[quote='frik' pid='1513932' dateline='1638137927']
Mecz strasznie słaby, poza początkiem po przerwie Z Rakowem przebiegliśmy 120 km, dzisiaj 107. Skąd to się bierze? W 2 połowie za szybko został zdemontowany środek pola, kosztem bezsensownej taktyki "na aferę".
[/quote]
Na aferę może i by przyniosło efekt, gdyby Balaj pozostał na ławce i Piszczek na boisku. Ogorzały też totalnie był niewidoczny po pojawieniu się na boisku.
-
-
[16 kolejka] Petrochemia Płock- Cracovia,28 listopada (niedziela), godz.12.30
Wiecie afera aferą ale...
2-a połowa była w sytuacji 2-0 do przerwy zagrana naprawdę przyzwoicie.
Szybki kontakt i za pozostałe ok 48 minut gry zrobiliśmy kilka niezłych sytuacji
2-2 było do zrobienia. Potknęło się tylko o nieskuteczność.
[quote='Khalid' pid='1513971' dateline='1638183753']
Szybki kontakt i za pozostałe ok 48 minut gry zrobiliśmy kilka niezłych sytuacji
[/quote]
U nas się od conajmiej 17 lat ciągle coś o coś potyka :D
- Edytowany
Drugą połowę grali dobrze, ale od 80 minuty (czyli przestoju spowodowanym urazem Rzeźniczaka) nasi przestali grać swoje a zaczeli festiwal 15 minut wrzucania piłek na aferę. Mając przed sobą 3 stoperów z żótymi kartkami to było bez sensu - ale widocznie Zieliński liczył że tyczka coś odbije głową bo na jego nogi nie liczy.
Pierwsza polowa słaba, za szybko stracone bramki. W drugiej szybko zlapaliśmy kontakt i wydawało się że już ich mamy, ale niestety Raku nie wykorzystał świetnych okazji. I tak dobrze wyglądała jego współpraca z Myszorem, będzie z tego w przysżłości chlebuś, jak nabiorą pewnosci siebie i doświadczenia w lidze. Niepotrzebna kartka Rodina i z cwelką zagramy bardzo cieżki mecz praktycznie bez stopera.
[quote='gural' pid='1513973' dateline='1638184210']
[quote='Khalid' pid='1513971' dateline='1638183753']
[/quote]
U nas się od conajmiej 17 lat ciągle coś o coś potyka :D
[/quote]
idze idze :D ;)
[quote='paulo' pid='1513977' dateline='1638184813']
Pierwsza polowa słaba, za szybko stracone bramki. W drugiej szybko zlapaliśmy kontakt i wydawało się że już ich mamy, ale niestety Raku nie wykorzystał świetnych okazji. I tak dobrze wyglądała jego współpraca z Myszorem, będzie z tego w przysżłości chlebuś, jak nabiorą pewnosci siebie i doświadczenia w lidze. Niepotrzebna kartka Rodina i z cwelką zagramy bardzo cieżki mecz praktycznie bez stopera.
[/quote]
Będą musieli krecika Jugasa "dać" do składu.
Cóż wiedzieliśmy ,że do tego dojdzie od końca okienka transferowego.
Pytanie było tylko w którym i w ilu meczach tak będzie.
[quote='Rock' pid='1513974' dateline='1638184226']
Drugą połowę grali dobrze, ale od 80 minuty (czyli przestoju spowodowanym urazem Rzeźniczaka) nasi przestali grać swoje a zaczeli festiwal 15 minut wrzucania piłek na aferę. Mając przed sobą 3 stoperów z żótymi kartkami to było bez sensu - ale widocznie Zieliński liczył że tyczka coś odbije głową bo na jego nogi nie liczy.
[/quote]
Brakowało mi strzałów z dystansu, nieliczne próby pokazały, że bramkarz rywali miał z ich obrona problemy .
Po prostu zabrakło kropki nad i
He he he
Mecz można było spokojnie zremisować. Gdyby Rakoczy podniósł piłkę....Myślę, że JZ poznaje dopiero poszczególnych zawodników. Nie zdziwię się, jak na ławce usiądzie Hanca.
W porównaniu do meczu w Płocku na cwelow trzeba będzie bardziej uszczelnić obronę , pamiętajmy także , że nie zagra Rodin .Nie możemy się też cofać tak głęboko i dawać rywalowi miejsce do rozgrywania piłki .Konieczna i niezbędna lepsza gra drugiej linii , choć w tym składzie osobowym będzie trudna do osiągnięcia.
8 dni później
Szkoda tego meczu, zwłaszcza pierwszej połowy. Takie badziewia jak Płock, Łęczna, czy gts to powinny być 3 punkty bez dyskusji.. Bylibyśmy w innym miejscu w tabeli.
Ta porażka psuje troche p Jackowi wejście w drużynę.
[quote='J&B' pid='1515151' dateline='1638948720']
Szkoda tego meczu, zwłaszcza pierwszej połowy. Takie badziewia jak Płock, Łęczna, czy gts to powinny być 3 punkty bez dyskusji.. Bylibyśmy w innym miejscu w tabeli.
Ta porażka psuje troche p Jackowi wejście w drużynę.
[/quote]
Idze idze Stary , opinia "z kosmosu" wzięta :
Płock "U SIEBIE" 6-2-0 bramki 15-3
Zremisowali tam tylko Raków i Bruki podŻabińskie po 1-1 reszta poza nami była ogolona
do zera i to często wysoko.
Owszem mogliśmy tam też zremisować... ale dyskredytujesz NASZĄ drużynę nazywając mecz w Płocku
meczem z badziewiem.
Poza tym zdecydowanie bliżej nam było do remisu z Legią niż z Płockiem, a ja bym się nie zamienił.
Fakt, że niepotrzebnie ich zestawiłem w jednym szeregu z tymi dwoma, zresztą sam gdzieś w innym wątku od tym pisałem, że tabela nie wskazuje na to, żeby byli słabsi od nas.
Raczej chodziło mi o to, że szkoda tej pierwszej połowy, a nawet mimo tego, że słabo weszliśmy w mecz, była szansa w samej końcówce na 2-2.
A wyszło jak wyszło i efekt to strata punktów jak z ww cieniasami. A mógł nowy trener pięknie zacząć bez porażki w trzech meczach.
Wcale dyskredytować naszej drużyny nie mam zamiaru, tym bardziej, że nie spodziewałem się aż tylu punktów w trzech meczach.
Nie jest wina trenera, że w drużynie brakuje armat . On musi działać w oparciu o materiał jaki przejął po Probierzu .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)