Bez niespodzianki, faworyt meczu - przechodzi do następnej rundy.
Te nasze karne to jest kompromitacja na skale światową :rolleyes:
Żeby zje*ać 3/4 karne to trzeba posiadać naprawdę "ogromny talent" drużynowy :sleepy:
-
-
Puchar Polski 2021/2022
To świadczy o upadku Cracovii za przyczyną durnego trenera i kompletnie nieprzygotowanych zawodników. Jak wam nie wstyd !
Ś. M. I. E. T. N. I. K.!
Ha ha ha.Wielkie brawa dla pięterka za te transfery.
To jest nasz pomysł, nasz udział w pucharze i zespół przez nas Comarch zrobiony !!!
Biedak King!
Lewandowski na spudłowanie 3 karnych, potrzebuje kilku lat....a Cracovii wystarczy jakieś 3 minuty :D
Probierz nieudaczniku, jeśli masz odrobinę honoru, nie powinieneś pojawiać się jutro w klubie.
Tabisz i Bałdys to ludzie pozbawieni honoru a Filipiak to nadęty B.U.C
Funkcja terapeutyczna forum włączona...
- Edytowany
Z ŁKS-em na wyjeździe Cracovia nie wygrała od ponad 60 laty! Co takiego jest w tym ŁKS-ie, że przez tyle lat nie potrafimy z nimi wygrać na ich boisku ani w lidze, ani w pucharze?
Jeszcze gdyby to była rzeczywiście jakaś klasowa drużyna ale w lidze leją ich wszyscy i to na własnym boisku ŁKS dostaje nawet 3-0.
Jednak przyjechała do Łodzi drużyna w której nie ma nawet jednego przeciętnego napastnika i przez 120 minut nie potrafiła strzelić choćby jednej bramki słabej obronie ŁKS-u.
- Edytowany
Ja obstawiałem gładką wygraną ŁKS, a tu jednak karne, więc ta drużyna nie jest tak słaba jak sądziłem.
O tym jaki śmietnik mamy w kadrze świadczy to, że nie ma właściwie nikogo, kto w miarę pewnie wykonywał by karne,
Ja nie wiem czemu taka napierdlanka...
ja widze pozytywy.. wreszcie mecz na 0 z tylu... i to w dodatku z dogrywka czyli nie 90 minut a ponad 120...
;) ;) ;)
Wiadomo było ,że bez Kajaka nic z tego nie będzie.
W tym roku nacisk zistał położony na sukces rezerw w pucharze, więc mamy się czym emocjonować. ;)
Ale Rivaldinho się przełamał ......goni Lewandowskiego..;)
"Koń,jaki jest,każdy widzi"
I tak niczego by nie ugrali w PP.
No bo niby jakim cudem?
Marność nad marnościami i wszystko marność...
Cóż, piłka. Mieliśmy delikatnie mówiąc trochę szczęścia w poprzednich edycjach PP, teraz go zabrakło. Jeśli ktoś liczył, że z probierzowym fartem będziemy przechodzić słabszych rywali, to się rozczarował.
Teraz została liga, zapewne dalej z Michałem "grałem w pucharach" Probierzem. Coś w tej lidze wygramy, czasem może nawet z 20 minut dobrej gry zobaczymy w meczu. Zostaniemy też pokonani przez nie za mocne, ale walczące ekipy. W derbach ... nie, wolę nie pisać.
Nie ma wizji, jest trwanie. Na trwanie Probierz może może być. Że drogi w utrzymaniu to nie nasze zmartwienie. Ważne, że dobrze się w Comarchu czuje, przez najbliższe 50 lat będzie mógł nam przypominać swoje sukcesy: zdobyty puchar i udział w europejskich pucharach. To, że bez wygranej to już nie istotny szczegół, bo przecież polskie kluby często nie wygrywają. A i jeszcze przecież mamy swój styl. A że niektórym z nas się nie podoba to nasz problem, a nie pana Michała.
nie ma się co stresować,
za Filipiaka będzie już tylko gorzej.
dla poprawy nastroju popatrzcie co o meczu piszą "kibice" z tłitera
Fortuna - "Pięknie gramy, absolutny spokój z tyłu, a z przodu ciśniemy non stop. Bardzo ciekawe zagrania taktyczne. "
nie jest źle, prAWda ;)
Fortuna stara się o pracę w comarchowii bo jak inaczej można to wytłumaczyć ;)
[quote='squier strat' pid='1505319' dateline='1632423696']
nie ma się co stresować,
za Filipiaka będzie już tylko gorzej.
dla poprawy nastroju popatrzcie co o meczu piszą "kibice" z tłitera
Fortuna - "Pięknie gramy, absolutny spokój z tyłu, a z przodu ciśniemy non stop. Bardzo ciekawe zagrania taktyczne. "
nie jest źle, prAWda ;)
[/quote]
Ło Panie ktoś ma namiar co on bierze? Powinni na stadionie rozdawać kibicom :D
Nie karne są problemem, bo oni powinni wygrać w 90 minutach. ŁKS nic nie pokazał wielkiego, solidna obrona z Dąbrowskim.
Natomiast dzisiaj widziałem tylko jednego piłkarza u nas - Pelle. Dzisiaj też zobaczyliśmy przegląd wszystkich poważnych młodzieżowców.
Nigdy nie byłem zwolennikiem Rakoczego, więc jego gra mnie nie zaskoczyła. Największe rozczarowanie jednak, to Ogorzały. Niby szybkość, przebojowość, ale umiejętności do gry, przeciętne. Myszor to melodia przyszłości, jak nabierze ciała. Najlepiej chyba wypadł Knap.
Obcokrajowcy, którzy powinni walczyć z całych sił by się pokazać w takim meczu, egzamin oblali. Może solidnie wypadł Kakabadze.
Nie wiem, jaka taktyka była na mecz, ale same podania bez sytuacji podbramkowych, bez licznych strzałów, nie dadzą zwycięstwa.
Szkoda PP, bo to taki fajny przerywnik, gdzie nie gra się dla pieniędzy, tylko dla samego sukcesu sportowego, dla kibiców. Oni ten mecz zlali ciepłym moczem. Ja nie widziałem u wielu zawodników zwykłego zaangażowania i to było najbardziej żenujące.
Probierza bronił PP. Odpadnięcie w I rundzie, przy braku rezultatów w Ekstraklasie, jest dyskwalifikujące.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)