Syn swojego taty boi się podjąć zdecydowanej decyzji co zrobić z piłką. To jest problem. Gdy ma setną sekundy na zgranie, klepke to jeszcze jakoś wychodzi.
-
-
[12 kolejka ] Zagłębie Lubin-Cracovia,24 października (niedziela), 15:00
a co może zrobić skoro motoryka na poziomie TKKF ?
Błąd sztabu albo presja marketingu że jednak syn ojca i followersi są równie ważni co wynik. Szkoda, bo junior nie zagrałby gorzej a jednak swój człowiek i doświadczenie bezcenne dla niego.
[quote='squier strat' pid='1508178' dateline='1634712638']
a co może zrobić skoro motoryka na poziomie TKKF ?
[/quote]
A dziwimy się Rakoczemu, Riva w pojedynku o górną piłkę odbił się od rywala jak od ściany a ma ponad 180 cm i nie jest z niego ułomek . :(
Witam, napisze tutaj bo nie ma nigdzie zakładki odnośnie tego wyjazdu... organizuje może ktoś jakiegoś busa? Potrzebuje 4/5 miejsc gdyby ktoś posiadał, nie zorganizowaliśmy nic i tutaj ostatnia szans. z góry dzięki i pozdrawiam.
Takie 1-2 dla nas by siadło.
[quote="CracoviaGL" pid='1508234' dateline='1634747681']
Witam, napisze tutaj bo nie ma nigdzie zakładki odnośnie tego wyjazdu... organizuje może ktoś jakiegoś busa? Potrzebuje 4/5 miejsc gdyby ktoś posiadał, nie zorganizowaliśmy nic i tutaj ostatnia szans. z góry dzięki i pozdrawiam.
[/quote]
GL = GodziLla?
Ostrożnie.
[quote='janczer' pid='1508244' dateline='1634759224']
[quote='CracoviaGL' pid='1508234' dateline='1634747681']
[/quote]
GL = GodziLla?
Ostrożnie.
[/quote]
Gmina Liszki.
B.Frankowsku z Torunia poprowadzi niedzielny mecz .
za www.90minut.pl
- Edytowany
Stefański na Var
[quote='Sejno' pid='1508275' dateline='1634816184']
Stefański na Var
[/quote]
Nie wiem ile już minęło od meczu gdzie nas przekręcił z gtsem, ale nadal mnie wkurwia ten jebany chuj.
- Edytowany
Czy mnie pamiec nie myli, ze Syn Ojca strzelil swojego jedynego/ostataniego gola dla Nas w Sloczneczym Lubinie?
Powtorka z rozrywki? Atakujemy dwojka, gora trojka!!! :D
[quote="hank" pid='1508273' dateline='1634813558']
B.Frankowsku z Torunia poprowadzi niedzielny mecz .
za www.90minut.pl
[/quote]
[quote="Sejno" pid='1508275' dateline='1634816184']
Stefański na Var
[/quote]
Gdyby nie Stefański byłbym spokojniejszy.
[quote='Les' pid='1508292' dateline='1634832034']
Czy mnie pamiec nie myli, ze Syn Ojca strzelil swojego jedynego/ostataniego gola dla Nas w Sloczneczym Lubinie?
Powtorka z rozrywki? Atakujemy dwojka, gora trojka!!! :D
[/quote]
Zależy, ligowego pierwszego/jedynego to tak, ale w ogóle to jeszcze strzelił w PP z Wartą
Stefański pamiętamy derby szujo jedna.
Ja pierdziele jak można płakać tak o sędziowanie , Na ostatnie mecze derbowe , wychodzimy posrani nie gramy totalnie nic i tylko szukamy wytłumaczenia że sędzia nas przekręcił , może gdyby wyszli na pełnej ***** i zagrali dobre spotkanie , stzrelili do 15 min 3 bramki to nawet ********* sędzia by nic nie przeszkadzał . Gramy archaiczną piłkę bez żadnej wizji rozwoju od 5 lat .Jakoś w Lechu teraz nikt nie płacze że zły sędzia będzie , zbudowali fajną drużynę , grają ciekawą piłkę i wszędzie jadą po swoje , odcinają kolejne kupony w drodze po MP .
Akurat tamten mecz mieliśmy pod kontrolą i faktycznie nam przeszkodził w zwycięstwie.
Ja czekam aż przyjedzie do nas jako główny, fajnie by było na A wywiesić trans STEFAN SKICHUJ
Gorsza sprawa, że nikt z kontuzjowanych nie doszlusowuje do składu a odpada jeszcze za kartki Loshaj . Ale nic to - zagra młodzież .
Ja mu w życiu nie zapomnę, to co wyrabiał na boisku to przechodzilo ludzkie pojęcie. Niech sie trzyma daleko od Kałuży,i niektórych częściach Krakowa. Jebaał go pies.
ssj chyba już zapomniałeś jak ten mecz wyglądał. Ten mecz wygralibyśmy gdyby te ten kutas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)