Pierwsza sensacja już jest. Paprykarze odpadają z Kaliszem:)
-
-
Puchar Polski 2021/2022
[quote='Diabel' pid='1505041' dateline='1632211095']
[quote='Saunk' pid='1504881' dateline='1632066097']
ipla, gdzie można było kupić oglądanie meczu za 5PLN zawiesiła działalność. Jest polsatbox, nie ogarniam go,. Czy ktoś wie, czy (jak) istnieje możliwość zakupu oglądania meczu w sieci?
[/quote]
chyba te same dane logowania co do ipli, instalujesz, logujesz sie i hula
[/quote]
Te same dane, zalogowałem się ale opcji zakupu meczu nie ma. Jedynie na cały miesiąc, a co mnie inne mecze obchodzą? Jedynie wyniki niektórych ::) Taka fajna ipla była...
Hm nie wiem czy celowe czy jeszcze ppv nie ogarnęli, bo platforma ciut inna i pakiety oferowane też inaczej skonstruowane, efc na mikołajskiej ma nasz mecz w programie
Którzy młodzieżowcy? Ja bym postawił na nazwiska Ogorzały i Knap.
Rakoczy powinien dostać wreszcie szanse, bo wyróżnia się w meczach rezerw, a jest pomijany nawet w szerokiej kadrze meczowej pierwszej drużyny.
A kończy mu się przypadkiem kontrakt ??
[quote='ALRS' pid='1505095' dateline='1632295218']
A kończy mu się przypadkiem kontrakt ??
[/quote]
wtedy by raczej nie grał w rezerwie też
- Edytowany
[quote='zubereg' pid='1505074' dateline='1632246775']
[/quote]
To jutro musi być druga sensacja i Cracovia wygrywa z ŁKS'em ;)
Liczę na zwycięstwo !
[quote='wrobelson' pid='1505103' dateline='1632297406']
[quote='zubereg' pid='1505074' dateline='1632246775']
[/quote]
To jutro musi być druga sensacja i Cracovia wygrywa z ŁKS'em ;)
[/quote]
Z ŁKSem ? Bez wątku Kajaka? To byłaby większa sensacja niż Majoros w Barcelonie :D
Panowie, nie ma co się łudzić , nie ma my startu do ŁKS-u, ich zarząd jest nastawiony na osiągnięcie sukcesu sportowego, a nasz na trwanie, o czym my w ogóle mówimy.
ŁKS to pierwszoligowiec. Do tego średni. Do tego obecnie ZDZIESIĄTKOWANY urazami. Jeżeli znajdą jutro 11 do gry to będzie w Łodzi wielka sensacja. Wszystko inne niż kilkubramkowe zwycięstwo po pełnej dominacji to będzie blamaż. Niech tylko Probierz nie próbuje powiedzieć na konferencji, że czeka nas ciężki mecz.
Miej w koncu jaja i powiedz, że jedziemy jak po swoje, do słabego zdziesiątkowanego kontuzjami rywala.
Znowu musze się zgodzić z Santo, oprócz kontuzji zawodników oni mają ogromne problemy finansowe.
Naszym obowiązkiem wręcz jest wygranie tego meczu i awans do następnej rundy!
czyli bedzie dogrywka ;)
Jak nic dziwolag pilkarskopodobny jutro dwie bramki strzeli....
Napisałem do polsatgo, odpisali mi
[i]
Informujemy, że nie ma możliwości zakupu pojedynczej transakcji. [/i]
No cóż, jak pisałem, taka fajna ipla była...
Może w sieci coś się znajdzie :)
17/18
1/16 Gks Tychy 1:1 - awans 4:1 w karnych
1/8 Lubin 0:3
18/19
1/16 Bruk-Bet Termalica 0:2
19/20
1/16 Bytovia 3:2 pd
1/8 Raków 0:0, awans 4:1 w karnych
1/4 Gks Tychy 2:1 pd
1/2 Legia 3:0
Finał: Lechia 3:2 pd
20/21
1/16 Świt Skolwin 1:0
1/8 Warta Poznań 1:0
1/4 Chojniczanka 3:0
1/2 Raków 1:2
czyli jedyny raz jak pojechaliśmy w PP na wyjazd jak po swoje był jak Kosecki rok temu zagrał mecz życia na murawie odśnieżonej nieludzkim wysiłkiem przez dzieci z folwarcznych czworaków i całą służbę burgrabiego Chojnic
liczę na awans bo co by nie mówić o Probierzu, pod jego wodzą PP dla Cracovii przestał być jedną wielkim wstydem (jak za poprzednich 15 trenerów)
[quote='Saunk' pid='1505129' dateline='1632310904']
Napisałem do polsatgo, odpisali mi
[i]
Informujemy, że nie ma możliwości zakupu pojedynczej transakcji. [/i]
No cóż, jak pisałem, taka fajna ipla była...
Może w sieci coś się znajdzie :)
[/quote]
Transmisję znajdziesz w przyzwoitej jakości na strims
Tu nie ma dyskusji. Każdy wynik niż zwycięstwo w 90 minutach uznam za wstyd. Jesteśmy lepsi pod każdym względem, wystarczy tylko ambicja na podobnym do ŁKS-u poziomie.
Tylko że oni mają....... MARCINIAKA!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)