[quote='leszeczek' pid='1511532' dateline='1636569034']
Pozostaje mieć niczym niepodpartą nadzieję, że krok po kroku zacznie to funkcjonować.
[/quote]
Dla mnie powyższe zdanie to kwintesencja tego wątku.
Wszyscy chcemy dobrze, dobrze życzymy, ale poza czarem wspomnień (gwoli ścisłości nie zawsze to były dobre wspomnienia) nic nie przemawia za sukcesem tego projektu.
Choć na jeden pozytyw na pewno możemy liczyć. Nie będziemy musieli więcej oglądać Probierzowej bucówy.
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
dziwi mnie tylko, jak mógł się zgodzić na pomysł Filipiaka grania dwoma stoperami, bez skrzydłowych i napastnika,
nie wierzycie chyba, że biedak pobiegnie na zakupy
Bardzo się cieszę!
Cenię trenera Zielińskiego jako człowieka. Otwarty, szczery, nie owija w bawełnę.
Jako jeden z nielicznych naszych trenerów - zdobył kiedyś mistrzostwo w tej lidze.
Przy okazji powrotu obiecuje, że za jego kadencji - nigdy nie wykrzyczę „Pasy grać……..mać”
Ot takie postanowienie by zobrazować jaką poczułem ulgę gdy pozbyliśmy się kłamliwego, małego Michałka.
Pewnie stoperów nie kupimy, a będziemy bazować na dwóch zimowych powrotach. Jablonsky-Dytiatiev.
[quote='Kibic44' pid='1511566' dateline='1636573554']
Nie cytujcie Cukrowa, to jakiś odszczepieniec życzący naszej Cracovii niedobrze. Zieliński na dziś to najlepszy wybór i jeśli grajki uszanują jego doświadczenie sukcesy to będzie dobrze. Panie trenerze trzymam za pana, a jak jeszcze właściciel "dorzuci" panu pieniędzy na zakupy, to wiem że dokona pan udanego transferu. Wszystkiego dobrego !
[/quote]
Życzący Cracovii źle? Czy ciebie coś boli? Po prostu uważam, że zatrudnienie Zielińskiego to nie jest dobra decyzja, nie wyzywam Cię. No właśnie: "Jeśli grajki uszanują jego doświadczenie i sukcesy". Obawiam się, że niestety te grajki nie wiedzą kto to jest
Czyli dalej gramy ligowy dżemik...
Powodzenia trenerze . Wytrwałości i konsekwencji w działaniu Panu życzę.Powinno być łatwiej z racji poprzedniej umowy i sprawa najważniejsza.Będziemy od Pana wymagać medali i pucharów i jak zawsze skopania doopy 2 razy w roku kochance Panskiego poprzednika.
Trochę jak powrót Antoniego Piechniczka do trenerki, ale mega istotne, ze wraca do nas trener który po brutalnym rozstaniu jednak docenia wyższość klubu na te wszystkie filipiako-tabiszowe historie. Pewnie ma świadomość ,ze rozstaniemy się w czerwcu,ale może wygra derby i będzie miał +5 do zajebisto*^i :) :)
- Edytowany
[quote='wrobelson' pid='1511537' dateline='1636569865']
Przynajmniej w derbach będziemy niepokonani :cool:
[/quote]
Oby te derby nie były tylko raz - na wiosnę... jak dotrwa...;)
A co do zmiany to przyszedł może nie lepszy trener ale poczciwy i porządny człowiek.
Czego nie można powiedzieć o jego poprzedniku.
- Edytowany
Serdecznie witam i życzę jeszcze większych sukcesów z Cracovią i dziękuję że zdecydował się Pan wrócić- TRZYMAM KCIUKI.
p.s.
wracam na stadion po 2 latach.
Witamy ponownie na Ziemii Świetej Panie Jacku!
Dużo zdrowia i spokojnej pracy.
Mam podobnie jak Sterby. Nie wiem skąd wiara, że Jacek Zieliński jest aktualnie lepszym trenerem niż był 5 lat temu kiedy sobie nie poradził,
Byłem jednym z największych orędowników jego odejścia (nieudane transfery + ogromny wstyd na arenie międzynarodowej i brak jakiegokolwiek pomysłu na wyjście z ligowego kryzysu). W przeciwieństwie do większości kibiców byłem rozczarowany tym, że przychodzi Probierz. I mam wrażenie, że w tym momencie Filipiak wybierając Zielińskiego, mając wolnego Brosza, podejmuje równie nietrafną decyzję jak 5 lat temu wybierając Probierza mając wolnego i chętnego Fornalika. Usadawiam się zatem w gronie sceptyków i by nie psuć hurraoptymistycznych nastrojów w ciszy i z ciekawością zamierzam obserwować długofalowy efekt projektu JZ II.
[quote='squier strat' pid='1511564' dateline='1636573487']
już wolę transfery Cygana, oprócz Piątka nikt się nie obronił, może jeszcze Wójcicki
[/quote]
Piątek, Helik, Kądzior - w 2 lata, każdy młody, mało znany gdy go wyciągał Zieliński, każdy później co najmniej otarł się o kadrę. Ilu takich znalazł Probierz przez 4,5 roku?
