Ja mam wrażenie, że wszyscy już zrozumieli, razem z samym Rivą, trzeba się rozstać dla obopólnego dobra.
-
-
cska legia warszawa-Cracovia, sobota 21.05 godz. 17-30
Dzieki Bogu jest Makuch. Mam nadzieję na jeszcze jednego napastnika i pozegnanie się z tym pseudopiłkarzem jak i Balajem
Tytułem usprawiedliwiania ; piłem , mało nie dużo, tylko że łeb mam słaby, dlatewgo moje wypowiedzi moga nie być tak wyważone i niezwykle mądre jak co jakis czas.
Jak mnie ten Rivaldinho denerwuje , jakby mój syn tak grał w piłke to bym go wydziedziczył , to jakis oszust, musieli staremu podrzucić jakiegos znajde do szpitala.
Śmieszą mnie kibice Lampucery wyszli na znak [protestu bo niskie miejsce w lidze zajmują , co za mietkie batony.
No niestety poziom amatorski. Strzał wewnętrzną częścią stopy w kierunku bramkarza z dużej odległości... Żeby pozbyć się piłki i oddać strzał. Niestety nie ma żadnych argumentów poza kontraktem żeby dalej trzymać go w klubie.
Co tu napisać..dostaliśmy gonga póki co😡
Niechże już ten Myszor wejdzie, może Thiago albo Pelle albo nawet ten Ożóg na próbę, skoro już jest.
Człap człap człap
Najsłabsza legia od X lat i tak nas leje... 🤡 Warszawa zaczarowana dla Cracovii.
[quote]#post1535358 W sumiw gdyby nie było tego dziada na boisku to po strzale Kakabadze prowadzilibyśmy.
Ale niestety jest
SaNto, ku.tasie, zrób jakiś mondry wykład./... ... nie q... nie rób wykładów, po prostu spadaj pajacu.[/quote]
Ty weź się chłopie opanuj, skułeś się że takie buractwo z ciebie wypływa?
Komentatorzy podsumowali grę Pelle 😂
Celowaliśmy w 6 miejsce, a zakończymy na 9-tym.
Hroso zawalił 2 bramki.
- Edytowany
No to zakończyliśmy sezon z przytupem.... 😵
Lopes po starej znajomości pakuje bramkę na do widzenia.
Ale żenada
No cóż. Tradycyjny wpie...ol na Łazienkowskiej.
Ani Legia taka dobra, ani my tacy słabi. Mecz zwyczajnie przeczłapany. W drużynie Pasów jeden Pan piłkarz i zgraja aspirantów. Jednym zależy trochę bardziej, innym trochę mniej, jeszcze innym- ani trochę. Drużyna gra bez napastnika.
Może dzięki temu Prof. Janusz kogoś rozsądnego, w końcu kupi...
Hrosso udział przy wszystkich bramkach. Mógł w ostatnim meczu grać Niemczycki. Brakuje jakości na co najmniej kilku pozycjach. Słaby nasz mecz generalnie. Jedźcie już w chuj na te wakacje,dajcie ludziom dychnac od tej pazdzierzy.
Dobry mecz
[quote]#post1535392 Może dzięki temu Prof. Janusz kogoś rozsądnego, w końcu kupi... [/quote]
🤣 🤣
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)