Dajmy Makuchowi troche czasu - wtedy ocenimy .
-
-
Patryk Makuch - Witamy w Cracovii!
7 dni później
Bardzo przyzwoity debiut. Napracował się, widać że potrafi grać tyłem do bramki, zejście na krótki słupek przy drugim golu klasa czyli ma wszystkie cechy najważniejsze dla napastnika w naszej lidze ;) Niech kilka goli dołoży w następnych tygodniach i będziemy piać z zachwytu.
Dużo pracy dzisiaj. W niektórych elementach lepiej niz piona
I to jest właśnie napastnik "typu Abbott" - walka, pressing i odciążanie kolegów z defensywy.
Oby tak dalej!
ale strzału to ni ma ten "napastnik"
przynajmniej skacze wyżej od wyższego o pół metra Balaja 😀
Szczerze, jak dla mnie ze wszystkich dzisiejszych ofensywnych graczy pokazał najmniej.
Liczę na więcej w następnych meczach.
Dużo zdrowia włożone w ten mecz, oczywiście w paru sytuacjach mógł się zachować lepiej, ale chociażby przy golu na 2-0 wykonał kluczowy ruch zabierający 2 stoperów Górnika. Robił też miejsce innym piłkarzom, współpraca z Kallmanem może być obiecująca
Chłop mega pracował, wiem każdy by chciał bramek. Ale liczy się koncowy wynik. Coś niecoś potrafi 😁
Dobry debiut. Brawo. Czekamy na więcej!
obiecujący występ. nie chcę namaszczać ale skuteczność pod bramką to najmniejszy problem do rozwiązania. to najłatwiej wytrenować. jestem dobrej myśli
Trochę dajcie na luz jaby Riva zmarnował takie pozycje jak on marnuje to hejt był przez tydzień i dalej uważam Riva nie jest gorszy a głową gra dużo lepiej.
[quote]#post1542171 Trochę dajcie na luz jaby Riva zmarnował takie pozycje jak on marnuje to hejt był przez tydzień i dalej uważam Riva nie jest gorszy [b]a głową gra dużo lepiej.[/b][/quote]
???????????????????????
[quote]#post1542171 Trochę dajcie na luz jaby Riva zmarnował takie pozycje jak on marnuje to hejt był przez tydzień i dalej uważam Riva nie jest gorszy a głową gra dużo lepiej.[/quote]
Jak Makuch dostanie tyle szans co Riva to wtedy porównamy.
fakt, że miał okazję i ją zmarnował. Rivaldinho przez cały okres w Cracovii miał cztery okazje strzeleckie, zwane potocznie setkami. oby Makuch miał więcej. drużyna funkcjonuje chyba lepiej
Po dobrym występie teraz czekamy na bramki .
Z wywiadu z dyrektorem sportowym MIedzi min. o odejściu Makucha:
[i]"W Miedzi staramy się liczyć w takich sytuacjach ze zdaniem piłkarza. On wyraźnie zaznaczył, że bardzo chce iść do Cracovii, a Cracovia też była konkretna i zdecydowana w rozmowach z nami. Była super robota na linii trener Zieliński – Patryk, zaoferowali mu fajne warunki do rozwoju. A my, skoro już zdecydowaliśmy się go sprzedać, też byliśmy zadowoleni z tego, jak przebiegły te rozmowy. Bardzo szybko, z dużą klasą. Kolokwialnie mówiąc – wielkiej filozofii nie było, spotkały się dwie strony, które chciały zrobić krok do przodu. Natomiast obiektywnie patrząc, ja uważam, że dla jego rozwoju rok w Miedzi byłby lepszym rozwiązaniem. Ale Patryk wybrał tak i rozumiem tę decyzję"[/i]
Opinia poszła w Polskę, oby częściej Pan Jacek z Doktorem robili transfery, a nie ten złamas z Kańczugi...
5 dni później
temat Makucha nie tylko pod Rivaldinho, ale nawet pod Budzińskim. Podbijam.
to, że nie szczelił to ja wiem
chciałem jednak zapytać kolegów forumowiczów czy miał sytuacje bramkowe?
Zapewne masz jakąś sobie tylko znaną definicję sytuacji bramkowej, którą tylko Ty uznajesz za prawdziwą, ale nie przeszkadza Ci to w uznawaniu że jest jedyną obowiązującą.
Zatem - odpowiedź brzmi: nie wiem :)
tak zwana "setka".
dogodna okazja strzelecka
Z tego co pamiętam to nie miał.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)