No i jesteśmy w strefie spadkowej.
Bierzcie się CHOLERA JASNA DO ROBOTY DZIADY JEDNE PREZESY STEFANY JACKI KOPACZE i cała reszta
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
Dziad wygrał 1 mecz u siebie, Puszcza 4 u nas.
Miły, sympatyczny to umówcie się z nim na kawę albo piwo.
Atrapa trenera
Nie zapominajcie jeszcze, że nazwiska piłkarzy Puszczy powalają na kolano w przeciwienstwie do naszych grajków...
wstyd i chańba, wystarczy tych upokożeń !
wstyd i hańba, wystarczy tych upokorzeń !
Budżet Cracovii 56 mln; budżet Puszczy 11 mln
Wartość piłkarzy Cracovii 14,08 mln euro; wartość piłkarzy Puszczy 6,83 mln euro (za Transfermarkt)
Nawet biorąc pod uwagę fakt, że w budżecie Cracovii są też koszty hokeja, czy utrzymania Rącznej, to w cyfrach jest przepaść. Nie wygraliśmy z żadną z ostatnich 4 drużyn rankingu a na 5 meczy, 5 razy zremisowaliśmy, grając 3 razy na własnym stadionie, w tym dwa razy z beniaminkami. To świadczy o poziomie dyletanctwa w zarządzaniu klubem, że mając takie finanse, można tak dołować...
Budżety klubów polskiej Ekstraklasy w sezonie 2023/2024 od największego do najmniejszego:
1. Legia Warszawa (140 mln złotych),
2. Lech Poznań (120 milionów złotych),
3. Pogoń Szczecin (73 mln),
4. Raków Częstochowa (70 mln),
5. Cracovia (56 mln),
6. Śląsk Wrocław (45 mln),
7. Widzew Łódż (43 mln),
8. Jagiellonia Białystok (35 mln),
9. Zagłębie Lubin (35 mln),
10. Górnik Zabrze (35 mln),
11. Piast Gliwice (34 mln),
12. ŁKS Łódż (30 mln),
13. Korona Kielce (27 mln),
14. Radomiak Radom (23 mln),
15. Stal Mielec (18 mln),
16. Ruch Chorzów (13 mln),
17. Warta Poznań (12 milionów złotych),
18. Puszcza Niepołomice (11 mln złotych).
- Edytowany
[quote]#post1597780 wstyd i hańba, wystarczy tych upokorzeń ![/quote]
dzięki, cenna uwaga :) zostawię dla potomnych, wybacz ale poziom wkurzenia juz mnie przerósł :)
nie przerusł 😅
[quote]#post1597768 wstyd i chańba, wystarczy tych upokożeń ![/quote] [quote]#post1597768 wstyd i chańba, wystarczy tych upokożeń ![/quote]
100% poparcia kuzynie mój 🙄
Jesteśmy niżej od Puszczy drużyny której wynajmujemy stadion. Ciekawe ile punktów straty będziemy mieli do bezpiecznej strefy po dwu- meczu z cwks-em bo chyba niepoprawni fantaści wierzą, że skoro 3 miesiące nie wygraliśmy meczu to nagle Zieliński pokona cwks.
Nawet Probierz miał honor aby podać się do dymisji (bo widział, że nastąpiło zmęczenie materiału), a Zielińskiego nie powinno być już w klubie miesiąc temu przed meczem o życie z Ruchem.
Jeśli bowiem widział, że ma za krótką ławę to powinien po męsku powiedzieć "proszę Państwa ja nie będę firmował swoim nazwiskiem braku osiągnięć drużyny bo nie mam odpowiednich wykonawców", albo jeśli już się zdecydował zostać to odpowiedzialność spada na jego głowę i nie ma usprawiedliwienia i wtedy powinien oznajmić "tak, zawaliłem to moja wina niech inny naprawi moje błędy".
😂 hahaha,
Jacula,
derby ,
pierścienie..
😂
Spokojnie to tylko zasłona dymna, po nowym roku maszyna ruszy i zaatakujemy pierwszą 10.
Przepraszam ale jakoś nie mam teraz ochoty do żartów i sarkazmu. Za dużo już straciłem zdrowia kibicując Pasom żeby spokojnie znosić dalsze upokorzenia.
- Edytowany
Taktyka Filipiaka od lat działa. Niech sobie zeżre teraz swoje owoce.
Tylko Filipiaka już nie ma.
Jeszcze jest i on odpowiada w całości za to co się stalo przed sezonem, blokując wszelkie wzmocnienia i tnąc koszty w każdym dziale w klubie.
Teraz zbieramy tego owoce.
[quote]#post1597807 Taktyka Filipiaka od lat działa. Niech sobie zeżre teraz swoje owoce.[/quote]
Masz na myśli zawłaszczenie działek na Cichym i na Wielickiej???
Sympatyczny Jacek obiecał przełamanie 1 stycznia 2024r., w najgorszym wypadku po rzutach karnych.
[quote]#post1597818 [quote]#post1597807 Taktyka Filipiaka od lat działa. Niech sobie zeżre teraz swoje owoce.[/quote]
Masz na myśli zawłaszczenie działek na Cichym i na Wielickiej???[/quote]
Tak, działki to ostatnie co mu pozostaje do gryzienia.
Przepraszam za brutalność wpisu (nie mogłem się powstrzymać)
[quote]#post1597821 Sympatyczny Jacek obiecał przełamanie 1 stycznia 2024r., w najgorszym wypadku po rzutach karnych.[/quote]
Czyli znowu zremisują sami z sobą😀 a decydować będą karne.
Nasi byli mówią, żeby nie zwalniać, tylko dokupić prawdziwych grajków
https://dziennikpolski24.pl/sport
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)