Nikt tu nie jest w stanie nic ugrać Morato.
Zieliński juz od dawna jest w tej maszynie i nasza karuzela spierdolenia bedzie sie toczyc czy to bedzie Zielinski, Probierz czy inny iksinski.
Problemem jest duet Janusz-Jakub
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
5 dni później
Miło mieć trenera który rozumie co znaczy pożegnać się na koniec sezonu z kibicami.
- Edytowany
Zajebiste jest to, że za trenera, statystycznie, jak niektórzy twierdzili - zejebistego, pewni piłkarze nie istnieli, a dzisiaj są fajnymi graczami. Jednak Dyzma okazał się naprawdę bytomskim Dyzmą...
PS
Szkoda mi U21, jeżeli plotki się potwierdzą.
Trenerze dzięki za odmiane oblicza drużyny tak grającą jak dzisiaj Cracovie chcą oglądać wszyscy.
Dzisiaj miałem Deja vu... To się oglądało jak najlepszą Cracovię za ,,pierwszego Zielińskiego". Wtedy też ładowaliśmy wszystkich 3:0 na takiej intensywności jak dzisiaj. Brawo Panie Jacku.
Troche na to czekaliśmy, ale się wreszcie doczekaliśmy.
Takie Pasy chcemy oglądać Panie Trenerze!
Panie Jacku za wczoraj dzięki ,taką Cracovię chcemy oglądać grającą szybko ,skutecznie ,agresywnie w odbiorze i będącą pod grą. Dzięki również za uporządkowanie burdelu który pozostawił po sobie ten oszołom z Bytomia.
Taką Cracovię ogląda się z przyjemnością, niestety nie zawsze przeciwnik pozwala na tak wiele jak wczoraj.
bardzo dobry trener, mam nadzieje ze wątpliwości zostały rozwiane.
10 dni później
Bardzo ciekawy wywiad z Jackiem Zielińskim w Gazecie Krakowskiej https://gazetakrakowska.pl/cracovia-jacek-zielinski-zespol-ma-potencjal-potrzeba-mu-jakosci-w-ofensywie/ar/c2-16358959
Podoba mi się, że zamysł spolszczania szatni przynajmniej w zamyśle nie będzie forsowany siłą, bo polskich piłkarzy o dobrej jakości w naszym zasięgu za dużo pewnie nie ma. 2-3 Polaków, a w sumie około 4-5 wzmocnień planuje Zieliński w nadchodzącym oknie.
Może on tak, ale czy inni też tego chcą???
Jutro trener wybiera się by obserwować ewentyalnego/ych/ kandydata/ów/ do gry w Cracovii . Ciekawi mnie czy jego poprzednik, no może turystycznym wyjazdem do Brazylii kandydatów obserwował naocznie czy naocznie na YT ?
[quote]#post1535964 Jutro trener wybiera się by obserwować ewentyalnego/ych/ kandydata/ów/ do gry w Cracovii . Ciekawi mnie czy jego poprzednik, no może turystycznym wyjazdem do Brazylii kandydatów obserwował naocznie czy naocznie na YT ? [/quote]
On nie musiał jeżdzić i obserwować bo to kandydaci przyjeżdżali do niego .Castingi talentów i młodych trenerów organizował przecie..
Jeśli teraz jedzie oglądać, to znaczy dla mnie tyle, że do tej pory nic nie załatwiono i obudzili się po sezonie z ręką w nocniku.
Szwecja czy MLS?
No a kiedy Zieliński miał jeździć i oglądać? Miał do ubiegłego tygodnia czas zajęty w całości przez rozgrywki E-klasy. Od oglądania był/jest Mosór, po części Stefan. Czyli jak Zieliński jedzie obserwować jakichś grojków, to ja rozumiem, że w celu podjęcia decyzji TAK/NIE. Z Probierzem bym tego nie porównywał, on wziął na siebie za dużo obowiązków i się przeliczył.
Trener jest od trenowania i taktyki. Dyrektor sportowy ogląda, analizuje i wybiera kandydatów, trener opiniuje.
Na ten moment Stefan niezłe sobie radzi, choć wolałem Mosora który odkrył Mysze i przekonał Helika pare lat temu… niestety zwolnili go jakis czas temu
Jesteś pewny,że Mosóra zwolnili?
Pomaga Stefanowi
- Edytowany
[quote]#post1536108 Pomaga Stefanowi[/quote]
Takie samo info mam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)