kilometrowy
-
-
21/22 Pozostale mecze kolejki nr 22
Lechia 1:0 Lech
i robi się ciulowo
Przerwa z zadymą trwała 10 minut, a sędzia doliczył tylko 5. No, ale nie ma co zrzucać wyniku na sędziego. Okazji było sporo by prowadzić.
Lech spierdol..... to koncertowo.Eh
Jeśli były jakieś wątpliwości, to myślę, że właśnie uciekła nam szansa na 4-te miejsce.
Jeśli były jakieś wątpliwości to myślę że pierwsza piątka będzie zapi.erdalać aż miło w meczach z curvą z Czarnej Wsi.
[quote]#post1523992 [quote]#post1523991 [quote]#post1523990 [quote]nieuznana bramka dla Zabrza , minimalny spalony [/quote]
taki na dwa palce
[img]https://pbs.twimg.com/media/FMDVy2wXsAcVNy8?format=jpg&name=large[/img][/quote]
Ta klatka jest mega gówniana, skąd mam wiedzieć, że to jest moment podania jak piłki noe widać?[/quote]
ano racja, takie sytuacje powinno się puszczać [/quote]
Zgodnie z duchem gry .
Kolejorz, podobnie jak my, 18 strzałów na wyjeździe.
Setki marnowali trochę wyżej wyceniani gracze, niż Rakoczy.
Różnica taka, że oni przegrali, my ugraliśmy punkcik.
W Poznaniu ciśnienie trochę większe, niż u nas. Myślę, że trzeba trochę zluzować z oczekiwaniami. I tak robimy progres, przypominam, że nadal gramy bez żadnego wzmocnienia, a raczej czyścimy stajnię Augiasza.
I tak większość kolejki ułożyła się wynikowo pod nas. Niestety - oprócz Gdańska.
I o to wlasnie chodzi. Roznice sa minimalne i niech takie beda do ich meczow z gtsem. Dlaczego 4 miejsce jest poza zasiegiem skoro matematycznie wciaz jest szansa na Mistrzostwo?
A tak zupelnie powaznie to od tej rundy zaczynam namietnie ogladac mecze czworonogow. Walka o spadek zapowiada sie wysoce interesujaco. Licze tez po cichu, ze kibice cwksu znajda troche czasu w tygodniu i odpowiednio zmobilizuja skorokopow, bo za tydzien musi byc zwyciestwo. Jutro oby tylko Leczna nie przegrala, a jakby tak sie udalo wygrac to byloby cudownie. Juz sie nie moge doczekac tego spektaklu.
Akurat w meczu resortowych kurtyzan, najkorzystniejszy będzie remis. Jak jest szansa żeby spadły obie to nie zakładajmy planu minimum.
Eech Leszek, żeby mi typ x2 na kuponie zjebac i wysypać kupon na 8ym meczu, ja pierdole
[quote]#post1524016 ... Dlaczego 4 miejsce jest poza zasiegiem skoro matematycznie wciaz jest szansa na Mistrzostwo?...[/quote]
Podstawą do tego jest brak wiary byśmy w 3-4 kolejkach osiągnęli lepszy wynik niż Lechia, przy założeniu takich samych rezultatów w pozostałych 8-9 kolejkach.
Nie chcialbym tu niektorym niszczyc marzen, ale ja po prostu nie widze spadku cwksu. To jest cos dla mnie niewyobrazalnego i wole sie skoncentrowac na rzeczach realnych, czyli spadku gtsu. Bardzo duzo o tym mysle, a wierze w potege podswiadomosci i przyciaganie dobrych rzeczy. Zreszta ichniejszy mecz z Rakowem zaczalem ogladac od drugiej polowy (bo po sprawdzeniu wyniku pierwszej zaczalem sie martwic co tam sie wyprawia) i szybki gol, ze Stala tez ogladalem i super wynik, wiec niech to bedzie moja ofiara na oltarzu ich spadku, ze musze ich ogladac przez ponad poltorej godziny raz w tygodniu.
