Panowie Piłkarze macie wygrać dla nas i Zagłębia!!! Pamiętamy - im się to należy!!!
-
-
Cracovia-gts wisła kraków 1.05.22 niedziela godz.17-30
Jakie studzenie?! jedziemy z kurwami do zera!
Dziś pewno się skończą bilety na F E G B. Szkoda ze to A jest zamknięte..
gargamel, "Szanowni Państwo" kij połknąłeś? Brakuje jeszcze "serdecznie pozdrawiam"😀
Przed Derbami nie tonuje się emocji. To niezdrowe.
Pozdrawiam cieplo :)
Na oglądanie niedzielnego meczu z wysokości trybun udało mi się namówić wujka, byłego piłkarza Cracovii ciekawe czy po tylu latach ktoś jeszcze go rozpozna ;))
Oczywiście że na sektor d ;))
Jak ja bym chciał żeby nasze 3 punkty przyczyniły się do upadku gtsu. To byłaby bajka... Ja pierdolę, mój ojciec nie dożył, może ja dożyję...
To w końcu ile burków nie zagra przez kartki? Ktoś wie, bo nie chce mi się szukać info o onych.
[quote]#post1531425 To w końcu ile burków nie zagra przez kartki? Ktoś wie, bo nie chce mi się szukać info o onych.[/quote]
Gruszkowski, Sadlok + czekamy na dyskwalifikacje hiszpańskiego bokserka
[quote]#post1531383 Psi problem polega na tym, że właśnie nie ma żadnego spisku dlatego czarni gwizdają sprawiedliwie w związku z czym psiaki przegrywają.[/quote]
I dlatego wuja tak nadaje na sedziów a przy linii autowej zamienia się w wiatrak . Jesli oni przez około 20 lat byli przez sedziów wrecz hołubieni, dostawali liche karne , nie byli kartkowani , nawet gdy należała sie czerwień, nie reagowano na ich chamskie prowokacje - to nie dziwmy sie, że sa obecnie w szoku gdy traktowanie = normal .
uważać na gruzina. Nie stracić głupiej bramki. Będzie dobrze. Oni nawet jak grają dobrze to dostają w łeb, my jak gramy źle to wygrywamy. Zagrajmy dobrze i wygrajmy
Zajebiście będzie się oglądało ten mecz, my - luzik, oni - posrani... Jak wuj wbiegnie w posranych dresach na boisko z końcem meczu, trzeba wyegzekwować kasę za sprzątanie murawy z psiego gówna...
Tylko plis nie grajmy od bramki podaniami jak wczoraj Płock. Parę razy mało brakowało - strasznie wk..mnie takie granie. Psiarnia wczoraj siadła około 80 minuty - sprawa Fernandeza zgłoszona do Komisji Ligi która się tym jutro podobno zajmie. Żeby mu choć 1 mecz dyskwalifikacji dali. A co do wczorajszego meczu sędzia wykonał dobra pracę - takie uczciwe sędziowanie powinno być w każdy meczu. Widać ze po meczu Lech-=Legia gdy w podobnej sytuacji nie dał karnego dla Kolejorza tym razem wyciągnął wnioski i jednak podszedł do monitora to sprawdzić. Będą z niego ludzie.
[quote]#post1531383 Psi problem polega na tym, że właśnie nie ma żadnego spisku dlatego czarni gwizdają sprawiedliwie w związku z czym psiaki przegrywają.[/quote]
Sprawiedliwe gwizdanie to w oczach psów spisek jak chuj
Już słychać skowyt wislackich czy nie będzie nam żal że nie będzie derbów w przyszłym sezonie.
Zdychaj kurwo!!!!
[quote]#post1531439 Tylko plis nie grajmy od bramki podaniami jak wczoraj Płock. Parę razy mało brakowało - strasznie wk..mnie takie granie. [/quote]
Na pewno obejrze nastepny mecz Plocka coby sie przekonac czy to zalecenie trenera bylo (no chyba ze zmieni to i tak sie nie dowiem) czy wybryk bramkarza z obroncami - bylem na granicy wylaczenia telewizora ogladajac ten kryminal.
Znaczy sporo zespolow tak gra, ale Plock to nie Bayern, Barcelona czy City.
Obstawiłem wygraną gts i remis w derbach i nie chcę widzieć tych pieniędzy!
Niech to będzie mój wkład w spadek psiarni, tak jak wczorajsze obstawienie ich zwycięstwa.
Nigdy nie obstawiam przegranej Cracovii i prze nigdy zwycięstwa gts-u.Jak bym to zrobił i wygrał takie pieniądze czułbym się jak prostytutka.
Tylko wtedy gdy chciałbyś wygrać.
Ja tutaj stawiam swojego pecha w tego typu grach w służbie zwycięstwa Cracovii. ;)
Cracovia i gts to dwie zupełnie inne drużyny na boisku....
Bilans bramkowy 5 ostatnich spotkań Cracovii - 4:3
Bilans bramkowy 5 ostatnich spotkań gtsu - 11:12
W tym meczu będą max 2 gole...oby to były gole strzelone przez Cracovie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)