Panie Dróżdż, parafrazując klasyka, jego trzeba przepłacić, nadpłacić...
-
-
BENJAMIN KÄLLMAN w Cracovii - witaj Finie :-)
[quote]#post1637142 Panie Dróżdż, parafrazując klasyka, jego trzeba przepłacić, nadpłacić...[/quote]
To konieczność !
Oby nic poważnego…
Dla mnie to Ty jesteś tym kto poprowadzi nas tym gdzie byliśmy w1948..
7egia nie chciała dać 2mln euro to teraz zapłaci cztery😎
Tylko nie LzS
Nikt tyle nie zapłaci za gościa z nadwagą
przepłacić, nadpłacić, przebić,
on musi z nami zostać
https://www.youtube.com/watch?v=rF4AC3w_87Q
[quote]#post1637336 Nikt tyle nie zapłaci za gościa z nadwagą[/quote]
Z czym??? 😁 😁 😁
Nadwagą
Prawdziwy skandynawski dzik, a nawet odyniec, a nie ta nędzna hiszpańsko-niemiecka popierdółka.
dzika czesto spotykam pod klatka mieszkam niedaleko zakrzówka rosna tu orzechy i czesto przychodzi sie posilac nie wiem czy to cały czas ten sam
Doceniam, lecz.nie jestem zwolennikiem charakterystyk tego typu kopaczy
a kiedy ostatni raz takiego mielismy Piatek.Bania....??
Doceniam, ale on nie ma sylwetki piłkarza,
robi cos co jest solą piłki strzela bramki.....
- Edytowany
[quote]#post1637361 Doceniam, ale on nie ma sylwetki piłkarza, [/quote]
Ja tam się nie przyglądam jego sylwetce ale jeśli będzie tak grał jak dzisiaj to może mieć i 20 kg nadwagi, dopóki będzie dobrze grał to sylwetka będzie drugorzędną
może je kebaby u hajzera i dlatego strzela nie ważne licza sie gole
Tak, niemniej cazsem przdałby się jakiś sprint, zwrotność na 0,5m, dosiężny, markowanie przy dryblingu, pojęcia jemu obce
- Edytowany
jak strzela dwa gole moze leżec plecami na murawia.....bez jego bramek dzisiaj co by było
[b]Edycja z 17.08.2024 o godz. 21:53 (scalono posty)[/b]
od napastnika wymagam goli a nie baletu na boisku bo w tej sytuacji płakałbym za Makuchem a tak nie jest skuteczny napastnik to skarb zawsze tak było
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)