Na każdy mecz należy wychodzić z nastawieniem, że trzeba go wygrać. Moim zdaniem 1 zwycięstwo w pozostałych 6-ciu meczach da nam utrzymanie o ile wygramy derby. Nie chce mi się wierzyć by psiarnia zrobiła więcej niż 10 punktów do końca sezonu. Chyba, że taka będzie decyzja góry.
-
-
Cracovia - Zagłębie Lubin poniedziałek 18.04 godz. 12-30
I jak tu wierzyć Santo... obiecywał, ale nie to, co obiecywał. Już wiemy, skąd jest tyle nieślubnych dzieci😭
Podłożyć się Zagłębiu i wygrać derby. Więcej do szczęścia nie trzeba. Amen.
[quote]#post1529644 Podłożyć się Zagłębiu i wygrać derby. Więcej do szczęścia nie trzeba. Amen. [/quote]
Byłoby nawet super, ale czasem zbytnie kunktatorstwo nie popłaca. Co innego gdybyśmy już teraz byli utrzymani, ale tak nie jest.
Zostawmy to, jak w ostatnim meczu Rivie...😂
- Edytowany
[quote]#post1529650 [quote]#post1529644 Podłożyć się Zagłębiu i wygrać derby. Więcej do szczęścia nie trzeba. Amen. [/quote]
Byłoby nawet super, ale czasem zbytnie kunktatorstwo nie popłaca. Co innego gdybyśmy już teraz byli utrzymani, ale tak nie jest.
Zostawmy to, jak w ostatnim meczu Rivie... Niech zadecyduje... 🤣
Co wy w ogóle pierdolicie? Mogę się założyć z każdym o 1000 zł, że się utrzymamy puszczając Zagłębiu mecz. Jesteśmy pewni utrzymania 35 pkt to wystarczajaco, możemy w końcu po 50 latach upokorzeń spuścić tą kur.we do 1 ligi a wy się zastanawiacie czy się utrzymamy? Okupant już grubo wam oczy zamydlił. Wstyd.
[quote]#post1529662 Co wy w ogóle pierdolicie? Mogę się założyć z każdym o 1000 zł, że się utrzymamy puszczając Zagłębiu mecz. Jesteśmy pewni utrzymania 35 pkt to wystarczajaco, możemy w końcu po 50 latach upokorzeń spuścić tą kur.we do 1 ligi a wy się zastanawiacie czy się utrzymamy? Okupant już grubo wam oczy zamydlił. Wstyd.[/quote]
Wstydem jest to, że kibic Cracovii coś takiego pisze...
Włączę się i tylko tyle powiem, że to jest wyjątkowo podobnie jak z Wartą było stan wyższej konieczności teraz aby oddać 3 punkty Zagłębiu. Jestem pewna, zakladając że mecz skonczy się wygraną naszą lub nawet remisem to na długo kibice Cracovii z bólem w duszy będą żałować jeśli się okaże że utrzyma się gts wyprzedzając o 1 punkt spadające wowczas Zagłębie
Marzena z Lubina ;)
- Edytowany
Ja tez jak se wyniki totka ogladam to zaluje ze tak nie postawilem.
Z bolem w duszy.
[quote]#post1529662 Co wy w ogóle pierdolicie? Mogę się założyć z każdym o 1000 zł, że się utrzymamy puszczając Zagłębiu mecz. Jesteśmy pewni utrzymania 35 pkt to wystarczajaco, możemy w końcu po 50 latach upokorzeń spuścić tą kur.we do 1 ligi a wy się zastanawiacie czy się utrzymamy? Okupant już grubo wam oczy zamydlił. Wstyd.[/quote]
Spuśćmy ich 1 maja- taka symboliczna data. Pierwszy krok musi zrobić Śląsk, a my wygrajmy z Zagłębiem. Zagłębie ma później dwa mecze u siebie z Cichodajką Zabrze i Betonami - poradzą sobie spokojnie bez naszej pomocy.
Jeśli do meczu derbowego psy przystąpią ze spadkowego miejsca to porażka z nami powinna ich podłamać- tylko na boisku trzeba zapierd....
Problem w tym, że na ubeckich takie symboliczne daty ( 13 grudnia, 1 maja ) działają jakoś bardziej motywująco ;)
- Edytowany
ŻeMecz rozegramy pod czujnym okiem Pawła Malca z Łodzi .
za www.90minut.pl
Za stroną klubową :
Decyzją Kolegium Sędziów PZPN, arbitrem poniedziałkowego spotkania pomiędzy Cracovią, a Zagłębiem Lubin będzie Pan Paweł Malec z Łodzi.
Arbiter reprezentujący Łódzki Związek Piłki Nożnej był rozjemcą w 18 meczach tego sezonu (9 w Ekstraklasie, 7 w 1 Lidze i 2 w Pucharze Polski). Pokazał w nich 97 żółtych kartek, 4 czerwone i 6-krotnie podyktował rzut karny. Będzie to jego pierwszy mecz Cracovii w tym sezonie, który poprowadzi.
Na liniach [h2]Stefańskiemu[/h2] asystować będą Krzysztof Myrmus i Bartosz Kaszyński, sędzią technicznym nominowano Pawła Dziopaka, a w wozie VAR zasiądą Paweł Raczkowski i Radosław Siejka.
PS poprawiono na Malcowi .
Hrosso
Kakabadze-Ghita-Jablonsky-Siplak
Myszor-Pelle-Hebo-Hanca
Konoplank-Riva
Ja to widzę tak, Konoplanka jako fałszywa 9. Mamy tragedie z przodu
Każdy nasz napastnik to fałszywa 9
[quote]#post1529911 Każdy nasz napastnik to fałszywa 9[/quote]
Post tygodnia 😂 😂 😂 😂 😂
Wygrana dałaby nam spokój, remis to minimum i też nie byłby zły wynik z uwagi na sytuację Zagłębia. Szkoda, że gts gra po nas a nie przed nami.
Gdyby to była ostatnia kolejka i faktycznie wynik meczu sprawiłby, że gts spada, to moooooże mógłbym sobie pomyśleć o oddaniu meczu. ale w takiej sytuacji to jest HEREZJA! Pasy ZAWSZE mają grać o zwycięstwo!
- Edytowany
Wygrajmy zapewnijąc sobie utrzymanie a potem dobijmy Psiarnię
Porażka Cracovii z Wartą dobije się na koniec GTS-owi
[quote]#post1529909 Hrosso
Kakabadze-Ghita-Jablonsky-Siplak
Myszor-Pelle-Hebo-Hanca
Konoplank-Riva
Ja to widzę tak, Konoplanka jako fałszywa 9. Mamy tragedie z przodu
[/quote]
Myslę, że zagramy w tradycyjnym ustawieniu :
Hrosso
Jablonski Rodin Ghita
Rapa Knap Hebo Hanca
Pelle Riva Rakoczy
lub z Rapa na półprawym stoperze , Kaka na prawym wahadle i Myszor z przodu .Choć osobiscie wolałbym wariant z Rapą na wahadle a za Pellego z przodu Myszor .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)