- Edytowany
Zdecydowanie za duzo tutaj skrajnych emocji, uniesien oraz rozpaczy. Trzeba spojrzec na to chlodno, jest lepiej niz bylo do tej pory przez lata, naprawde poprzednik palil ta ziemie przez lata, mordowal wszystko co zwiazane z "krakowska pilka". Teraz przynajmniej dostaniemy ofensywne granie w pilke, ktore nawet po przegranych nie smakuje tak gorzko jak probierzowe, aferowe bicie glowa w mur, a nuz komus spadnie pod nogi i wbije.
W kwestii kierunku, w ktorym podaza nasz klub, najprawdopodobniej nie zmieni sie nic. W tym wypadku potrzeba po prostu cudu, wspominalem o szeregu schorzen psychicznych, ktore musialyby dosiegnac naszego wodza, w innym watku. Oczywiscie pojawia sie za jakis czas ludzie bujajacy w oblokach, jak to okienko transferowe odmieni druzyne, bedzie na pewno zabawnie jak zaczna sie podniety roznymi wynalazkami, ktore tu trafia i bynajmniej nie chodzi o osobe Pana Jacka, tylko o ten rak, ktory toczy ten klub od kilkunastu lat.
Bohatera watku zwalnialem wielokrotnie na forum, w tym drugim sezonie jechalem po nim strasznie, ale jednak tylko za jego kadencji w miare regularnie wzruszalem sie do lez po zlaniu gts-u. W niektorych spotkaniach, zwlaszcza u siebie, przecieralem oczy ze zdumienia, jak jedziemy z frajerami i gramy fantastyczna, ofensywna pilke. Dlatego uwazam, ze skoro Pan Profesor nie byl w stanie zatrudnic Mario Balotellie'go na grajacego trenera, wybor Pana Jacka Zielinskiego jest na obecna chwile optymalny i pewnie jak wielu innych kibicow oczekuje, przynajmniej chwilowej odmiany oblicza tego gowna, zwanego gra, ktore bylo nam serwowane przez ponad 4 lata.
Powodzenia Panie Jacku, duzo zdrowia i wytrwalosci!
Bezpieczna robota, ani spadek, ani tym bardziej miejsca medalowe nam nie grożą.
Trochę jednak tych punktów razem z Probierzem natrzepałem.
Na pewno będzie się to lepiej oglądało.
Panie Jacku, ma być dobrze i z gts mamy wygrywać!!! Niby proste, a nie wszystkim się to udaje. Panu szczerze znowu kibicuję.
[quote='CUkRowya' pid='1511572' dateline='1636573890']
Nie cytujcie Cukrowa, to jakiś odszczepieniec życzący naszej Cracovii niedobrze. Zieliński na dziś to najlepszy wybór i jeśli grajki uszanują jego doświadczenie sukcesy to będzie dobrze. Panie trenerze trzymam za pana, a jak jeszcze właściciel "dorzuci" panu pieniędzy na zakupy, to wiem że dokona pan udanego transferu. Wszystkiego dobrego !
[/quote]
Życzący Cracovii źle? Czy ciebie coś boli? Po prostu uważam, że zatrudnienie Zielińskiego to nie jest dobra decyzja, nie wyzywam Cię. No właśnie: "Jeśli grajki uszanują jego doświadczenie i sukcesy". Obawiam się, że niestety te grajki nie wiedzą kto to jest
[/quote]
Nie widzę powodu coby się tu napierdalać od pierwszego dnia nowego etapu, ale ktosty chłopie jest w ogóle i co robiłeś przez ostatnie cztery lata żeby tu wskakiwac nagle po ogłoszeniu Zielińskiego i się dodupcac.
Tak po prostu życzę Powodzenia. Zrób Pan coś pozytywnego z tą drużyną Panie Jacku. Mam nadzieję, że za półtorej roku będzie Pan przedłużał kontrakt w Naszej Cracovii...
Do końca roku 5 spotkań, 4 bardzo, bardzo trudne. Liczę się z tym, że to mogą być tylko 3 punkty, ale póki co rób Pan swoje...
Rozumiem Jacka Zielińskiego, nie rozumiem Filipiaka.
[quote='Diabel' pid='1511586' dateline='1636576409']
[quote='CUkRowya' pid='1511572' dateline='1636573890']
[/quote]
[/quote]
Nie widzę powodu coby się tu napierdalać od pierwszego dnia nowego etapu, ale ktosty chłopie jest w ogóle i co robiłeś przez ostatnie cztery lata żeby tu wskakiwac nagle po ogłoszeniu Zielińskiego i się dodupcac.
[/quote]
Jestem kibicem, i mam prawo do swojego zdania
[quote='krakers' pid='1511522' dateline='1636568196']
[quote='kriss7' pid='1511521' dateline='1636567933']
A moze powrot lepszych wynikow , efektownej gry i kibicow na stadion? Troche pozytywniej na to trzeba spojrzec
[/quote]
Ok czyli standardowe liczenie na efekt nowej miotły? Wspomnienie zacierają się z czasem, ale przypominam, że miał on w Cracovii dobry okresie potem bardzo słaby. Potem dwa krótkie dramaty i nie trenował nic od 2 lat. Dodatkowo w poprzednich klubach nawet tych gdzie coś osiągnął (Lech, Groclin) to były to sukcesy krótkotrwałe, a potem następowało załamanie.
Dlaczego więc mielibyśmy się cieszyć? Chyba tylko dlatego, że primadonna Probierz poleciał.
[/quote]
To niech zrobi mistrza, a potem może przyjść ten kryzys. Ktoś by się obraził ? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)