mam trochę spostrzeżeń po meczu ze słabiutkim ŁKS:
Sadiković i Rocha - pozoranci
Rakoczy > Loshaj, Sadiković, Rasmussen razem wzięci
Karol Niemczycki świata nie zawojuje
Kakabadze > Rapa
Adam Marciniak > Rocha
Balaj ma szanse przebić Jacka Magierę w moim rankingu najsłabszych graczy jakich widziałem w barwach Cracovii
71 meczów 5 bramki to jest bilans naszych napastników Alvarez, Balaj, Rivaldinho - David Jablonsky strzelił tyle samo potrzebując połowy ich meczów - to jest zbrodnia na piłce nożnej co oni wyprawiają
Cracovia ma COVIDA - potrzebuje tlenu
-
-
Puchar Polski 2021/2022
Jestem ciekaw ile nastrzela w niedziele ŁKS-owi Sandecja
Nam strzelać nie kazano...
czy jakoś tak
[quote='Muertes' pid='1505326' dateline='1632424878']
71 meczów 5 bramki to jest bilans naszych napastników Alvarez, Balaj, Rivaldinho - David Jablonsky strzelił tyle samo potrzebując połowy ich meczów - to jest zbrodnia na piłce nożnej co oni wyprawiają
Cracovia ma COVIDA - potrzebuje tlenu
[/quote]
po pierwsze - rak, rak Filipiak,
po drugie - mamy takich napastników, na jakich stać Biedaka z Bydgoszczy,
po trzecie - do końca okupacji będzie już tylko gorzej, czas się z tym pogodzić
zamknąć ten wątek w pi..u
Jeden problem z głowy - przez rok nie będę się męczył szukając, gdzie w sieci jest transmisja...
Chyba że Cracovia II pojedzie wysoko :)
Gdy zobaczylem koło siebie przed karnymi Niemczyckiego i bramkarza ŁKS (prawie o głowę wyższego) to pomyślałem, że może nie być dobrze... Niemczycki to nie bramkarz na karne... Inna rzecz, że te 3 karne to nie tamten obronił a myśmy ich nie strzelili - bo Pelle normalnie spartolił, to było w zasadzie podanie do bramkarza, a dwa pozostałe - wiadomo...
Dokładnie, tez tak uważam.
Jak Pelle zaczał wydziwiać z tym ustawianiem piłki to od razu wiedziałem że zjebie. On ma strzały jak komar.
Cały zespół wyszedł jakby miał zlać przedszkolaków, zero zaangażowania, w końcu przecież coś wpadnie. A tu UJ.
Niby to nie wstyd odpaść z 1-ligowcem, ale dzisiaj oni ledwo włóczyli nogami od 70 minuty. Marciniakowi w pewnym momencie głowa uderzała o plecy przy biegu.
A z resztą, szkoda strzępić ryja.
Dziadostwo i tyle w temacie.
- Edytowany
[quote='ian thorpe' pid='1505324' dateline='1632424407']
Obcokrajowcy, którzy powinni walczyć z całych sił by się pokazać w takim meczu, egzamin oblali. Może solidnie wypadł Kakabadze.
[/quote]
Kto solidnie wypadł?!
ŁKS to drugoligowa drużyna i to jeszcze w kryzysie, dlatego to my powinniśmy dominować, stwarzać sytuacje i spychać ŁKS do obrony. Tymczasem to my przez długie minuty broniliśmy się i byliśmy bezradni, a w ostatniej minucie dogrywki to piłkarz ŁKS-u główkował do pustej bramki i tylko wyjątkowemu szczęściu zawdzięczamy, że nie trafił.
Można czasem przegrać będąc faworytem ale trzeba prezentować określony fason i poziom.
Ale z odpadów zebranych z śmietnikowych kubłów nie stworzy się żadnej drużyny. Ten kto te odpadki zbierał jest śmieciarzem przeszukującym śmietnik za śmietnikiem.
- Edytowany
Balaj to dziad, Ogorzały jeden wielki chaos, Myszor wyglądał jak przedszkolak, ale i tak wszytkich tych pozorantów na głowę bije Rocha, Diego to był przy nim Pan piłkarz.
Ps.: Niech się Portugalczyk lepiej opierdoli na zero, a nie udaje, że ma włosy.
Karny Pellego był kluczowy bo pierwszy w kolejce...a on strzelił w taki sposób, że ta piłka ledwo co się doturlała do bramkarza :rolleyes:
A piłkarze ŁKS'u z całej siły ładowali w środek bramki...i jak widać się opłacało.
Ogólnie w tych karnych, piłkarze ŁKS'u nic nie musieli robić bo Cracovia pokonała sama siebie :sleepy:
Tak, Pelle zawiódł na całej linni, choć po nim tez strzelało dwóch naszych doswiadczonych zawodników.
Jak dobrze ze tego nie widziałem, mniej nerwów :) czytając komentarze graliśmy to co zwykle
Żal patrzeć że mamy kadrę z jednym napastnikiem... Po co nam milioner właściciel? Mecz przegrany przez Loshaja. Idiota stając nieatakowany przed bramką postanowił pozbyć się piłki piętą..
[quote='zubereg' pid='1505370' dateline='1632432186']
Żal patrzeć że mamy kadrę z jednym napastnikiem... Po co nam milioner właściciel? Mecz przegrany przez Loshaja. Idiota stając nieatakowany przed bramką postanowił pozbyć się piłki piętą..
[/quote]
Pomyłka, my mamy 0 napastników....bo Pelle to pomocnik :)
- Edytowany
[quote='Rock' pid='1505347' dateline='1632427525']
A tu UJ.
[/quote]
Stanowczo protestuję przeciwko obrażaniu najstarszego polskiego uniwersytetu. :P
wrobelson
Miałem na myśli Alvareza;)
Loshaj był poza światłem bramki,
poza tym, to który to ten jedyny napastnik?
W tamtej sytuacji największego babola zrobił Balaj, a nie Loshaj.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)