A cwks ma jeszcze zalegly mecz z Nieciecza u siebie, poza tym w koncu sie obudza, bo potencjal kadrowy maja najlepszy z dolnych rejonow. Ja mysle ze: Termalica, chyba bardziej Leczna niz Warta, no i oczywiscie wiadomo kto :) Ciekawe jest tez to, ze za niedlugo 1/4 PP, a w grze nadal pare druzyn uwiklanych w walke o spadek. Jak wiadomo pilkarze w polskich klubach sa bardzo eksploatowani i zawsze przemeczeni, wiec niewiadomo jak trenerzy podejda do meczow pucharowych i co bedzie dla nich priorytetem, bo gra na 2 frontach moze byc bardzo wyniszczajaca. Rzeklbym nawet ze to moze byc pocalunek smierci ;)
Bardzo bym się zdziwił gdyby cwks odpuścił PP a gts go nie odpuścił już w najbliższej rundzie. W cwks nadal wierzą , że są debeściakami i tylko kwestią czasu jest gdy zaczną punktować. W gts chyba nie mają już złudzeń i skoncentrują się wyłącznie na lidze. Tak więc życzę lpucerze przegranej w finale PP, co zwiększa szansę na dublet.
A tak na poważnie, gdybym miał obstawiać to jednaj te dwa "zasłużone kluby" podzielą między siebie miejsca 14 i 15.
Chyba, że pozytywne myślenie grubasa pogrąży gts.
[quote]#post1524024 ... wole sie skoncentrowac na rzeczach realnych, czyli spadku gtsu. Bardzo duzo o tym mysle, a wierze w potege podswiadomosci i przyciaganie dobrych rzeczy....[/quote]
Gdyby to było takie proste, to oni by już nie istnieli od 114 lat (+/- tyle czasu non stop źle im życzą całe tabuny kibiców Cracovii)
- Edytowany
Spadek gtsu jest najwyzej na liscie priorytetow. cwks nie spadnie, niech to sobie kazdy wbije do glowy, sa za mocni kadrowo. Skupmy sie na tym co jest o wiele bardziej prawdopodobne oraz powinno byc dla kibicow Cracovii najistotniejsze, czyli spadek gtsu w otchlan.
Jak przyjdzie wiosna, to mozemy byc naprawde w szampanskich nastrojach i nie mowie tu o tym smiesznym 4 miejscu "pucharowym". Keep your fingers crossed.
Lechia jest cienka, zdziwię się jak zagrają w pucharach. Już prędzej Radomiak.
- Edytowany
[quote]#post1524025 Bardzo bym się zdziwił gdyby cwks odpuścił PP a gts go nie odpuścił już w najbliższej rundzie. W cwks nadal wierzą , że są debeściakami i tylko kwestią czasu jest gdy zaczną punktować. W gts chyba nie mają już złudzeń i skoncentrują się wyłącznie na lidze. Tak więc życzę lpucerze przegranej w finale PP, co zwiększa szansę na dublet.
A tak na poważnie, gdybym miał obstawiać to jednaj te dwa "zasłużone kluby" podzielą między siebie miejsca 14 i 15.
Chyba, że pozytywne myślenie grubasa pogrąży gts.[/quote]
Dziewczyny z Dubaju, jak przystało na nimfomanki,będą nadstawiać tyłki do końca.W ich naturze jest życie w mydlanej bańce,która właśnie prysła bezpowrotnie na Łazienkowskiej.Szambo wybiło,luksus się skończył,a kudłaty z konieczności musi zmienić dekorację.I dlatego to ostatni moment do szukania innego frajera,który obieca im, spełnić ich zachcianki.
Tylko Bartka szkoda..
Nie szkoda.
- Edytowany
Jak to czytam to mam wrażenie, że gts spadł z ligii trzy razy przez ostatni weekend, tonie w długach i ciągnie za sobą na dno cwks...
A tymczasem, gts jest nieustannie poza strefą spadkową, długami zajmie się obajtek a cwks ma w tym roku tyle punktów co galaktyczny Lech...
Pragnienia mam podobne, spadek jednych i drugich byłby wspaniałym prezentem ale może najpierw wygrajmy Derby, potem na Łazienkowskiej i dopiero patrzmy na tabelę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)