Zielinski out
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
W jakim celu na boisko wchodzi Kallman ?
Jest w takiej dyspozycji , że gramy w dziesiątkę.
Panie Jacku,pora zmienić otoczenie 🙄
Lubię Goscia ale rzeczywiście trzeba dać sobie spokój..
Trenerze grasz dobra pierws,a połowę..... a drugą odjebalissscie panszczyzne!!!
To gdzie jest ten chlebuś?
Na Pana miejscu już dawno dałbym se spokój.
Kto w takim razie za Zielinskiego?
Brosz był ogarnięty ....
- Edytowany
mój ulubiony trener w erze Comarchu, ale nie widzę ognia w oczach piłkarzy. Widzę degrengoladę, czas chyba na zmiany...
A po co nam trener?
Albo niech Stefan będzie.
Same oszczędności.
No dobra.... ale ze śląskiem to już wygramy na 100 %... 😎
- Edytowany
Zostawcie mi Jacka w spokoju. Rzeczywiście. Po co trener? Co oni sami nie wiedzą jak kopać piłkę?
[quote]#post1593686 Zostawcie mi Jacka w spokoju. Rzeczywiście. Po co trener? Co oni sami nie wiedzą jak kopać piłkę?[/quote]
Pisałem niejednokrotnie
To bardzo sympatyczny człowiek,ale trener słaby
Jak nie możecie czy nie potraficie strzelać z gry to dopracujcie chociaż stałe fragmenty gry . I może niech pan zaproponuje zawodnikom by strzelali z dystansu .
- Edytowany
[quote]#post1593691 [quote]#post1593686 Zostawcie mi Jacka w spokoju. Rzeczywiście. Po co trener? Co oni sami nie wiedzą jak kopać piłkę?[/quote]
Pisałem niejednokrotnie
To bardzo sympatyczny człowiek,ale trener słaby [/quote]
No dobra. To co silny trener może zdziałać na korzyść?
PS. I tak go niedługo wywalą, ale nic to nie poprawi.
zostawić,
odpierdolić się,
były przygotowane przez trenera i Majewskiego transfery,
ale złodziej Filipiak w amoku zadłużania Cracovii zablokował wszystko
[quote]#post1593693 Jak nie możecie czy nie potraficie strzelać z gry to dopracujcie chociaż stałe fragmenty gry . I może niech pan zaproponuje zawodnikom by strzelali z dystansu .[/quote]
Ja tu widzę jedynie nieudolność piłkarzy - jak zwykle. Do tego atmosfera teraz jest zła ze względu na zdrowie prezesa. Oprócz tego wcześniejsze działania - brak transferów, oszczędności. No to mamy.
Zara się okaże że wypłaty nie dostają po profesur w szpitalu..
- Edytowany
Wypłatę dostaną pewnie tylko zimna woda będzie przez jakiś czas.
PS. Nic już nie mówię bo kurwica bierze górę. Już mam dość szyderstw i milionów.
Chciałbym zmiany trenera, problem jest taki że przez 20 lat Comarchu według mnie Jacek Zieliński to najlepszy trener jakiego mieliśmy. Może czas na jakiś zagraniczny eksperyment, bo z Polaków widziałbym tylko Szulczka albo Papszuna, pytanie czy to realne.
realne,
Ela już odkłada do koperty nataki ruch
Pytanie czy wie gdzie jej Heisenberg pochował zaskórniaki.
Nigdy nie uważałem Zielińskiego za dobrego trenera i mistrzostwo z Lechem tego nie zmienia a smród korupcyjny był , a jego praca jako trenera za pierwszym razem w Cracovi to wynik ponad miarę . W innych klubach sobie nie radził więc jakoś nie jest to trener dobry .
Jesteśmy jedyną drużyna która , zamiast się wzmacniać zakłada że zbawi nas Hebo po rocznej kontuzji , która ma jednego lewego obrońce na dodatek ze szkła , Na chwilę obecną mamy fajnego bramkarza i niezła obronę , reszta nie istnieje , Rakoczy zawodzi , Kalman w 3 lidze by nie pograł , Makuch szarpie ale to za mało , Oshima gra na alibi , Knap pod formą , Nie ma kogoś z jajami w szatni kto by tym strząsnął jak nie idzie i takie są efekty , od początku piszę że to kadra na miejsca 13-16 i zaczyna się to potwierdzać , Żadnych zmian trenera , rozbudujmy sztab , dajmy mu wreszcie kogoś kto umie grać w piłkę , bo tracić możemy nawet po 5 bramek , o ile strzelimy 6 +
Kallman grywa j strzela na wyższym levelu niż nasza liga.
może po prostu potrzebuje podań w polu karnym, podobnie jak Makuch, a nie biegania po skrzydle.
ja naszych napastników ciagle widzę w bocznych rejonach boiska.
nie rozczulałbym się nad trenerem. zgodził się grać sezon siedmioma stoperami i pięcioma defensywnymi pomocnikami.
więc niech gra, a nie płacze.
Brak rozgrywającego w środku typu Janusz Gol. Nie ma kto pokierować grą ,czyli brak mózgu w tym organizmie. Ale mamy przecież fachowców którzy do tego doprowadzili.....
