku chcemy grać o mistrza !
[quote]#post1544281 No dobra zdefiniujmy naszych głównych konturentów do tytułu moim zdaniem
Lech
Legia
Raków
Pogoń
Po tej kolejce zobaczymy komu i ile już uciekliśmy
[/quote]
Chyba jeszcze Wisła Płock ;)
A tak na poważnie- zacznijmy się ustawiać w gronie głównych konkurentów do tytułu tak w okolicach 10 kolejki. W każdym razie nie prędzej.
Co sezon gramy o mistrza, tylko grę kończymy w lutym.
- Edytowany
W lutym to według optymistów ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)