[quote='zejniov' pid='1502697' dateline='1630164010']
[quote='Mr.Crowley' pid='1502694' dateline='1630163685']
Fajny wyjazd,ładna pogoda,pierwsze xwycięstwo w kukurydzy,dobra atmosfera na i po meczu. Nawet grajki rzuciły koszulki do sektora. Vicek od finansów nie będzie zadowolony ;)
[/quote]
Ale Piszczu i Lucek nioe chcieli dac koszulek. :D
[/quote]
To teraz szacunek czy pogarda? Niech gremium kiboli ustali bo nie wiem co o tym myśleć :D
-
-
[6 kolejka] Bruk-Bet Termalica Nieciecza-Cracovia,28 sierpnia, sobota, 12:30
[quote='Miszczu2007' pid='1502700' dateline='1630164419']
Fajny wyjazd,ładna pogoda,pierwsze xwycięstwo w kukurydzy,dobra atmosfera na i po meczu. Nawet grajki rzuciły koszulki do sektora. Vicek od finansów nie będzie zadowolony ;)
[/quote]
[/quote]
To teraz szacunek czy pogarda? Niech gremium kiboli ustali bo nie wiem co o tym myśleć :D
[/quote]
szydera raczej
[/quote]
[/quote]
Nie dał bo w czym miałby grać w meczu rezerw w Moscicach? ;)
Piszczu dał chyba swojej kobiecie po drugiej stronie boiska, a Lucek się bał że mu Tabisz potrąci z wypłaty :D
[quote='gargamel9998' pid='1502682' dateline='1630160841']
A wedlug mnie cichym bohaterem meczu był Knapp
[/quote]
Powiedzmy uczciwie - nie takim cichym!
byliśmy lepsi. Wstydliwa seria zakończona:)
Sensacja brawo !!!
[quote='VelVet' pid='1502642' dateline='1630152592']
wtsk i strata gola. :D
[/quote]
też na to zwróciłem uwagę :)
[quote='bodzio969' pid='1502699' dateline='1630164362']
Super spędzona pierwsza część sobotniego dnia ;)
Widać było po meczu jak podeszli pod sektor autentyczną radość i tak jakby zeszło z nich jakieś ciśnienie. Zresztą mówił nam o tym Pesti na premierze winyla (jeszcze przed meczem z Jagą), że strasznie potrzebują i chcą tej pierwszej wygranej i zrobią wszystko żeby zdobyć wreszcie 3 pkt. No i rzeczywiście poszło to wreszcie do przodu. Meczu za wiele nie widziałem (jak to na sektorze gości w Niecieczy ;) ) ale chyba nawet nieźle to wyglądało z tego co czytam.
Szkoda, że nie złapałem koszulki :( Byłaby jak znalazał na jakąś licytację w szczytnym celu...
Czy dobrze przyuważyłem, że inicjatywa wyszła od Alvareza z tymi koszulakami?
[/quote]
Tak, Alvarez był pierwszy i namawiał innych.
Pajace z weszło pisały kilkukrotnie na swoim live (niestety byłym w pracy), że Gergel powinien wylecieć. W podsumowaniu meczu, ani słowa o tym fakcie.
[quote='DiegoKSC' pid='1502766' dateline='1630220705']
Pajace z weszło pisały kilkukrotnie na swoim live (niestety byłym w pracy), że Gergel powinien wylecieć. W podsumowaniu meczu, ani słowa o tym fakcie.
[/quote]
Cenzura ! :D
[quote='hank' pid='1502827' dateline='1630235718']
[quote='DiegoKSC' pid='1502766' dateline='1630220705']
[/quote]
Cenzura ! :D
[/quote]
Raczej cwks-owskie frajerstwo i brak obiektywizmu, drogi Hanku.
Nasi polowali na Gergerla, nawet Lukas wystartował do niego - ale zupełnie bezsensu, bo kto by chciał z nim się bić :D
Z całym szacunkiem dla Karola, ale tego strzału w okienko by nie wyciągnął... Centymetry górą!;)
Hrosso kolejny dobry mecz , pewnie w kolejnym usiądzie na ławce , tak jak było poprzednio , dwa niezłe mecze bez błędu i ławka :D Dla mnie przy bramce najbardziej dupy dali środkowi obrońcy bo żaden nie poszedł na gościa tylko czekali na strzał i liczyli że jakoś go zablokują Alex wróć ! Hrosso dla mnie motm a kolejnym cichym bohaterem jest Knap i Lucek ! Ile oni by mogli zyskać z kimś takim u boku jak Covilo czy Gol ehhh. Widać kolejny progres w grze , aczkolwiek do euforii daleka droga , boje się że po przerwie wrócimy do formy z pierwszych spotkań .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)