Tu żaden inny trener nic nie poradzi !
Nasz mózg - Glik - siedzi na ławce i ogląda sobie krwiaki tu i tam.. To jego ściągnął Filipiak zamiast rozgrywającego.
Dlaczego od jakiegoś czasu w zasadzie każdym meczu przesypiamy jedna połowę, z reguły pierwszą . Wczoraj zas odwrotnie, po niezłej pierwszej na drugą na boisko wyszła inna druzyna, jakas bojazliwa , bez pomysłu na grę, cofnięta na własna połowę . Co tu sie dzieje ?
Brak sił czy maja cos w głowach ?
Glik mam nadzieję, że ma jeszcze trochę zawziętości i ambicji i odbuduje formę w przerwie zimowej. Jak nie to powinien rozwiązać kontrakt i grać rekreacyjnie w Wieczystej.
[quote]#post1593751 Dlaczego od jakiegoś czasu w zasadzie każdym meczu przesypiamy jedna połowę, z reguły pierwszą . Wczoraj zas odwrotnie, po niezłej pierwszej na drugą na boisko wyszła inna druzyna, jakas bojazliwa , bez pomysłu na grę, cofnięta na własna połowę . Co tu sie dzieje ?
Brak sił czy maja cos w głowach ?[/quote]
Szczególnie te pierwsze 8-10 minut drugiej połowy. Z dokładnością 2 minut - odpowiednio w 47, 49, 51 i 53 minucie - dochodziło u nas w polu karnym do groźnych, bramkowych sytuacji, po czym następowała strata piłki na 40 metrze od własnej bramki i od nowa. Po pierwszej połowie, w której perfekcyjnie trzymali Górnika na dystans, ten początek po antrakcie to był szok. Jakby zupełnie inny zespół się pojawił na murawie.
Zastanawiam się, czy Jacek Zieliński kiedykolwiek trenował jakiś zespół dłużej niż 2 lata 🤔 Ja bardzo lubię tego trenera, głównie za to, że nigdy nie przegrał derbów.
- Edytowany
w tym sezonie też nie przegra,
brawo Jacek Zieliński!!
się pospieszyłem,
obstawiam, że z PP odpadniemy na stoczni
Bardzo lubię Pana Jacka! Człowiek szalenie miły i kulturalny! Obawiam się że w szatni zbyt miły i zbyt kulturalny 😕 Panie Jacku dziękuję za wszystko co Pan zrobił dla Cracovii. Uważam że powinien Pan zostać w Cracovii ze względu na Pana doświadczenie ale ... już nie jako trener 1 zespołu. Dodam że uwielbiałem oglądać mecze w TV które Pan komentował jako ekspert! Szacun dla Pana!
- Edytowany
Piłkarze są "cacy" tylko trener jest zły - kto im zabrania strzelać celnie do bramki ? JZ - opamiętajcie się
Panie Jacku 100% poparcia
Nikt tylu młoduch polaków nie wprowadzał do drużyny co JZ
[b]Edycja z 07.11.2023 o godz. 13:12 (scalono posty)[/b]
Jeszcze jedno- Brawo za wczorajszy "zestaw" Myszor-Rakoczy-Śmiglewski
Brakuje w szatni osoby pokroju Kazka Węgrzyna.
Pamiętam jak w szatni w przerwie meczu Pogoń - Cracovia ( 1:1 ) opierda...ł wszystkich równo ( pokazywał C+ zajawkę z szatni ), nawet Wiśniewski był lekko w szoku!
A tak lokomotywka nic się nie stało i wszyscy są szczęśliwi..... normalnie Titanic !!!!
No, nie do końca . Trener popełnia błędy jak każdy z nas, jest tylko człowiekiem ale z takim materiałem to i święty by rady nie dał .Bez solidnej drugiej linii czeka nas rozpaczliwa walka o utrzymanie !
[quote]#post1593786 Piłkarze są "cacy" tylko trener jest zły - kto im zabrania strzelać celnie do bramki ? JZ - opamiętajcie się
Panie Jacku 100% poparcia
Nikt tylu młoduch polaków nie wprowadzał do drużyny co JZ
[b]Edycja z 07.11.2023 o godz. 13:12 (scalono posty)[/b]
Jeszcze jedno- Brawo za wczorajszy "zestaw" Myszor-Rakoczy-Śmiglewski[/quote]
100% poparcia na drodze do I ligi.
Brawa za zero punktów.
"Polaków" z dużej litery.
Najbardziej przehajpowany trener w erze Comarchu.
Piłkarze teraz to tylko zawodnik który wykonuje swój zawód i nie jest przywiązany do klubu , trafi się ktoś kto zapłaci więcej idzie a trener bez ambicji
chce pracować najdłużej jak to jest możliwe. Więc jest jak jest .
Trener w wywiadzie przyznał, że "jesteśmy bezzębni ", jeśli tak i z gry nie idzie to popracujcie rzetelnie nad stałymi fragmentami gry i strzałami z dystansu . Dlaczego tak rzadko zawodnicy decydują się na nie ? Myszor pokazał, że jednak potrafią , więc ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)