[quote="wrobelson" pid='1514617' dateline='1638706318']
Patrząc na kursy bukmacherskie to dają oni w tym meczu 50/50 :rolleyes:
[font=Arial Black]Przez ostatnie 15 lat, wygraliśmy u siebie z cwks 2 razy. Raz w PP i raz w lidze.[/font]
Obyśmy w końcu zagrali dwie dobre, równe połowy.
[/quote]
15 lat i dwa zwyciestwa ... jest to wynik tak samo zenujacy jak wyniki cygana w derbach... na wyjazdach bym rozumial ale u siebie co mecz z nimi to nasi wychodzili obsrani jakby i ch na sucho dymac mieli i przed dymaniem juz bali ze po meczu bedzie ich pielko...
Ale wazne ze majatek jest...oraz zayebisty i niezawodny jak armia cygana w derbach program do kupowania biletow ;)
-
-
[17] Cracovia - cwks 5 grudnia, 20:00 Niedziela
[quote='PasiakSaszkaa' pid='1514627' dateline='1638709472']
Witam orientuję się ktoś może czy zakupione bilety przez internet dla osób które nie mają karty kibica są gdzieś wysyłane na e-mail żeby samemu wydrukować czy trzeba je odebrać przed stadionem?
[/quote]
Dawniej można go było pobrać przy kupowaniu. Bodaj w zakładce zakupione. Myślę, że to się nie zmieniło.
[quote='leszeczek' pid='1514644' dateline='1638721949']
Witam orientuję się ktoś może czy zakupione bilety przez internet dla osób które nie mają karty kibica są gdzieś wysyłane na e-mail żeby samemu wydrukować czy trzeba je odebrać przed stadionem?
[/quote]
Dawniej można go było pobrać przy kupowaniu. Bodaj w zakładce zakupione. Myślę, że to się nie zmieniło.
[/quote]
Na stronie bilety Cracovia czy na poczcie ?
Bo ani tu ani tu nie mogę znaleźć
A na pok nie mogę się dodzwonić
[quote='KruszynaKSC' pid='1514640' dateline='1638716149']
Ale wazne ze majatek jest...oraz zayebisty i niezawodny jak armia cygana w derbach program do kupowania biletow ;)
[/quote]
Akurat Tobie ten program to potrzebny jak majtki wiślakowi ;-)
[quote='PasiakSaszkaa' pid='1514646' dateline='1638722644']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Mam tylko taki komunikat
Witaj,
Dziękujemy za opłacenie zamówienia. Zamówione produkty są już aktywne w Twojej Strefie Kibica.
Podsumowanie zamówienia nr 2800002882
[quote='PasiakSaszkaa' pid='1514649' dateline='1638723747']
[quote='PasiakSaszkaa' pid='1514646' dateline='1638722644']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Mam tylko taki komunikat
Witaj,
Dziękujemy za opłacenie zamówienia. Zamówione produkty są już aktywne w Twojej Strefie Kibica.
Podsumowanie zamówienia nr 2800002882
[/quote]
Trzeba sprawdzić SPAM bo bilety często tam lądują. Normalnie powinny przyjść mailem.
PASY ASY
Brawa za Myszora w 1 skladzie!
Niestety znowu ręcznik w bramce.
Do boju Pasy!!!
Rochę bym wystawił. Ma coś do udowodnienia swoim byłym pracodawcom.
Kurde, Hanca chyba zapomnial jak się gra w piłkę.
Akurat dziś na mecz się nie wybrałem, bo kwarantanna - ale od wczorajszego (sobota) południa do godziny meczu sprawdzałem jak bilety schodzą, dobra, niby fajnie, dużo biletów poszło ale ... ten system jest totalnie spierd*(%$y, bo raz pokazuje na D2 wolnych 5%, raz 0%, raz 25% - na innych sektorach jest to samo :/ System do wymiany. Szkoda tylko że Lusiusza wrobili w akcę "marketingową" przed meczem z ległą. To Filipiak / tabisz powinni być w jego miejscu ;)
15 min meczu a nam idzie tak... 3/6, mam nadzieję że się chłopaki rozkręcą, zwłaszcza Myszor któremu mega kibicuję:)
Kibice i ich doping na meczu - masakra :)
[quote='rozrabiaka' pid='1514653' dateline='1638727453']
Do boju Pasy!!!
[/quote]
Gdyby, nie ten "ręcznik" to Legia by nam już strzeliła 2 bramki :rolleyes:
Na razie poza golem, to ujowo to wygląda. W drugich połowach jesteśmy lepsi, oby i tym razem.
[quote='wrobelson' pid='1514666' dateline='1638733098']
Do boju Pasy!!!
[/quote]
[/quote]
Nie wiesz ,że kibic Cracovii jak nie zj...e upatrzonego piłkarza albo przynajmniej od szrotu nie zwyzywa to chory :D
[quote='wrobelson' pid='1514666' dateline='1638733098']
Do boju Pasy!!!
[/quote]
[/quote]
Oddajmy królowi,co królewskie.
Co nie zmieni mojego zdania,że Hrosso jest lepszym bramkarzem.
Komentarze w przerwie tylko o (7)ampucerze, kiedy się przełamie, jak dobrze byłoby, gdyby strzelili bramkę itd. Nosz żygać się chce!!!
wynik ok, ale jednego zrozumieć nie mogę,
mecz przy Kałuży, a kolejny raz goście na stadionie, ci w canal+, są przedstawicielami przeciwnika,
dzisiaj dwa cwele, Żewłakow i Kalafior,
Biedak nie tylko kibiców pogonił ze stadionu :(
[quote='squier strat' pid='1514673' dateline='1638734563']
wynik ok, ale jednego zrozumieć nie mogę,
mecz przy Kałuży, a kolejny raz goście na stadionie, ci w canal+, są przedstawicielami przeciwnika,
dzisiaj dwa cwele, Żewłakow i Kalafior,
Biedak nie tylko kibiców pogonił ze stadionu :(
[/quote]
Nie wiem czy oglądamy tą samą transmisję w c+ ale ja nie mam takich odczuć ;p jak dla mnie po równo jeśli chodzi o KsC i 7kę
Brawo
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeest
Legia to stara k u r w a
Brawo Panie Jacku, już jedna ku***a pokonana!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)