Tak , " Esprit de corps" to coś czego u nas nie było ponad cztery lata .
Dobrze , że wróciło .
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
"Wizja klubu jest w rękach Stefana" - ja jebe
Trenerze powodzenia!
Powodzenia trenerze !!
- Edytowany
Trenerze witamy w Pasach!!!
[quote='jarkos_' pid='1511717' dateline='1636642616']
"Wizja klubu jest w rękach Stefana" - ja jebe
[/quote]
Sa dwie opcje:
- Wizja klubu jest bardzo mglista
- Trzeba zrobic update
- Edytowany
Oglądnąłem właśnie powitalną konfę, podobało mi się , że wreszcie rozumiem co trener chce powiedzieć, że Jacek wbił małą szpileczkę (sygnet), A nie podobało mi się, że dziennikarz nie rozumie, tak jak wielu innych, co znaczy powiedzenie, że nie da się wejść dwa razy do tej samej rzeki.
Sezon niestety do zapomnienia i mam nadzieje ze taki uklad JZ zawarl z Procesorem...
Robimy grunt pod nastepny...
kvrnia. ale odmiana po ogrodniku. dobrze, ze jacek zielinski wrócił
Witojcie, hej!
Liczę, że przy trenerze Zielińskim, zaczniemy grać na TAK, bo przy Probierzu to była mordęga. Tyle lat trenowania i w bólach przeszliśmy od dzidy do wrzutek w pole karne i sfg. W ostatnich meczach może były symptomy trochę innej gry, ale na Boga tyle czasu czekać nie powinniśmy.
Normalna konferencja! O jaccieee. Jak łyk świeżego powietrza po zanurzeniu w błocie. Tak, wiem, że teatr i nie Zieliński i nie Majewski, i nawet faktycznie nie zarząd (choć formalnie), tylko kto inny wyznacza kierunki, ale mimo wszytko...
Nikt przy zdrowych zmysłach nie bierze słów z takich konferencji literalnie, ale mimo wszystko- krok ku normalności.
Miło się słucha Człowieka z jasnym przekazem ,który mówi rzeczowo i składną polszczyzną .Powodzenia Trenerze
Powodzenia Trenerze. Mądrych 2-3 transferów, a nie te wagony szrotu ściągane co rundę. I więcej zaufania i szans dla młodych, którzy wcale nie odstają od tego zagranicznego szrotu co mamy. I nie daj się pięterku.
Pierwszy raz od niepamiętnych czasów obejrzałem konferencje prasową. Dało się nawet oglądać.
Dyrektor sportowy dowiaduje się na końcu o tym kto będzie nowym trenerem. Hehe... To tak jakbyście zapomnieli kto w tym wszystkim pociąga za sznurki.
Aha. Podobno coś filipczak mówił w wywiadzie, że mają być puchary..
Puchary lodów na Wigilię.
Od Probierza wymagał teraz jest nowe rozdanie niech on mu da poprostu swobode działania
[quote='maciek72' pid='1511732' dateline='1636647280']
Oglądnąłem właśnie powitalną konfę, podobało mi się , że wreszcie rozumiem co trener chce powiedzieć, że Jacek wbił małą szpileczkę (sygnet), A nie podobało mi się, że dziennikarz nie rozumie, tak jak wielu innych, co znaczy powiedzenie, że nie da się wejść dwa razy do tej samej rzeki.
[/quote]
O jaki sygnet chodzi? Bo chyba nie wyłapałem?
- Edytowany
Twitterowi kibice złożyli się i zrobili sygnety osobom mniej lub bardziej związanym z Cracovią z okazji 115-lecia klubu. Jeden z nich trafił do Jacka Zielińskiego, który zaprezentował go dziś na konferencji :D
[img]https://pbs.twimg.com/media/FD6c2XqWUAIYqEt?format=jpg&name=large[/img]
- Edytowany
Przemawiał Tomasz J
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)