- Edytowany
[quote='ALRS' pid='1511933' dateline='1636798704']
[quote='morata' pid='1511886' dateline='1636742538']
Co do przygody Jaculi w Arce. Utrzymał Areczkę w bardzo trudnym momencie, letnie okienko przespał zarząd a w dodatku straciła Arka 4 kluczowych zawodników. Co do Niecieczy, wieża babel tam było już pozamiatane. Natomiast w 1 lidze faktycznie słabo, pytanie na ile też w tym przypadku pomógł zarząd.
Co do tego gorszego etapu u Nas, czyli de facto wiosny 2017. Na pewno duży minus za przygotowanie fizyczne, człapali nasi . Drugi rażący błąd to zbytnie rozluznienie w szatni , to nie jest tajemica. 3 błędem jakim miałbym wskazać to niestety ale trener wówczas dał wejść sobie na głowę t&b. Będąć obiektywnym trzeba przyznać ze zespół z roku na rok był osłabiany, a Pan Jacek tak naprawdę jak zaczął wyciagać wnioski i wietrzyć szatnie to został zwolniony. Transfery tez byly zakleapne dość fajne.
Osobiście nie spodziewam się cudów, ale jedno Pan Trener ma czego nie ma Trener Probierz- OKO DO ZAWODNIKÓW i rozsądek w relacjach z otoczeniem
[/quote]
Czy ja wiem czy przed sezonem 2017/2018 zostaliśmy aż tak osłabieni. Zimą odszedł Rakels, ale w zasadzie nie było szans go zatrzymać, maił wpisana klauzulę i z niej skorzystał, doszedł Bejan i Karaczakanov i Vestenicki - teoretycznie skrzydłowy, który miał zastąpić Denissa, tylko okazało się że kompletnie się nie odnajduje. Potem w lecie odszedł Kapustka - należało się również tego spodziewać to euro . Na jego miejsce sprowadziliśmy Piątka ( wiem że nie ta pozycja) ale jednak kupiliśmy niezłego kocura, na grubą kasę, doszli Malarczyk i Brzyski - którzy wyglądali nieźle na papierze, oraz ten Wegier i Szczepaniak jako uzupełnienie składu plus wykupiliśmy Vestenickiego. Efekt był taki, że mieliśmy 4 napadziorów ( Piątek, Jędrisek i Szczepaniak i Vestenicki ) a praktycznie zero skrzydłowego, stąd napastnicy grali na skrzydłach - coś mi to przypomina :)))
Uważam,że ten drugi sezon Pana Jacka to bardziej jego błędy, a nie zarządu spowodowały 14 pozycję.
----------------------------------------
Najważniejsze jest to czy wyciągnął z tych błędów wnioski ? Jeśli tak to będę spokojny o naszą postawę
[/quote]
Za kalafiora przyszedl do nas Hubert Adamczyk z Chelsea (obecnie Arka)
[i]# MUREM ZA POLSKIM MUNDUREM[/i]