Stanął nam Kolejorz w szranki
Jednak Balaj walął z bańki
Kajaku Kajaku
Spuśćcie bombę z dachu
Ojdaojdadana CRACOVIA kochana!
-
-
[21] CRACOVIA - BKS piątek 11 lutego , 20:30
No jest potencjał na 3 punkty. Byleby Siplak był zdrowy.
PASOwałoby skruszyć Gdański beton.
WYGRAMY!!!
WYGRAMY!!!
WYGRAMY!!!
Siplak i Jablonsky do składu!
Po dobrym ostatnim meczu, dobrze by tez było aby kibice zjawili się na stadionie w jakieś sensownej, nie późno piątkowej, liczbie😎
Trzeba zmieszać te składniki co przybędą i otrzymamy...beton. Nie jestem pewien czy są do tego potrzebni napastnicy. Haha.
Czyli tak:
[list-b]
[*] Siplak za Roche to oczywistość
[*] Pelle do pomocy za Hankę
[*] Balaj do ataku
[*] Myszor wchodzi w 60'
[/list-b]
Czy - poza derbami - możemy pisać nazwy przeciwników bez przeinaczania? Forum jest średnio czytelne, a tu jeszcze kolejne utrudnienia w zlokalizowaniu wątku.
Przydałby się też w tytule sezon jakiego dotyczy bo potem po latach średnio wiadomo.
[quote]#post1522009 Czy - poza derbami - możemy pisać nazwy przeciwników bez przeinaczania? Forum jest średnio czytelne, a tu jeszcze kolejne utrudnienia w zlokalizowaniu wątku.
[/quote]
Ale nazwa BKS to nie jest przeinaczenie.
[quote]#post1521975 Po dobrym ostatnim meczu, dobrze by tez było aby kibice zjawili się na stadionie w jakieś sensownej, nie późno piątkowej, liczbie😎 [/quote]
Pasuje podtrzymać pozycję lidera frekfencji kolejki
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/984263/frekwencja-na-stadionach-pilkarskich-tak-zle-w-tym-sezonie-jeszcze-nie-bylo
Sądzę, zę @Rock miał na myśli:
(kolejka) CRACOVIA-Lechia; dzien, miesiac, godzina
Główną "gwiazdą" spotkania bedzie Szymon Var..yyy..Marciniak z Płocka, który poprowadzi nasz mecz..
Chyba najgorszy, z naszego punktu widzenie, sędzia na ten mecz. "Pechowy" dla Pasów. Ostatnio pod jego kontrolą udało nam się wygrać 2019-12-20 ze Śląskiem.
Przy okazji dość "szczęśliwy" sędzia dla betonów.
No nic, trzeba walczyć.
Jak zacznie po swojemu drukować to trzeba bedzie mu gromko "podziękować" .Już zaczynam leczyć gardło .
Ja mam do dzisiaj chrypkę po "rozmowie" z Sylwestrzakiem ;)
Ja po rozmowie z Sylwestrzakiem sie wstydze tego malca ktory za nami siedzial. Mam nadzieje ze tata sie nie zniecheci i nadal bedzie go na mecze zabieral ;)
Też tak czasami mam ☹️
[quote]#post1522166 Ja po rozmowie z Sylwestrzakiem sie wstydze tego malca ktory za nami siedzial. Mam nadzieje ze tata sie nie zniecheci i nadal bedzie go na mecze zabieral ;)[/quote]
A o co chodzi z tym Sylwestrzakiem ?
Usłyszał zapewne od Kolegi parę przymiotników 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)